Срц не зборувам за они кои чисто те убедуваат дека ти е убаво. Има и такви кои едноставно НЕМОЖЕШ да забележиш дека вртат одоколу и манипулираат. Биди најјак карактер али кога ќе наидеш на таков, паѓаш. Не зборувам за здрави врски каде партнерите разговараат за што им е убаво а што не.
Точно знам за какви зборуваш, и знам дека ги има и такви. Во моиве 40 г. сум налетала на секакви предатори, лажговци, манипулатори манијаци... и нив не им успева кај секого и затоа бараат по "слаба" жртва, затоа и велам предатори. Но до утре можеме да се убедуваме и нема да се разбереме, затоа што очигледно и двете си го браниме своето мислење.
Јас пак мислам дека исто зборате, само шо не се разбирате. Проблеми со комуникацијата. Можи оти е без фејшл експрешнс.
A da probas posle seks onaka kako na majtap da recis nesto deka sakas da isprobas dodeka ste dvajcata vozbudeni. I posle prodolzi so seriozen muabet. Veruvam deka mazot ti e dovolno vozrasen da te razberi bidejkji mora da ste opusteni eden kon drug i da se ponasate kako najdobri drugari. Mene da me slusnis koga ke mu recam "dodji da ti dam" na decko mi sto imam 18 godini sigurno ke me pravis budala, ama moevo e popametno odkolku vaseto sto vikate guskanje za seks.
Секогаш кога ќе доживеам си викам самата во себе дека нема поубаво чувство од оргазмот и да ви кажам во право сум
Imame seks so deckoto veke edna godina no nikako da doziveam orgazam pocnuvam da se nerviram veke .sekogas me prasuva dali mi e ubavo ,no ne e toa toa .pomagajte sto da pravime