Леле ми се случило неколку пати да доживеам оргазам во сон и тогаш се разбудувам..ама обично тоа се случува кога се немам самозадоволувано повеќе време и немам секс. Мене па баш и не ми се допаѓа тоа во сон.
никогаш не верував во ова оргазам во сон пошо ми се косеше со логика, ама ми се деси еднаш и никад више и баш добро го памтам моментот, чудно е, се будиш точно на моментот кога свршуваш, контрола шанса нема да превземеш и слушаш само цсссс, цс, ццссс у гаќи знам дека не сањав нишо поврзано со wet dream, од каде, како и зашто се распрскав у сон ебеш ми матер ако знам.
Mi se ima sluceno da nekolkupati ama koga si bev pomlada godini nanazad nemam oseteno orgazam vo son.
Pred nekoj den mi se sluci posle podolgo vreme, bas osetiv u momentot ali vekje nema nazad hahaha, ama cuvstvoto e top iskreno
Последниве месеци повеќепати ми се случило да свршам без да си се предизвикам, во полуерекција, неописливо возбудливо е и скроз само од себе доаѓа
Порано ми се има случувано спиејќи во повеќе наврати да доживеам оргазам. Кога ќе се разбудев целиот бев за в машина за перење, али неописиво чувство