Sekoj den masturbiram po 2 x,vcera 3 x,denes pak 2 x,imam pregolema zelbaso mi e???Ama od sekogas sum takva,koga sum sama samo toa mi e vo pametot,nekoja dr kako mene da mi pisi ako ima
Zedtta za vlaznoat cestopati me tera da ja pripijam do zid drzejki ja za vrat so ednata raka a drugata da i ja vturnam vo gakickite. Dodeka i gi grizam usnite i i go cicam jazikot so drugata i ja galam no ne samo onaka nezno, i ja trijam dodeka vnatre i vleguva eden , mozebi i dva prsti.. se trese naslonuvajki mi se na cela dlanka a vlaznosta se rastekuva preku prstite. Mi stenka dodeka me kasa za uvo. Ja osekam kako cela pulsira, dozivuva orgazam, dodeka so nozete mi ja stiska rakata.. Treba strastveno i zedno, bukvalno da i pokazes kolku si besen i nenasiten od sekoj centimetar od nejzinoto telo.
Кога дома сама се задоволувам, секогаш доживувам оргазам. Кога имам однос со партнерот ми е многу потешко. Почнуваме со предигра и се тоа, влажна сум, ме пали. Но, ми треба баш доста време. Што да применам?
Nemoj da masturbiras sama koga si,se imaš naviknato sama I ke ti bidi teško so nego da dozivejš orgazam,probaj nekolku dena nemoj,i posle so nego sex pa ke vidiš,poz
Абе бог да чува ти е советот. Се навикнала сама и сеа треба да се одвикнува неколку дена за да ја свршат. Кажи и оти тој што ја работи, не ја работи како што треба. Не е до времето што ти е потребно, туку до тоа што тој треба да ти прави. Земи му ја раката и стави му ја каде треба и покажи му што ти одговара и како. Секоја жена е различна, ако со претходната со која бил и одговарало тоа и тој мисли дека и кај тебе треба исто, укажи му дека не е исто
Во право е дениноќ, еве да речем мажите кои што се навикнати сами да мастурбираат имаат спротивен проблем кога подолг период се без секс а со повеќе самозадоволување кога имаат секс долго време им треба да се навикнат на сексот односно да не свршат пребрзо поради мастурбацијата е тоа брзо доаѓање до задоволство без ничија помош. Кај жените е обратно пошто најубаво тие само знаат како да свршат и го достигнале врвот со самозадоволувањето потешко може некој друг да ги задоволи па макар и најдобриот љубовник да е. Едноставно со самозадоволување се навикнуваме на тоа што самите се самозадоволуваме и тешко после се одвикнуваме.
Neka go uči kako detence togaš hajajajaaj,jako ova navistina,aj tvojot sovet neka go posluša nemam problem,jas ke otvoram učilište za mazi da gi učam kaj da gi stavaat racete kaj zenataza da svrši,poz i do tebe,i da zenite samo so raka treba da svršat çccccc