1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Оргазам

Дискусија во 'Секс' започната од ev4e, 27 ноември 2009.

1. marama

marama Форумски идол

Се зачлени на:
    20 април 2010
    Пораки:
    6.399
    Допаѓања:
    91.274
    Мене ми се случи пред некој ден. Ама нема совет. Му кажав неможам повеќе, ама тој ме зграби и не ме пушти, и по мин двајцата вриштиме, само што свршив ме тргна, сврши и тој.

2. mims-89

mims-89 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 мај 2010
    Пораки:
    6.488
    Допаѓања:
    24.073
    Ауу не така, кога ќе ме сецне и толку од памет ме вади и нејќам више :)

3. lionbt

lionbt Истакнат член

Се зачлени на:
    31 октомври 2010
    Пораки:
    10
    Допаѓања:
    1
    пред се извинувам добро на толку однис дечкоти не мозе дате задовли онај гледа само тој да узива а ти нисто хехех за тоа треба да е спремен твојот дечко прости /ако он не знае тој за дзабе има со тебе однос ако те е... некој друг и добиеш оргазам ти него кего заборавис за една секунда поздраф нека учи малце децкоти како треба да те задоволи во зелбата па да видеш колку е убаф крајот

4. mims-89

mims-89 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 мај 2010
    Пораки:
    6.488
    Допаѓања:
    24.073
    Не, погрешно се разбираме ако се однесува на мене горенапишаното. јас сум задоволна од дечкот и уживам со него, моето прашање беше како би можеле и двајцата истовремено да доживееме оргазам. Инаку секој однос доживувам, но би сакала тоа да се постигне и истовремено. И двајцата сме задоволни од сексот ;)

5. Lacrimosa

Lacrimosa Популарен член

Се зачлени на:
    19 јули 2010
    Пораки:
    1.833
    Допаѓања:
    2.932
    Мој совет имајте долг секс и кога веќе двајцата не ќе можете да издржете а да не свршите пуштете го оргазмот :lol: Можеш да му кажеш дека ти иде, повеќето машки се палат на тоа па така и него одма ќе му дојде. ;) Ајде со среќа па да се фалиш овде :D

На mims-89 му/ѝ се допаѓа ова.
  6. Antonij

Antonij Истакнат член

Се зачлени на:
    29 октомври 2010
    Пораки:
    45
    Допаѓања:
    28
    Може ли мене да ми дадете некој совет. Проблемот.... не е воопшто проблем туку е од друга природа :$

Кога имам односи со девојками, таа свршува секогаш пред јас да свршам, па продолжуваме уште некое време и на крај свршуваме заедно (барем најчесто). Како да ја натерам да се воздржи бар некое време? :lol: Понекогаш свршува и до 3 пати за време на еден однос, па ми вели дека ја боли :^)

Знам дека ќе кажете дека таа мене не ме возбудува што не свршувам порано, но навистина не можам да свршам за 3-4 минути :)

7. meruska

meruska Истакнат член

Се зачлени на:
    1 ноември 2010
    Пораки:
    472
    Допаѓања:
    103
    hahah зенско е запалила повеке од тебе екстра и е затоа а сто сакас ти ли да сврсис пред неа срамота бе :D :D :D :D

8. sanja-lazanja

sanja-lazanja Нов член

Се зачлени на:
    7 септември 2010
    Пораки:
    267
    Допаѓања:
    49
    јас имам еден проблем, многу ретко дозивувам само вагинален оргазам најчесто ми е потребна и клитерална стомулација, пенетрацијата на партнерот не ми значи многу доколку не е придружена со клитерална стимулација, или од страна на партнерот или од мене.
    Незнам зошто е тоа така и приметувам дека и на партнерите им пречи мислат дека е до нив, дека тие не ме палат па затоа морам сама.
    Само да нагласам дека тоа се случува скоро со сите партнери што сум ги имала! независно од големината, дебелината на нивниот полов орган итн.
    Па ме интересира во што е проблемот и кажете ми ако не ви е проблем каков оргазам вие најчесто доживувате клитерален, или вагинален.

9. marama

marama Форумски идол

Се зачлени на:
    20 април 2010
    Пораки:
    6.399
    Допаѓања:
    91.274
    И мене често ми се случува да свршам пред него, а после тоа да ме боли. Кога чувствувам дека ме боли во истата поза што сме ја имале предходно ја мењаваме и супер си е. Пробајте сменете поза :)

10. t.a.m.a.r.a

t.a.m.a.r.a Истакнат член

Се зачлени на:
    6 ноември 2010
    Пораки:
    43
    Допаѓања:
    5
    Мислам дека повеќето од нас ќе ти кажат оти најчесто доживуваат клиторален.
    Уствари колку шо пратам по интернетов, и не е докажано медицински дека жена може да доживее вагинален.

