Оргазам

Дискусија во 'Секс' започната од ev4e, 27 ноември 2009.

1. Ani.taa

Ani.taa Истакнат член

Се зачлени на:
    14 април 2010
    Пораки:
    175
    Допаѓања:
    62
    i jas go imam istiot problem :( neznam koga sum doziveala orgazam a koga ne. nekogas imam nekoj cuden oset vo mene ama ne nekoj intenziven i ne sum sigurna dali e toa, a i jas isto velam deka super bese. decko mi se plasi deka nemoze da me zadovoli i deka ke go ostavam poradi toa, a jas mislam deka problemot e vo mene ne vo nego :(

[mod-kirilica:3ovppi4l][/mod-kirilica:3ovppi4l]

2. sanja-lazanja

sanja-lazanja Нов член

Се зачлени на:
    7 септември 2010
    Пораки:
    267
    Допаѓања:
    50
    Девојко уживај опушти се и немисли на тоа не е проблемот во тебе туку во него што незнае, квалитетно да те возбуди за да доживееш оргазам кога ке најдеш поквалитетен дечко ке видиш дека не е проблемот во тебе.
    Но доколку сакаш и со овој бар каков таков оргазам да доживееш а не да се чувствуваш искористена на некој начин ке треба во текот на секјсот да одбереш поза во која ке можеш да си го стимулираш ти со својата рака клиторисот а најдобри пози за тоа се кога си ти одозгоре и кучешката поза.
    И на се обвинувај себеси за тугата неспособност.

3. Ani.taa

Ani.taa Истакнат член

Се зачлени на:
    14 април 2010
    Пораки:
    175
    Допаѓања:
    62
    па и двајцата не сме толко искусни можеби и во тоа е проблемот а веќе две години одам со дечко ми и го сакам не сакам да го оставам. се трудиме некако да го решиме проблемот. иначе фала на советот ке го пробам тоа сама да го стимулирам клиторисот :) фала многу

4. stafil

stafil Истакнат член

Се зачлени на:
    6 февруари 2011
    Пораки:
    2
    Допаѓања:
    5
    Doziveanoto se pameti.Zatoa uzivaj vo seksot ,zatoa sto mnogumina ke ti kazat ORGAZMOT SE DOZIVUVA I SE PAMETI-A NE SE OCEKUVA.Toa e hemijata pomegu dvalca.

[mod-kirilica:3uxjcrrd][/mod-kirilica:3uxjcrrd]

На Ani.taa му/ѝ се допаѓа ова.
  5. cindy

cindy Истакнат член

Се зачлени на:
    12 февруари 2011
    Пораки:
    307
    Допаѓања:
    166
    не знам дали е чудно ама јас секогаш доживувам оргазам пред дечко ми
    и при повеќе партии јас сум секогаш прва хехехех :lol: :lol: :lol:

6. Aleksandrushka

Aleksandrushka Истакнат член

Се зачлени на:
    8 февруари 2011
    Пораки:
    8
    Допаѓања:
    1
    има еден нов производ на DUREX мозе и го знаете,се вика DUREX PLAY.Tоа е нешо како прстен и се става на пенисот,на него има и мало вибраторче кое се допира до клиторисот и го стимулира..производот е наменет за поголемо задоволство на двајцата,но мислам дека кај девојките е по омилено :$ помага многу за да се дозивее оргазам.250 ден е го има секаде каде шо се продаваат производи на DUREX!

На Ani.taa му/ѝ се допаѓа ова.
  7. Ani.taa

Ani.taa Истакнат член

Се зачлени на:
    14 април 2010
    Пораки:
    175
    Допаѓања:
    62
    лелеее го знам durex play моја другарка го има пробано вели дека задоволството било преголемо и јас би сакала да го пробам па да ги добијам очекуваните резултати :D

8. Ivana.82

Ivana.82 Истакнат член

Се зачлени на:
    17 јануари 2011
    Пораки:
    53
    Допаѓања:
    1
    здраво :)
    сакам да ве прашам нешто... една моја другарка ме замоли за совет иако ја сум малце поискусна од неа таа не е и побара помош незнам дали и одговорив точно..
    ме праша дали со сексот (анален) се кине хименот...и дали може да се сврши само при таков секс?
    јас и одговорив дека нема никакви промени,хименот не се кине и сеуште ќе го има статусот на девица само што може да е малку болно...и дека може да се доживее оргазам..
    дали и одговорив точно ?
    фала. :)

9. 20062006

20062006 Истакнат член

Се зачлени на:
    28 јуни 2010
    Пораки:
    29
    Допаѓања:
    8
    Дали со стимулирање на клиторисот се доживува т.н клиторален оргазам ? Доколку девојката пред тоа била невина дали и по доживувањето на овој оргазам останува невина ? Фала

