1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Оргазам

Дискусија во 'Секс' започната од ev4e, 27 ноември 2009.

1. Women35

Women35 Истакнат член

Се зачлени на:
    25 октомври 2020
    Пораки:
    170
    Допаѓања:
    1.112
    I mene kako zena me interesira kakvi se tie orgazmi od 10 min.Orgazmot trae okolu 15 20 sek,no nasmevkata od samata pomisla za nokta trae do narednoto utro.Da ne se e pomeshala kuklata so terminite?

На Bamby25., warrior, Anastasia9228 и 10 други им се допаѓа ова.
  2. Cipiripi00

Cipiripi00 Активен член

Се зачлени на:
    28 август 2021
    Пораки:
    10
    Допаѓања:
    47
    Исто откако прочитав се мислам какви оргазми се тоа по 10 мин и кој е тој тип што пружа задоволство на долго и широко :rofl: разбирам ете и минути да се во прашање да не биде секунди али 10?? Тоа ми личи на фантазија :|

На Mantub, viola28 и Saren petel им се допаѓа ова.
  3. Dimi_

Dimi_ Истакнат член

Се зачлени на:
    6 октомври 2020
    Пораки:
    315
    Допаѓања:
    531
    Не ѝ верував ама возможно е. Автономен нервен систем, контракции низ цело тело, сите рецептори под дразба. Да, десет минути. Ете пет нека е. Каков био состав тоа го предизвикува не знам но браво на природата.

4. Women35

Women35 Истакнат член

Се зачлени на:
    25 октомври 2020
    Пораки:
    170
    Допаѓања:
    1.112
    Druze jas sum si srekna i zadovolna i so moite 10tina sekundi.Inaku i mene mi bese problem orgazmot,no si ja najdov pozicijata.Malku citnav,malku sama eksperimentirav i sega e retkost da ne se opustam.Ne moze za se da se prefrla na mazot.Jas da sum ko tebe ke i kazam deka sam covek moze tolku.Ako saka nesto wow neka si bara chare.Ne se preopteretuvaj tolku so toa.

На Annath, Saren petel, IM.TMKQ и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  5. Peanut Butter

Peanut Butter Популарен член

Се зачлени на:
    20 јуни 2021
    Пораки:
    1.930
    Допаѓања:
    17.503
    Мислам дека е нормално да те копка тоа што имала поголемо задоволство со друг маж, не знам зошто му се нафрливте, и вас да ви рече дечкото дека повеќе уживал со друга ќе ве боли, да не се лажеме.

Убаво е што бараш решение, но моето мислење е дека партнерката едноставно те лаже, кои се причините не знам, пробај да размислиш и од оваа перспектива, гледаш дека на форумов повеќето се чудат на тие 10 минутни оргазми, ваљда има причина? Од друга страна, може со тебе едноставно го прави љубоморен бившиот, може нема расчистено со чувствата кон него, може е во некој таков филм, продај да мислиш надвор од кутијата, ти одма почна начини на задоволување да бараш. Ај пробај да дадеш неколку можни одговори на прашањето “Зошто би ме лажела?”

Ова со најдобра намера, стварно е мнооооогу чудно тоа што ти го тврди девојката.

На Dimi_ му/ѝ се допаѓа ова.
  6. Dimi_

Dimi_ Истакнат член

Се зачлени на:
    6 октомври 2020
    Пораки:
    315
    Допаѓања:
    531
    Интелигентен коментар :) си помислив еднаш, можеби ме лаже, за да го дадам максимумот или за да направам тотално да ги збрише сеќавањата со него, во краен случај, можеби тоа ѝ е фетиш и филмови, не знам... Вчера ја симнав Оргазам со големо О, од Лу Паџет, знам дека ќе научам нешто :) а може сево ова е некое школо од животот, можеби за во иднина.

Во секој случај, убаво мислење, фала ти :)

На Peanut Butter му/ѝ се допаѓа ова.
  7. WildMk

WildMk Форумски идол

Се зачлени на:
    27 април 2018
    Пораки:
    37.714
    Допаѓања:
    283.254
    Можеби е тантрички оргазам. :?:

8. Dentina

Dentina Форумски идол

Се зачлени на:
    3 февруари 2011
    Пораки:
    3.816
    Допаѓања:
    39.439
    Постои full body orgasm. И оргазми кои траат подолго од вообичаено . Некои жени се поинакви во фунционирањето сексуално.
    Јас не мислам дека лажела, мислам дека имала супер хемија со типот, серија фул боди оргазми и дразба на г точка од поголем или поинаку обликуван пенис , или се заедно.
    Наместо да бараат реприза, можда е интересно своја приказна да си направат.

На cresa-jagoda, Annath и Dimi_ им се допаѓа ова.
  9. Dimi_

Dimi_ Истакнат член

Се зачлени на:
    6 октомври 2020
    Пораки:
    315
    Допаѓања:
    531
    Да биде уште "по болно", не подолг ами по дебел, према нејзината искреност. Вакви информации тепаат.

10. Dentina

Dentina Форумски идол

Се зачлени на:
    3 февруари 2011
    Пораки:
    3.816
    Допаѓања:
    39.439
    Хм. Чиста анатомија. Ај да не ти турам сол на рана.
    Сфаќам. Ама сфати и ти,не е до тебе, не е до неа, не е до него . Генетска лотарија. Направи го најдоброто што можеш со тоа што го имаш, и сфати дека било каква споредна е глупа ко .......
    Не копирај, биди си ти ти. Ќе.научиш и стекнеш вештини, ама ова не е до вештина. Бтв. Кога ќе имаш 40-50 јасно ке ти биде дека ова не е најважно за хепи вајф. Само еден дел од односот е.

