Каде виде дека го нападнав? Зарем напад е да го прашам дали имал лично анално искуство? И, ти негов потпарол си?
Почитувам што на другите им се допаѓа ама сепак, друго прашав. Се надевам дека си добро и дека си во ред. Се надевам дека сѐ е во ред таму далеку.
Здраво, за време на секс никогаш не сум доживеала оргазам. Што треба да направам, секој совет е добредојден. Едино само со мастурбација можам...
Фала богу дека не, него треба да му каже ако не прави нешто како што треба - нешто што голем број го преќутуваат да не *повредат* нечие его. Барем јас така мислам.
Така може, така е најдобро. Колку поголема меѓусебна комуникација и "истражување" толку подобра врска.
Фала богу де, на тоа мислев. Без комуникација и да додадам, следење на body movement меѓу другото, налет. А 99% не зборат ..
Кажи му на партнерот што ти се допаѓа и што да прави. И опушти се. Вагинално и јас не можам да доживеам оргазам ама со орален или со рака нека се труди барем, што секс е тоа ако само тој си заврши работа, а ти не.
Кажи му на партнерот искрено што те возбудува и кај точно треба да врши работаа,опушти се максимално и уживкај , а да и не дозволувај да ти одлета умот на некој табу теми
Iskreno sum doziveala mnogu pati orgazam i custvoto e vrv bez razlika so seks ili sama Treba maskoto da znae sto pravi a zenata da znae sto i kako ja pali i da bide dosta opustena nema golema teorija tuka za da se razbere nesto Klucno vo seto ova e strasta ako postoi megu niv 2 i privlecnosta
Можеби прашањето е глупаво но дали има некој пар како нас...во брак сме 4 години со сопругот. Прво досега ниту еднаш не сум го задоволувала орално, ниту пак тој мене да ме лижел( таму долу незнам поинаку како да се изразам хахах)...ниту пак рачно да се задоволуваме. Друго од како сме во брак и да немаме сексуални односи...тој никогаш сам не се задоволува...Дали е можно такво нешто ? (Малце чудно хаха) Трето имаме солиден сексуален однос и јас доживувам оргазам и тој се најнормално ама она обичен секс се качваш доживуваш оргазам...легнуваш на стомак он доживува оргазам и то е то. Никогаш не сме разговарале на тема секс што ми убаво а што не...што му е него убаво што не...ниту пак се апомнал зборот секс меѓу нас...само кога сакаме ќе си речеме ајде да се гушкаме и почнуваме... Ме интересира дали е ова нормално?