10. bitter-girl

bitter-girl Истакнат член

Се зачлени на:
    23 декември 2010
    Пораки:
    558
    Допаѓања:
    531
    Да и Да
    Секако дека ќе остане невина клиторисот се наоѓа надвор од вагината :)

11. bella01

bella01 Истакнат член

Се зачлени на:
    7 мај 2010
    Пораки:
    61
    Допаѓања:
    18
  12. Nanini

Nanini Истакнат член

Се зачлени на:
    25 февруари 2011
    Пораки:
    4
    Допаѓања:
    1
    cokolada,jagodi,limonite mnogu deluvaat na komcentracijata i ke ti pomognat da bidesh fokusirana a i procitav deka lukot premnogu vlijael na seksot ama na koj nacin ne sum sigurna...
    Abe luge ne se stegajte samo uzivajte i pravete sto sakate :clap:

13. ana-banana

ana-banana Популарен член

Се зачлени на:
    27 јануари 2011
    Пораки:
    1.277
    Допаѓања:
    751
    Во мојот сексуален живот може само 5-6 пати максимум да немам доживеано и тоа само на почетокот кога немавме искуство, а сега секој пат доживувам, ама бас секој пат.

14. annnni

annnni Популарен член

Се зачлени на:
    27 март 2010
    Пораки:
    3.025
    Допаѓања:
    649
    Јас ќе се убијам луќе знајте ама ми е криво кога некоја ќе ми каже свршила 5 пати а јас сиромашко само еднаш......АМАН!!!!!
    Значи се трудам цело време и јас и дечко ми ама јас само што е си свршам еднаш и после се ми е ок не ми се сака воопшто а додека да свршам се филмама дека после овој оргазам ќе доживеам уште сто...леле ама сум очајна.... :worried:

15. Theodora

Theodora Популарен член

Се зачлени на:
    19 јануари 2011
    Пораки:
    1.504
    Допаѓања:
    5.576
    Мислам дека ти се случува психилошка блокада,знаеш исто како ако си убедена дека ќе е непријатно или ќе боли,па навистина и се случува тоа.Биди си најопуштена,еве како јас доаѓам до втор или трет оргазам-прво го одлагам оргазмот-првиот,па кога ќе ми е најубаво по интензивен секс кој јас го контролирам-се препуштам на оргазмот,па дечко ми после дури јас се одмарам,онака со затворени очи,веднаш си наставува со пенетрација,па мене пак ми доаѓа убаво :o ,па тотално опуштена спонтано пак се предавам и имам нареден оргазам.Не мисли,не го чекај-сам ќе дојде ;) .

На annnni му/ѝ се допаѓа ова.
  16. dumbal

dumbal Истакнат член

Се зачлени на:
    12 јуни 2010
    Пораки:
    45
    Допаѓања:
    18
    оргазам според мене ,тоа е возвишено уникатно задоволство кое те носи во делириум, поготово кога и двајцата така се чуствуваат

17. maca99

maca99 Популарен член

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    1.818
    Допаѓања:
    1.692
    Јас во групата-тешки достигнувачи на оргазам :worried: вагинален немам сеуште после година и пол односи со дечко ми...напротив го обожавам сексот и секогаш ми е убаво кога сум со него :inlove: ,секогаш опуштена гледам да сум ,а и тој сака да ми угоди...и имаме пробано скоро се,почнувам да мислам дека никогаш нема да го доживеам,а сум била неколку пати блиску,сум осетила...ама не до крај :$ којзнае шо ми е :sweat:

18. sandra89

sandra89 Истакнат член

Се зачлени на:
    1 март 2011
    Пораки:
    5
    Допаѓања:
    1
    devojkiiiii sakam da prasam dali custvoto pri dozivuvajne na vaginalen orgazam e istoto so toa na klitoricniot orgazam
    pls odgovoretemi da ne bidam vo zabluda
    da znam dali sum go pocustvuvala i vaginalniot orgazam ili ne

19. Theodora

Theodora Популарен член

Се зачлени на:
    19 јануари 2011
    Пораки:
    1.504
    Допаѓања:
    5.576
    Има различна јачина и времетраење секој оргазам,така да секогаш е убаво да се дозивее,ама некогаш повеќе ќе те „здрма„ независно дали е клиторален,вагинален или анален,некогаш симултано доаѓаат неколку еден по друг,а најубаво е да имаш двоен или дупли истовремено,додека пенетрира дечкото во тебе (вагинално или анално) се стимулира и клиторисот (тоа го правиш сама или тој ти го прави) ;) .

20. sandra89

sandra89 Истакнат член

Се зачлени на:
    1 март 2011
    Пораки:
    5
    Допаѓања:
    1
    ти благодарам Theodora ke probam da vidam kakov e dabal efektot :)