Извини морам да те прашам,не е проблем и да не одговориш.Он што вика на тоа,задоволен е да си заврши сам работа во веце без тебе?Ок му е сексот со тебе?Ти каде свршуваш?Или само од туѓи течности си гадлива?
Неред нема, барем не флуиден само кога голтам. Инаку немам проблем со средување, по тоа и полесно ми оди некако
Не му е океј тоа ама не можам против тоа, иако не сум у принцип гадлив човек, ама за ова и те како ми е гадно да го гледам, фаќам, чистам, не па нешто повеќе. Од мои не се гадам. Супер ќе беше да свршуваа машкиве без да прават лом ама јбг.
Види, за Тан4енце треба совршенство, прибидејќи она е тоа. Е, а пошто совршени нема, ќе мора да се занимава со медиокритети, кои замисли!, ејакулираат сперма кога свршуваат. Гадно, бљак, бљуц.
А нели може дечко ти да зачисти да смени чаршав,крај краева и секс со кондом,нема ништо да биде лом.Знаеш ова твоево се нарекува себичност,не треба да ти кажувам нели?Ама чим си ќути дечкото шибај си,ти секогаш задоволна,он ќе трчка до веце да си го издрка.А сексот сам по себе и не е нешто многу чист,разменување на бакнежи,течности,семени предсемени,ама ете луѓето си го сакаат и имаат.Сексот е обостан чин и задоволство,ич не го имам ако некој од нас не е задоволен.
Во право ама со сила ли да се терам да прифатам нешто што не можам? Многу загрижени нешто за мушко задоволство. Нејсе...да не е чист ама не треба ни да немаш осет до степен да му се згади на другиот од тебе. Луѓе свашта прават у кревет, па има работи, фетиши за кои си чула а ти се гадни, чудни итн...така?
Ама тоа што тебе ти се гади од сперма не е дека тој нема осет. Неможе спермата да не излезе како што не можеш и ти да контролираш како се навлажнуваш кога си возбудена. Ако сакаш да не свршува туку пред свршување да оди во вц и сам да си завршува не е океј тоа. Таквото очекување не е во ред. Може да сврши на постелнина и да ја стави постелнината после во машина. Ниту ти ќе фаќаш со раце ако си гадлива, ниту тој нема да мора да оди во вц. Зошто не правите вака?
Затоа и сами си го бираме партнерот кој ни одговара,да имаме слични или исти фетиши,да одржува хигиена и да не редам.А нормално да сум загрижена за машкото задоволство,јас пак ќе кажам ако нема обострано задоволство тоа за мене не е добар секс.
Свршување во кондом е најчисто и најпрактично, за гадливите. Нема потреба ни да гледаш ни да пипаш сперма.
Кондом при орален за Танченце ил како е веќе никот со 4. Ама и тогаш нешто ќе се најде криво -лево. Како викаат старите некултурни луге: рџавом к.... и длаке сметају.... @christinnn исто сме типкале истовремено, ама се кладам ќе се најде мана опет
Ако задоволството не е обострано тогаш нешто не штима. Колку што ми е мене битно да доживеам оргазам толку ми е битно и тој да доживее. Себичност е ако едниот партнер си се трга настрана откако си го постигнал задоволството и не му е гајле за другиот.
Не претставував дека олку ќе бидам нападната зашто ТОЈ не свршувал ама ок... пошто светата сперма, како смееш да се гадиш. Сепак никој не е должен да прави нешто само за да му удоволи на другиот ако самиот тоа не го сака.
Користете кондом, арно ти рекоа девојките. Разбирам да ти е гадно нешто. И мене некои сексуални практики ми се гадни.
Асексуалноста не е необична појава, но прифати го тоа и разговарај со професионалец, не се расфрлај со „контроверзни“ мислења на форум. Ова не го кажувам базирано само на ова едно твое мислење, сите мислења на тема секс ти се слични и негативни. Ние тука нема да ти помогнеме, најискрено ти препорачувам да поработиш на темава со терапевт, а така и дечко ти нема да биде колатерална штета на целата ситуација.