Добро сеа... не можи сите да сме исти. Не се контролирам како се изразувам. Општо. И не е секогаш за фалење, поќето е за жалење...
Не, онака. Гледам совети прајте отворен муабет ова она. Па затоа викам како би водел некој отворен муабет со вибратор.
Оргазам - како врв на сексуалниот однос. Оргазам - како превкусно јадење. Оргазам - како караница на форум Можеме, како не.
Е вака...искрено ми се допаѓа твојот коментар најмногу од сите... 1.Ако не ни било убаво сигурно не би функционирале 4 години така...да секој секс иако е монотон, знам дека и двајцата уживаме. 2.Не не можам да му речам ај да се ебиме, убаво ми е кога ќе речи ајде да се гушкаме вечерва. 3.Не не сакам орално во никој случај стварно ми е грозно но ми беше чудно како е можно тој да не сака такби работи, но ете можеби па и него му е грозно(не знам не сум го прашала хахах). 4.За оргазам да најдобра поза за да го доживеам ми е горе, а него јас да сум долу...но нормално во меѓувреме дека испробуваме и други пози сигурно дека не се само тие две аххаах.И да некогаш се случува и двајцата во исто време. 5.Инаку знам дека не се задоволува самиот во тоа сум сигурна(но не знаев дека има мажи што тоа не им е секојдневие или пак дека не го прават воопшто). 6.Мене ми е проблем што незнам како да започнам комуникација на темата Секс.(да не нешто разбери погрешно) 7.И последно, како и секоја жена некој секс е убав, некој не,тоа е нормално...но во просек 95 % сексот ни е солиден...и да има нежности,пробуваме различни пози.Во време траење и до 45 мин. Единствено нешто што не правиме е орално, анално(никогаш досега и никогаш понатаму не би), и лижење(ЈОК) ХАХАХАХАХАХАХА