На Annath и Dimi_ им се допаѓа ова.
  11. Peanut Butter

Peanut Butter Популарен член

Се зачлени на:
    20 јуни 2021
    Пораки:
    1.930
    Допаѓања:
    17.503
    Уште нешто, да беше ти женско и да го пишуваше ова на форумот, коментарите ќе беа ‘остави го, ако му е поважен сексот нека оди со неа’ и сл. Мене ми е малку невкусно што девојка ти споредува сексуални искуства, па не е ова купувам маичка, која подобро ми стои и искрено, сексот не би требало да е главен фактор во една врска, многу понижувачки е ако партнерот го гледаш како полов орган. Исто така, со тоа што споредува и бара реприза на нешто што се случило, не дозволува вашата врска да си земе свој правец, пак ќе ти кажам, можеби е опседната со бившиот, што е знак за незрелост.

На Golden, littleflower, Indiegurl и 13 други им се допаѓа ова.
  12. WildMk

WildMk Форумски идол

Се зачлени на:
    27 април 2018
    Пораки:
    37.714
    Допаѓања:
    283.254
    Колку време сте заедно?

13. KateKane

KateKane Форумски идол

Се зачлени на:
    4 јули 2018
    Пораки:
    3.388
    Допаѓања:
    59.814
    Господе златен зошто си го правите ова? Зошто си споделувате такви информации кои никако не се за споделување?

Ако си искрен, моја препорака ти е да ја баталиш типката. Не знам која и е потребата да ти кажува каков кур и имал бившиот и крајно insensitive е да ти кажува како свршувала со него.

А ти наместо да си го јадеш џигерот, да си најдеш девојче со кое ќе може да комуницирате, да ти каже што сака и да ви е на двајцата убаво. Многу погрешно правиш ако си земеш за цел него да го надминеш, само ќе се нервираш и ништо нема да постигнеш.

Ни на крај памет не ми е да кажувам интимни детали за бившите. Сегашниот знае кои ми се бивши и толку. Нема што да им пласирам нивна интима. Детски и малоумно ми е.

На Golden, orxideya, peperutce94 и 19 други им се допаѓа ова.
  14. FridaodaMk

FridaodaMk Популарен член

Се зачлени на:
    28 јули 2020
    Пораки:
    3.312
    Допаѓања:
    11.717
    Мене не ми е во ред да се прават споредби со некој. Ти можи си го прифатил тоа и сега се трудиш да достигниш нешто што таа ти го опишала дека претходно го имала. Можеби тебе ти е ок да прави некој споредба, но читано од страна ми е малку безвеза. Зошто да се прават споредби ако си со некој, значи ти одговара се со таа личност. Барем за мене е така ниту сакам да прам споредби ниту сакам некој да ми кажува како му било претходно. Па некој така ќе си направи комплекси дека не е доволно добар. Се во врската треба да си течи природно,а не едната страна да се осеќа несигурно. Денес споредба за едно, утре за друго. Ако бараш совет тука, најдобро е да си најдиш некоја со која ќе имаш хемија природна, а не вака исфорсирана

На Deickata, Annath и Dimi_ им се допаѓа ова.
  15. Dimi_

Dimi_ Истакнат член

Се зачлени на:
    6 октомври 2020
    Пораки:
    315
    Допаѓања:
    531
    Можеби ќе најдам....

16. Anastasia9228

Anastasia9228 Истакнат член

Се зачлени на:
    20 ноември 2020
    Пораки:
    429
    Допаѓања:
    542
    Edna godina odnosi imam i uste pri odnos ne sum doziveala orgazam. Zosto ni samata ne znam, sovet nekoj?

На LoneWolfGuy и Boyanna им се допаѓа ова.
  17. WildMk

WildMk Форумски идол

Се зачлени на:
    27 април 2018
    Пораки:
    37.714
    Допаѓања:
    283.254
    Истражи во која поза и како ти е најубаво.

На Kalince1996 му/ѝ се допаѓа ова.
  18. Saren petel

Saren petel Истакнат член

Се зачлени на:
    14 септември 2017
    Пораки:
    70
    Допаѓања:
    70
    Доколку сакаш да си доживиш оргазам, мислам дека при однос треба да му кажуваш кога ти е најубаво и на кое место. За партнерот да посвети повеќе внимание тамо каде што ти е нај убаво. Со еден збор да соработувате двајцата за да ја постигнете заедничката цел, а тоа е обострано задоволство

На parrot му/ѝ се допаѓа ова.
  19. parrot

parrot Истакнат член

Се зачлени на:
    1 септември 2010
    Пораки:
    205
    Допаѓања:
    499
    Да не свршува брзо он? Или можеби не си доволно опуштена, пробувај нови пози, начини, она што тебе ќе ти одговара и ќе те донесе до оргазам. И кажувај му што сакаш или не сакаш, што ти одговара, а што не

На Arjanit2021, Kalince1996, WildMk и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  20. macencef

macencef Популарен член

Се зачлени на:
    20 јуни 2011
    Пораки:
    2.125
    Допаѓања:
    3.167
    Za orgazam ima Edna poza, znaci misionerska so po debela pernica pod gz. Epa nozete na ramena negovi i udri uzivanje. Orgazam od koj propagjav skros. Baj d vej, imase poprilicno skromna po dolzina maskost. Ali orgazam koj traj pa mozi i 30 sekundi, so povekekratni moznosti za da ako smenis poza pak istoto da go dozivees.odkoga ja najdov pozata, vidov deka i cosmopoliten online spisanieto ja preporacva. Amaaaa - he was a bastard, i zamina vo istorijata.

На ImagineDragons, Aschenputtel, Arjanit2021 и 3 други им се допаѓа ова.