Слично е и кај мажите кои не можат да доживеат ерекција, недоволна опуштеност.Не прави само за да го направиш, подготвувај се повеќе за да си сигурна дека нема да се плашиш.Јас скоро со ниеден бивши кои сум имала долга врска не сум се плашела од бременост само внимавање треба
Користете кондом и кога свршува нека се трга... ако има кондом. И немај секс ако не си опуштена скроз. Само него му го прајш ќефот. Треба малку посебични да бидете.
мислам дека некое машко ко ќе види дека девојката го доживеала врвот мислам дека и тој и задоволен :')
Е. Ги прави да се чувствуваат како 'јаки мажи'. Затоа не им глумете оргазми, нека си го заслужат чувството на 'успех'.
Не се работи за "јаки мажи" како што викаш, туку се работи за тоа доколку партнерката доживее оргазам и задоволството на машкото е исто, бидејќи успеал/е и девојката односно партнерката при сексот да биде задоволна. Што значи дека не е осравена на половина пат и да биде приморана да глуми оргазам
Затоа никад више нема ни со стап да ме допре, ни со неговиот. Еден таков имав, доби две шанси, третиот пат се испокаравме и voilá. Не сум кукла од Валијант со непостоечки клиторис и умислена влезна дупка.
На тие што не им е гајле дека партнерката не го доживеала "врвот" за мене тие се сексуални егоисти. Доколку не успеам да постигнам партнерката да доживее оргазам проблемот е до мене, а не до неа
Точно, ама тоа задоволство се должи на егото. Ти се 'дуе' егото кога некого ќе задоволиш... на кој било начин, не само сексуален. Во таа смисла “јаки мажи“. Иначе, и на жените им е исто ќеиф кога ќе го направат мажот задоволен, само што не се користи терминот “јаки жени“ за тоа.... Може треба да се воведи Ако некого направам да сврши, па уште експлозивно, со викотници, цикотници, очи превртување, speaking in tongues се осеќам ко многу 'јака жена“. ... затоа што ми е убаво на Егото. Охо-хо... убо на душичката. Нема ништо лошо во тоа, пошто влијае на самодовербата. Само да не се претера, па да почнеш да си умислуваш дека “нема друг ко тебе на планетава“ ... и така...
Не ми го разбра муабетот Грото мажи немаат поим како да задоволат жена, башка што не ни прашуваат, само пробуваат, па што упали, упали. Мислат дека само со пенетрација ќе доведат жена до кулминација, ама баш и не е така. Ама... и жените некогаш не кажуваат што сакаат, оти се срамат. Или па глумат, оти не сакаат да го навредат неговото величество мажот, егото ќе му падне. Оти нели, како можело тој да не знае како да задоволи жена, нели е маж, жените треба да свршуваат штом ќе ги допре И си ќутат и траат, и некои никогаш не го осознаваат вистинското задоволство во сексот... ама мило ми е што мнозинството дигаат глава и знаат што сакаат....