па тој ако толку сакал ти да свршиш немаше да ти прави фаци туку ќе се потрудеше да те задоволи како што трба A не да те брза и уште толку да ја заебува работата
На 16 години се мислев дали знам да се бакнувам како што треба дека немав многу искуство во тоа, а сега се замараат дали ќе свршат или не. Навистина ако досега не си го осетила тоа чувство голема работа. Ќе пораснеш ќе бидеш по зрела, и кога ќе имаш партнер со кој ќе бидете доволно поврзани и емотивно ќе дојде и тоа. Сега не се замарај толку.
pa dobro sea ne se zamaram koa mi kazaaa deka ne e nekoj problem zaso ja mislev deka e problem inace znam deka ne e mnogu 16 godini ama zaedno sme 2 godini i zaso da ne. i fala [mod-kirilica:4wx1j9ze][/mod-kirilica:4wx1j9ze]
Девојки со дечко имаме добар секс, се труди многу ама јас никако неможам да свршам значи ми доаѓа тој момент на грчење ама никако неможам да се опуштам и да свршам ... како да го надминам ова ве молам помогнете ми, бидејќи дечко ми се труди многу и успева до негде, ама во мене е проблемот што дури неможам ни да го опишам
Само немој да мислиш на тоа. Опушти се и немој да се прашуваш ќе биде или не? Или дали воопшто ќе биде? Опушти се, па дури и мисли на нешто што ќе ја разгори твојата возбуда уште повеќе-фантазирај. Никој нема да дознае
работата е што како што кажав ми доаѓа тој момент на грчење, поминување на морници низ цело тело ама никако неможам да ја пуштам таа течност незнам што ми е...
На сите што ќе кажам за ова ми викаат како е можно тоа да не свршиш. со самото тоа грчење и лазење на морници по цело тело тера на свршување ама јас неможам... дечко ми ми вика дека на прстот осетил течност баш во тој момент ама ете јас несвесно сум ја вратила назад незнам како
Исто како јас да имам пишувано а сексот ни е добар,одличен секогаш сум за,секогаш уживам и сум опуштена....но пак не испаѓа ништо...сепак се надевам дека ќе дојде и тој де,а дечко ми се труди и повеќе од доволно,некогаш ми иде бар да одглумам да не му испадне маката џабе ама не е тоа тоа-јас сакам да го осетам
Епа мене не ми е јасно како викате сексот ми е одличен, а не доживувате оргазам? Значи не е одличен, нешто фали.
Eпа како реков дека нешто фали ама уживам кога сум со него,за разлика од некои на кои не им се свиѓа ништо и чекаат тој да сврши,без никакво уживање ...ако ми сметаше мене нешто ,нема да имам секс со него,и немаше да уживам,ама проблем е во мене
kako moze da ne svrsite be..hmmmm neso ne e vo red tuka...ili momakot e dosaden i monoton vo pokretite(odnosno penetrira samo so oganiceni potezi-back and fourth, ili neznae da vi sepka na uvce dirty talk...ili mu e mek i mal...nema sansi da ne svsi nekoja zena...ako se potrudish zdravo i ke svsi na kraj iako e emocionalno narusena ili so ti ja znam neopustena stegnata nervozna itd...
Немајте неколку дена секс, немој да се самозадоволуваш тогаш, имајте ја онаа јавачка поза ти горе али тој нека биде потпрен на нешто, и не ја менувајте позата. На оваа најлесно се доживува оргазам. Кај мене имам приметено дека со кондом не можам да свршам, а без ухуу одма.
Со првиот партнер не успеав да доживеам ниту еден оргазам за време од година дена. А желбата за секс ми беше огромна, ама јас - се фрустрирав се' повеќе и повеќе. Важно он ќе си го направеше меракот, а јас после броев ѕвезди на таванот, додека тој слатко спиеше. Почнав да си вртам филмови дека нешто ми фали, дека сум фригидна недај Боже... Со еден друг партнер просекот беше 1/4 оргазми. Така некако, од 4 пати секс, се случуваше еднаш да свршам. Абре огномет, радости, кога ќе ми текне колку сум била скромна и сум се задоволувала со просечност... Тоа муле пак, се вадеше на картата - ама многу ме палиш, не можам да издржам. Као - јас требаше да сум крајно благодарна, што демек сум му привлечна и секси и за сметка на тоа ме остава без оргазам. Конечно, имам некој кој целосно ме задоволува. Клучот за успешен оргазам е најпрвин да се опуштите, а потоа целосно и мислам ЦЕЛОСНО да се соголите пред партнерот. Нема место во вашата глава за обврски, за проблеми, туку празен простор кој ќе го исполните со уживање. Нема срам, нема мислење за вашите физички атрибути (леле, а ако мисли дека сум дебела / слаба, целулитна, со стрии, со цицки настрана.... forget it!) Вие сте Божица, сте го однеле дечкото во кревет, зашто вредите. Ве посакува - зашто сте самоуверени и секси. Ослободете ги буквално сите ваши инхибиции и забранети страсти. Ве пали drtty talk, гласно викање, role playing games, стриптиз, вие има да си кажете, јасно ќе му дадете до знаење што ве пали, што ве возбудува. И ќе се потрудите и нему да му е убаво, зашто реално - колку повеќе се трудите, толку повеќе добивате за возврат. Најпосле, ако налетате на издржлив партнер, кој НЕМА НИКОГАШ ДА ВЕ БРЗА ЗА ДОСТИГНУВАЊЕ ОРГАЗАМ, трк до златарската уличка по прстен - and don't let him go!
јас најлесно свршувам во поза кога сум над него и тој позади мене незнам во тие пози најповеќе уживам и сум најопуштена но тоа е и благодарение на мојот дечко адреналинот ми го крева 100ка знае како да ме возбуди го бидва бе случај што со претходниот дечко го немав на прсти се броеше колку пати имам свршено а сега минимум 2 пати свршувам сексот ни е одличен значи ако не е добар сексот ако е монотон исто пак исто истите пози место не го бидва според мене а и ако не знае некој да те возбуди и со тоа ништо а и ако не си опуштен и со тоа ништо опуштетесе максимално и уживајте со личноста која ја сакате не мислете во моментот на ништо и пробајте нешто ново повозбудливо
исклучена ли е можноста со месеци да не се случи нешто такво .Доџе ми да вриснем и силно да е акнам од ѕид работава не ја бидува.Ќе заплачам , само да ми помини макава.Се осекам како некоја алипна , жими се ќе се шекнам дотука било.Трајно се откажувам.Засекогаш
жениииии ај да се испофалам со типчево си одам некои 2 месеца... пред недела дена прв пат имавме секс, и стварно беше нз до шо е, до годините или праксата, ама стварно направи да полудам значи си имаме секс шо си имаме, тој си сврши, ама и мене не ме остави... си употреби некоои негови ,,методи,, со прст, со јазик и солзушка сврши. Се осеќав преубаво, пресреќно...потоа како шо си лежевме така еден до друг, голи... тој пак почна да ми прави такви работички за на крај да свршам по втор пат за период од 2 саата