1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Оргазам

Дискусија во 'Секс' започната од ev4e, 27 ноември 2009.

1. nokula

nokula Истакнат член

Се зачлени на:
    12 јули 2011
    Пораки:
    2
    Допаѓања:
    0
    Поздрав. Погрешна место сум избрал можеби но сепак сакам да дознаам нешто, до еден одговор да дојдам. Денес со девојка ми имавме однос, и уште при првата пенетрација почуствував како веднаш да доживувам оргазам (она беше врз мене). Цел се укочив, почнаа да ме фаќаат грчеви низ цело тело, и прилично доста зголемена такихардија сето тоа траеше околу 2-3 минути. Не фати малце страв бидејќи не користиме заштита. Одморив малце едно пола минута и сменивме поза (доги) и се течеше во најдобар ред. После тоа пак се навративме на претходната поза и пак истото, но осетив дека кај и да е ќе ејакулирам (што е невообичаено за мене бидејќи до сега сум немал никакви проблеми со прерана ејакулација или слично). Дојдов до врвот и имав преголем оргазам, неможев да издржам, почнав да се гушам и да се тресам цел, проследено со многу голема такихардија. Ми беа потребни неколку минути за да се сталожам да се смирам и сите грчеви и слично да исчезнат. Се тресев и понатака и после 20 минути ама другото се ми беше во ред.

Дали некој знае што би можело да биде причината за ова и дали треба да се обратам кај специјалист? Девојка ми вика дека можеби е опасно и дека има слични случаеви кои завршувале трагично односо со смрт.

Благодарам однапред.

2. kikikikirika

kikikikirika Популарен член

Се зачлени на:
    17 јуни 2011
    Пораки:
    2.028
    Допаѓања:
    4.534
    Не е ништо јас мислам дека си имал само ептен јак оргазам. Се случува и кај девојките такво тресње од задоволство мене ми се има случено неколкупати за момент мислам дека ќе се укочам ќе се мрднам и таква цел живот ќе останам. А имам и јас слушно дека за луѓе што имаат слабо срце оргазмот може да биде фатален. :worried: :worried:

3. stetoskop

stetoskop Форумски идол

Се зачлени на:
    11 мај 2011
    Пораки:
    5.498
    Допаѓања:
    173.430
    Не е лошо за секој случај да одиш на кардиолог и да го испиташ срцето-сигурно си е сигурно.Притисокот исто така ,ако имаш склоност кон висок притисок и малку возбуда +срцето(не дај Боже) и ете ти го гушењето и тахикардијата.
    Ајде ,се ќе биде ок,испитај ти ова на лекар,а во меѓувреме -внимателно и без многу возбуда.

4. slavica999

slavica999 Популарен член

Се зачлени на:
    27 декември 2009
    Пораки:
    4.327
    Допаѓања:
    5.340
    Немаш ти слабо срце :) само премногу си бил напален. Ако ова ти се случува последователно неколку пати тогаш консултирај се со матичен лекар. Едно обично ЕКГ кај матичен можеби ќе покаже нешто а можеби и не

5. Shoe-Gal

Shoe-Gal Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јули 2011
    Пораки:
    368
    Допаѓања:
    178
    Колку ви е временски оддалечен претпоследниот со овој сексуален однос?

6. nokula

nokula Истакнат член

Се зачлени на:
    12 јули 2011
    Пораки:
    2
    Допаѓања:
    0
    Редовно имаме секс, понекогаш и неколку пати дневно. А од претпоследниот до овој 2-3 дена така нешто. Активни сме.

А да, и можно е да сум бил многу напален како што кажа Славица, често ми се случува многу да ме запали партнерката. Не ја исклучувам ни оваа можност.

Слабо срце не верувам дека имам бидејки сега скоро бев на лекар и правев ЕКГ и ЕХО тестови и се беше во ред. И притисокот ми е нормален.

7. cooLive

cooLive Истакнат член

Се зачлени на:
    10 јули 2011
    Пораки:
    45
    Допаѓања:
    11
    Сексот ние супер.Ама...јас не сум супер мн ретко доживувам оргазам го глумам.Незнам шо да правам а страм мие да речам еј ајде ела бе......незнам

8. stetoskop

stetoskop Форумски идол

Се зачлени на:
    11 мај 2011
    Пораки:
    5.498
    Допаѓања:
    173.430
    Е па,тогаш,да сте ми живи и здрави и двајцата.Гаси светло :tmi: ,нема друго чаре :lol:

И немој за проблемов многу да зборуваш пред другарите,да не се обиде некој нешто :x

9. Denna

Denna Истакнат член

Се зачлени на:
    1 јули 2010
    Пораки:
    180
    Допаѓања:
    87
    И јас !!! На неколку наврати бев на работ на оргазам, и никако да го доживеам!! :| Триста пози,никако....Таман си речам,еве иде, хахах :$ и ништо! А со претходниот дечко со кој одев 2 години,се триевме само,значи немав секс со него, доживував оргазам само што ќе ме допреше!! (не буквално...) Тоа ми е најчудно :x

10. zizela111

zizela111 Истакнат член

Се зачлени на:
    18 јули 2011
    Пораки:
    65
    Допаѓања:
    68
    Освен самозадоволување, не сум доживеала огразам со партнер.

