Разговаравме безброј пати ,веќе сум сигурна дека е до мене.Тој е ептен џентлмен, мачо мушкарац на место се би направил во името на женскиот оргазам.Му го изгаснав телевизорот и струјата, го натерав да меша со газето , да ме масира и да ми набави шлаг по полноќ , се од наведеното направи...само што на листата нема крај , верувајте ја надополнивме камасутра со нови пози пробавме нежен и екстремно груб секс, па и таков ..оној златна средина Јас сум , знам дека е до мене , се е преубаво и на фали секунда да свршам , и баш во таа секунда почнувам да разислувам дали да првата тура за перење да ставам бел веш или разновбоен ,,, и неможам да си помогнам , низ глава ми летаат мисли несврзани збунувачки , ми доаѓа да се нашамарам самата себеси ...машки , глупава празна женска глава. Од друга страна се трудев еден период максимално да се сконцентирам на ситуацијата , па бидна до некаде , само недоволно се потрудив во друг поглед. Што се однесува на овулацијата , веројатно не сум само јас што мисли дека СЕКОЈА жена е најмногу возбудена во тој период , тоа незначи дека сексот во останатите денови ми е одбивен или скраја далеку лежам како мртовец и чекам на него да ја заврши цела работа , убаво ми е , сакам .
леле душичкаааааааааа... :/ ќе биде... пред да почнете пушти машина, напрај генералка, среди го шефот да не ти врти и заврши си ги сите обврски па тогаш почнете, незнам веќе што да ти кажам
XstrongerX женска или промени го пратнерот или .... пробај го мојов пастув и ке го доживеес она вистинското се шалам малку. Јас дозивувам и повеке од еден оргазам со дечко ми (зависи од должината на сексот). Пробајте на различни начини и различни пози па и долга предигра, а за мислите кога ке имаш секс мисли на тоа со се случува секој пенетрација си ја замислувај и ....
Не можев да читам се,многу има...Само сакам да кажам да не си набива некоја комплекси "дали е до мене" зашто истото го правев и јас али не повеќе!Партнерот што го имам сега е најдобриот што сум го имала во животот..Знае што прави и ме чека прво мене па после тој свршува едноставно ужива во тоа што мене ми е убаво и сум среќна.Во првиот момент кога го почувствував оргазмот јас бев најсреќна и во истиот момент му реков те сакам и никогаш нема да те заборавам!Што и да се случи понатака не е битно,битно дека го немам веќе чувството дека нешто не е во ред со мене.Мора да го имаш правиот партнер,а не некој што се прави е*ач,а свршува за 5 минути.
Hа почетокот откако ја изгубив невиноста,бев исплашена од секс,секоја поза,оргазмот беше невозможен,потоа во бременоста бев поинаква се опуштив,сакав да екпиремтирам,убаво ми беше така почнав да доживувавм оргазми првиот пат плачев-незнам зашто кога оргазмирав Mене лично ми е убаво,двајацата гледаме да си угодиме ,поточно едниот ке заврши,продолжува за да му угоди на другиот а некогаш кога немаме секс 1 недела,и потоа не можеме да издржеме,посебно тој ама се случува кога немаме секс на подолго време
Имаме редовен секс , можеби и пречесто па пробавме еден период да успориме , се случувало и по пет пати да ден должината на сексот исто не е проблем, не свршува се додека не дојде до заклучок дека е навистина залудно да чека да свршам ,спремен е и два часа да се поти над мене :geek:
Пфффф, да не се фалам, ама не сте ми рамни, Спојлер вагинални 3, клиторични 10 за пола час (повеќе не можев да издржам )
E ова е веќе предизвик Стварно не ми е јасно како си ги издржала тие 10... јас немам некое искуство во сексот, ама еднаш имав 9 во еден ден и оддвај издржав... Ама Практис мејкс ит прфект... Спојлер ќе се извежбаме
ааа хахахаха ај во петок ми завршува колоквиумска, и викендов ќе работам на случајот браво девојки, алал да ви е
Браво за девојките ееејјјј ви завидувам инаку за оние кои тешко го доживуваат мој совет е женското одозгора за да диктира темпо или мажот одозгора и нека биде колку може поспретен и побрз...и јас чекав доста за да доживеам,и се ќе си дојде во свое време-кога тогаш,не се секирјте само уживајте...кога сте со некоја чашка винце верувајте нема да се замарате што ручек утре да направите ќе ги пуштите мислите и целосно ќе сте опуштени...п.с. не претерувајте да не ви стане навика или да ви се врти,ова ко за почеток и проба
Девојки а користите лист хартија за мавање цртки по секој доживеан оргазам ? Па потоа малку математички пресметки м толку собироци за толкаво времетраење од кои олку вагинални,а толку на клиторис,па пресметка на средна вредност,па статистички подобрувања и потфрлања според средна вредност... Шала настрана,јас не се замарам многу со броење на оргазми нити па гледам колку време имам секс,некогаш сакам кратко и интензивно диво да се обработам,некогаш го правам тоа чиниш цела вечност и сега бројот на оргазми ми варира,едно сакам да го одложувам често оргазмот и кога ќе дојде најинтензивниот момент се препуштам да ме преплави вриштам цела зграда да ја кренам на нозе,гризам,ми поминуваат струења од не знам колку вати низ тело,тахикардија имам невидена,потоа секој нареден го постигнувам полесно,често имам и дабл оргазми (клиторис+анален најчесто и ми е врвот,т.е.црешата на шлагот).Така да јас ценам повеќе квалитетен перформанс и според тековните ми вкусови,отколку само петарда-ефекти.Повеќе ценам огномет .Сега секој по свое си (се)работи. А,колкав максимален број на секс партии сте имале? Мој личен рекорд е околу 13 партии за 2 цели денови како што потоа израчунавме,е добро де некоја + или - не е страшно ,кога после 3 месечна врска со дечко ми бевме на викенд Скопје во стан од негови братучеди-студенти кои беа отсутни од станот и ни беше целосно на располагање и го искористивме максимално тоа беше врвот на мојата развратна кариера .
devojki znaci jas imam seksualno odnosi i uspevam da doziveam orgazam,no ne mi e jasno dali kaj sekoja devojka e razlicno zosto jas recisi nikogas ne dostigam na onoj nacin bas ke se izrazam "spricanje " dali problemot i vo sto e problemot znaci stvarno sum zagrizena a bi sakala da go dozviveam onoj vaginalen orgazam "spricanje" na koj nacin da go dostignam toa nivo na uzivanje i dali upotrebuvate nesto za da bide po lesno ?vi blagodaram
Знам дека е премногу глупаво прашањево ама пуста радозналост, морам да си прашам. Дали навистина може машко во еден ден да сврши 10 пати? Дали има некој таков? И морам да знам.
зошто неможам ?? скоро 2 месеци сме во интимни односи со дечко ми но....неможам да доживеам оргазам...тој секогаш свршува а јас ниту еднаш...кога се самозадоволувам можам да доживеам но кога имаме секс...не можеби тоа е од што не сум била пред тоа активна ..мислам..тој ми е прв...па понекогаш дури и ме пече....можеби треба да почекам некое време, можеби не сум добро "разработена" ........ што мислите вие? имате некој совет....?