11. Spidy

Spidy Форумски идол

Се зачлени на:
    19 ноември 2009
    Пораки:
    5.245
    Допаѓања:
    13.047
    Не е проблем ова, не се секирај :) Имам другарка која се жалеше на истото, но реалноста е дека ретки се оние кои можат да доживеат вагинален оргазам. Премногу фактори се; степен на возбуденост, одредена поза, состојба на ум.. Дека не постои не се согласувам, сум го доживеала :) Тоа не се случува секогаш, а и не е многу различен од клиторалниот. Се додека доживуваш оргазми за време на сексот, без разлика на кој начин, јас би рекла нема за што да се грижиш ;) Сепак секоја жена е различна, пронајди го тоа што тебе ти одговара.

12. dumbal

dumbal Истакнат член

Се зачлени на:
    12 јуни 2010
    Пораки:
    45
    Допаѓања:
    18
    Секс без обостран оргазам за мене не е прав секс без делириум. Имено при секс секогаш, без исклучок и двајцата доживуваме преубав секс ,збогатен со максимална опуштеност и за двајцата со краен резултат- оргазам.За ова состојба можеби најмногу влијае и позата( најмногу ја практикуваме позата кога девојката лежи на грб и ги качува нејзините нозе доволно раширени на моите рамена, јас ја предржувам за газе и ритмички пенетрирам и нема промашај.Лично мене ми е најслатко кога се сексаме без кондом(во неплодни денови), најинтересно е кога ќе ја наполнам со сперма и како ја гледам како и се цеди од вагината и и влегва во анусот за неа и мене е незаборавно чуството и глетката :rofl: :emo: :inlove: .

На mims-89 му/ѝ се допаѓа ова.
  13. Lacrimosa

Lacrimosa Популарен член

Се зачлени на:
    19 јули 2010
    Пораки:
    1.833
    Допаѓања:
    2.932
    Чекај, свршуваш во неа во неплодни денови?
    Мислам, без НИКАКВА заштита? :o

14. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.464
    уууууу, ама ако ја наполниш и со уште нешто друго??? ;) :lol: :worried: ?? лелеле, мене би ми било страв, а би сакала да пробам! :?: ама... :|

15. Lacrimosa

Lacrimosa Популарен член

Се зачлени на:
    19 јули 2010
    Пораки:
    1.833
    Допаѓања:
    2.932
    Премногу ризик е свршување внатре, па и во неплодни денови!
    Не знам дали приметивте имаше една членка пред некој ден имаше напишано дека останала бремена во неплодни денови, така да ако ви се ризикува на некои слободно, после тоа ќе се жалите и ќе кукате.
    Е од вакви "грешки", остануваат бремени, епа сега кој ви е крив кога си го барате,
    Единствено би дозволила свршување во мене ако пијам апчиња.

16. Gunshine

Gunshine Истакнат член

Се зачлени на:
    6 мај 2010
    Пораки:
    817
    Допаѓања:
    665
    Се трудев еднаш да го опишам...
    ...тешко иде.

С егрчат нозете, ама на убав начин, се ежиш целата, те тера да пискаш...
    Убаво.

17. bidgi25

bidgi25 Истакнат член

Се зачлени на:
    8 ноември 2010
    Пораки:
    2
    Допаѓања:
    0
    помалце од пола лажичка се става во една чаша вода,се меша за да се разреди убаво и се пие,на почеток може вкусот ке ти е неубав ама ке се навикнес а плус е и мн здрав. ;)

18. dumbal

dumbal Истакнат член

Се зачлени на:
    12 јуни 2010
    Пораки:
    45
    Допаѓања:
    18
    Свршувам внатре во неплодни денови.Сигурна е во себе има редовна менструација, води сигурна евиденција за плодни и неплодни денови. Барем до сега не се случило да забремени, свршувањето внатре не може со ништо друго да го замени.Кога ќе ја наполнам со топла сперма која подоцна и течи кон анусот за неа е неповторливо и незаборавно, истотака за мене ,тоа чуство и глетка се уникатни :rofl: :D

19. Annath

Annath Форумски идол

Се зачлени на:
    9 јануари 2010
    Пораки:
    23.415
    Допаѓања:
    200.969
    Да бе, си знае таа кога и се плодни, а кога неплодни денови. И јас знам, па што? Човечкото тело не е машина, од месец во месец да функционира беспрекорно на ист начин. Па и машина да е, ќе се расипе кога-тогаш. Па тогаш ќе си ја чукате главата кога ќе направите беља. Не дека детето е беља, ама е голема одговорност, а ако не сте спремни за таква одговорност - не ризикувајте.

На blond му/ѝ се допаѓа ова.
  20. Lacrimosa

Lacrimosa Популарен член

Се зачлени на:
    19 јули 2010
    Пораки:
    1.833
    Допаѓања:
    2.932
    Знаеш ли ти колку остануваат бремени во неплодни денови? Многу. Знам полно случаи.
    Нека пие контрацептивни апчиња, вака кога-тогаш ке се напраи беља после ќе кукате.