Понекогаш со самото тоа што го гледам него дека свршува поготово кога пробуваме нешто ново и го гледам дека ангели гледа и не знае кај се наоѓа ми иде и јас да свршам и без да ме допре.
Да, многу. Иначе, нема што да ми 'префрла'. Ако ми е доста секс, се тргам, без разлика тој до каде е со свршувањето. Има раце...
И на него ако му е доволно секс треба да се тргне и да ти рече дека имаш раце за да си ја довршиш работат?? Мн себично е тоа.
Па таа не рече дека само неа ќе и се удоволува сигурно нема да го држи со сила ќе му дозволи да се тргни нормално... И не е себично секој има одредена граница кога не сака неможи со сила...
И двајцата пертнери треба да уживаат во сексот, ако редовно само едниот свршува, а другиот не - тогаш дефинитивно има проблем.
Понекогаш не е доволно само да сакаш нешто, туку и да го правиш. Едно е јас да сакам партнерката да свршува ама ништо да не правам за тоа, а друго е да придонесуваме за нејзин оргазам. Тука не смее да има себичност. Ако има себичност или ќе се распадне тој однос или постои огромна можност неверствата да започнат
Секс не е секс ако нема возбуда, возбуда не е возбуда ако за време на секс одеднаш престанеш и си отидеш и го оставиш рачно да сврши.
О не. Сака да сврши партнерот. О не. Гнасно. Да. Ако нешто неќиш - преќинваш. Исто важи и за партнерот. Ама да имате секс и едниот да сврши и другиот едноставно да го остајш зошто тебе ти е рамно - е себично и искрено ставам под знак ? колку ви е грижа за другата страна. Зошто партнерите се грижат за себе и сексот е нешто двете страни шо треба да го сакаат и уживаат, не само едната. И не. Да напрам да сврши некој ме пали. Не го прам оти напрајл прво јас да свршам.
Абе, ако нешто ме мачи во моментот и ми помине возбудата, што треба да прам? 'Да издржам' дури не сврши? Знајш како се вика то? Силување.
А ако ти скоро секогаш свршуваш прва и ти поминува возбудата?Значи он ќе биде незадоволен постојано.Некогаш се прави отстапка,не е се црно и бело.
Me interesira kako go dozivuvate klitoralniot orgazam?Nikogas ne sum doziveala?Dali e podobar od vaginalniot?