Ве замолувам да не пишувате кратки мислења од типот на `Не сум доживеала`, `исто и јас`, `се согласувам` и.т.н.
нормално е тоа на секој да му се има слуцено.Најчесто тоа се случува кај тинејчерите кога почнуваат да им работат хормоните.Така да и мене ми се има случено тоа али бев малечка тогас и од тогаш научив што е уствари оргазам најс вилинг
Ми се случува само кога немам секс подолго време,на пример синока ми се случи...и чувството е фантастично-посебно кога сонуваш дека водиш љубов со некој што ти е забранет!
Чудно е ова, доживуваш оргазам без никакви допири без стимулација без ништо, само 2-3 пати ми се случило, штета што не е почесто
Да, имам доживеано вакво нешто повеќе пати, и беше феноменално. Чувството е неописливо убаво, дури и откако ќе се разбудам ми трае тоа чувство. Ептен е јако.
Јас сум сонувала како имам секс на сон, но никогаш не сум стасала до оргазам и свршување. А баш би сакала да доживеам оргазам на сон. По искуствава ваши и по статистикава на мојава фантазија 100% е јако
Дааааааааа мн мн мн мн мн патиии ми се десилоо и многу е јако. Убаво е исто колку и во живо. И сум читала дека ако сонуваш оргазам , дека не ти се допаѓа моменталната состојба во која се наоѓаш. Тоа ама сварно е преубаво.
Mене ми се има десено неколку пати, . Jас само знам дека во воздух летнав,те крева да рипнеш од кревет и се разбудив после него, дали во сонот замислено свршуваш, или реално доле го осеќаш,јас не знам, зашто спиев додека траеше тој оргазам инаку ете, ретко ми се случило се на се 3-4 пати
па полуцијата е доста честа кај машките, вообичаено е доста почеста во пубертот, но ја има и во подоцнежното доба, најчесто се врзува со нередовниот секс, но понекогаш зависи и од либидото и до личноста, ми се има случувано, но одамна било
Ми се има случено, и тоа со дечко што не ми е познат, не го знам, некој измислен, немам поим кој беше.
ми се случува почесто.. најубави се тие сонови дефинитивно како да се гледам на видео лента како изгледам во кревет да се надевам на такво сонче и вечерва
Ми се има случено повеќе пати, ама не како сонувам дека го доживувам, туку го чувствувам полубудна како го доживувам(значи ми се случува додека спијам без мастурбирање) и кога ќе го доживеам се подразбудувам и после тоа пак презаспивам, значи буквално во сон од спиење од чиста мира. Дали дека не сум била сексуално активна досега организмов ме алармира дека е време да бидам или дека се приближува времето за да бидам или само си претпоставувам дека е тоа не знам или нема врска ова што го зборувам, но мора да има некоја причина за доживување што се крие која би сакала да ја знам, во секој случај убаво искуство.