Дали некоја после проблем со уринарна инфекција (имав сериозен проблем со дехидрираност температура,проблеми со мокрење)се соочила со потешкотии при доживување на оргазам?прв пат ми се случува ова и страшно е блокада на телото
Ja tesko mozam da doziveam orgazam so partner nekogas ne e do nas nego do nasite partneri tie treba da znaat sto ja pali nivnata partnerka sto saka kako i na koi nacin Ja sama koga se samozadovoluvam svrsuvam bas dosta mnogu i do 3 pati otkolku koga imam seks Inace go sakam seksot i sekogas sum raspolozena za toa Vo tek na odnos sum bas vlazna mokra mnogu iako ne sum svrsila
Zdravo Nova sum na forumot. Imam 18 godini i samo sto stapiv vo seksualni odnosi. Citav nekoi raboti no ne mi se mnogu jasni pa resiv da prasam. Sto vsusnost pretstavuva orgazam kaj zensko i kako zensko svrsuva? Dali e kako kaj maskite so isfrlanje na nekakva tecnost ili moze da se svrsi i bez? Sto se cuvstvuva vo momentot na orgazam?
Ќе го осетиш тоа е неколку секунди и поразлично е од задоволството при секс ,не форсирај кога ќе се случи само по себе ќе ги откриеш убавините на оргазам (свршувањето) .Тоа е врвот на задоволството во сексот ,како црешата на шлагот врз тортата ме сфати нели
Potpolno vo pravo si koga vikas deka problemot pri odnosot i ne dozivuvanjeto na orgazam e kaj maskoto. Dokolku maskoto pri odnosot ne ja sledi partnerkata sto i pravi i kade i pravi zadovolstvo, mislam kaj odredeni zeni ne moze da ja postigne celta taa da dozivi orgazam. Toa znaci deka maskoto treba da ja sledi sekoja reakcija na zenskoto i na toa sto najmnogu pozitivno reagira tuka da se posveti
ќе осетиш едно преееубаво чувство буквално, ќе почне да ти трза цело тело, и ќе почнеш да осеќаш дека ти се моча, и ќе осеќаш и поише и поише и на крај фонтана
Zosto e tolku golema razlikata pomegju maski i zenski orgazam, dali mislite deka e povekje psiholoska igra ili fizioloski sme taka skroeni?
Најди маж кој за 15-20 минути тоест за една партија секс може да сврши 5-6 пати па речи дека е психолошка игра. Логично е дека физиолошки сме така скроени.
Hahahaahahhaah dobro takov i odgovor ocekuva da mozam da go koristam za kontraargument na feministkite deka smw site ednakvi