Мене оргазмот не ми е нешто посебно , поготово откако ќе заврши .Инаку е како да експлодира нешто и осеќаш врв на задоволство тоа е за оргазмот поентата
Малку се помачив да и' го разберам акцентот, ама дефинитивно беше вредно да се изгледа. Ми се допадна делот на крајот каде што вели дека: “Не мора да постигнеш мајнд-блоуинг оргазам, за да ти биде убаво.“ Самиот чин, возбудата која доаѓа со него, задоволството во препушрањето да ти се активираат сите сетила и да ти се стимулира лачење на хормони кои пријатно делуваат, се многу битни. Понекогаш со маж ми по цел ден само се палиме... со зборови и повремени допири и бакнежи, без воопшто да премине во секс, не пак да стигне до оргазам. Уживајте во човекот кој го сакате. Целосно.
Здраво и ние со мажот ми по цели денови се фаќаме по тело али нема ден да не буричнам меѓу неговите нозе и да имаме орален.
Не главна улога, ама прави разлика големината. Ни преголем, ни премал не ми е задоволство. Ако е преголем боли, ако е премал нема да го осетам. 'Техниката' и хемијата се пресудни. Начинот на кој некој води љубов и сексуалната привлечност што ја чувствуваме еден за друг имаат главна улога. Прво од мозокот иди се'... половите органи се 'алатка'.
Jadenje za zgolemuvanje na sexualnite potrebi e tri jajca tringlavici luk 100 gr slabina I nogu nogu feferoni good luck
Самo оваа храна за орален не е, уф колгу грдо би било кога ке сврши во уста, мн има разлика што е јаден
Јас никако неможам да доживеам оргазам при пенетрација, сум пробала со повеќе партнери со и без кондом и ништо.. само клиторично со мастурбација