11. kikikikirika

Се зачлени на:
    17 јуни 2011
    Пораки:
    2.028
    Допаѓања:
    4.534
    Малку ми е глупо тука да објаснувам ама штом си на зорт ќе кажам. Пробај да си го стимулираш клитористот. Не мора цело време ама кога ќе почуствуваш дека ти е убаво почни. Има една поза за сите што имаат проблем со свршување. Малку е комплицирана ама нема жена што не свршила.

:!: :!: Значи ти си одозгора тој ти пенетрирал се накосуваш малку како да сакаш да го бакнеш и нозете твои ги пушташ покрај неговите. Е сега нема да скокаш туку само ќе мешаш и ке се триеш од него. Ќе свршиш одма. :clap: :clap:

На kikus02, anabela931, MoreNa-22 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  12. EnnieFabulous

EnnieFabulous Истакнат член

Се зачлени на:
    10 јануари 2010
    Пораки:
    717
    Допаѓања:
    400
    Можам да се пофалам дека сум една од среќничките што секогаш доживуваат оргазам. Порано се случуваше некогаш и да не доживеам, но тоа беа ретки случаи.
    Малку ми е срам да го кажам ова, ама моето свршување е нешто слично како она squirt, само што не прскам она, баш туку ми се излева многу течност наеднаш :$ ..Мене ми е лигаво тоа, чувството после кога ќе облечам гаќи, ако не се подзабришам убаво, ми е како да сум помочана :$ Но на дечко ми многу му се допаѓа..Штом му се допаѓа ајде некако ги терам тие гадни чувства од моја страна. Првиот пат кога ми се случи ова беа смешки, ах само кога ќе се сетам :D :rofl:

На ludoto19 му/ѝ се допаѓа ова.
  13. kikikikirika

Се зачлени на:
    17 јуни 2011
    Пораки:
    2.028
    Допаѓања:
    4.534
    И кај мене е исто скоро не памтам секс во кој не сум свршила барем еднаш . И после тоа ми се случува да сум мокра ептен ама тоа си го користаам место подмачкувач во наредната партија. Со сите со кои сум била до сега тоа влажнење им се допаднало

На ludoto19 му/ѝ се допаѓа ова.
  14. anngelique

anngelique Популарен член

Се зачлени на:
    15 јуни 2010
    Пораки:
    2.659
    Допаѓања:
    6.408
    Секој пат свршувам кога имаме секс но за жал доживувам оргазам само кога он си игра со мене на разни начини

15. Miss-16

Miss-16 Истакнат член

Се зачлени на:
    28 јули 2011
    Пораки:
    7
    Допаѓања:
    1
    Многу значи партнерот. Јас со претходниот скоро никогаш немав оргазам, ама сега со новиов секс партнер, свршувам како луда. Цела се тресам. Такво свршување ни сама не сум имала како со него.
    Девојки, ако не чини сексот со партнерот, барајте нов. Ова уживање што го имам сега ми ги отвори очите.
    Сега вреди и секс и љубов и се. сега сама барам секс. Претходно имав милион прицини да одбегнам

16. slobodka

slobodka Популарен член

Се зачлени на:
    24 октомври 2010
    Пораки:
    2.115
    Допаѓања:
    2.706
    Хелооооооооооо :^) Како бе свршуваш секојпат, а оргазмираш само понекогаш?????
    Ништо не ми е јасно бреееееее??????? :o :o

17. Alondra

Alondra Популарен член

Се зачлени на:
    17 март 2011
    Пораки:
    1.085
    Допаѓања:
    2.358
    Ни мене нешто не ми е јасно. Можеш подетално да ни објасниш? :rofl:

18. Katiija

Katiija Истакнат член

Се зачлени на:
    4 ноември 2010
    Пораки:
    106
    Допаѓања:
    10
    јас сакам да прашам, значи достигнувам до некоја точка, премногу ми е убаво сета се тресам и некако неможам да го издржам чувството и се откажувам а дечко ми секогаш ми вели издржи да го видиш најубавото а јас неможам и тоа само кога тој ме допира а при класичен секс неможам да доживеам оргазам. всушност сакам да прашам дали јас доживувам оргазам со тоа што кога ме допира тој на точката кога го доживувам чувството неможам да издржам и толку многу секогаш ми се примочува што се сечам така.

19. girl.23

girl.23 Истакнат член

Се зачлени на:
    2 јули 2011
    Пораки:
    2.129
    Допаѓања:
    1.800
    мислам дека си пред моментот да доживееш оргазам :)

20. mona.s

mona.s Истакнат член

Се зачлени на:
    14 јуни 2011
    Пораки:
    579
    Допаѓања:
    153
    епа вака оргазам е....кога ти е толку убаво како да ја земаш најјаката дрога во светот и кога ке ти дојде да се каснеш самата од што ти е убаво и да не те здобол,ха ха ха ха :D :D
    не можи да се опише оргазмот тоа е исто како да му објаснуваш на некој кој никогаш се нема испијането како е да си пијан :D