Само овај дел ќе прокоментирам, па исто како и ти. Можи неќи, можи не знај дека сака, можи мисли ти дека неќиш па не кажва. Ама скроз е возможно и тој да неќи и да е среќен со то па зато не спомнува ништо на та тема. Како шо можи женско да неќи нешто, така можи и машко да неќи нешто.
Тогаш знали стану Мое мислење дека сте премногу добра личност и заради добрината опстојува бракот и сето тоа е онака механички но сепак еден од вас треба да го извади демонот на површина малце да се разбранува сета таа монотонија да се докаже дека се можи све кога се сака се е до нашите мозоци... а престои и друга варианта да бил силно заљубен во друга и да неможи сеуште да ја преболи и затоа така сето и функционира.....
И како е можно ова?! Демек ќе ми каже не бе срцка не се секирај баш ти беше убаво и многу уживаше! Стварно ми нема логика, не е ова коса или облека па некој да не убеди дека убаво ни стои.
Треба да си ептен слаб карактер за да може да те убеди за нешто што ти го чувствуваш и само ти единствено можеш да кажеш дали ти било убаво или не. Знам дека постојат секакви манипулатори, насилници итн... сум налетала и на такви. Може да ме убедиш за многу работи ама за тоа како јас се чувствувам и колку и дали ми е убаво Не, не може! Можам јас како женско да изглумам оргазам и тој да мисли дека вов ми било фантастично и после да ми каже, еј стварно ти беше Топ, ама само јас ќе си знам колку ми било топ, ама ова е веќе друга тема. Сакам да кажам дека не може некој да ме убеди за нешто што е црно дека е бело.