Не е тоа желба за мочање, туку тоа е знак дека ќе доживееш squirt Повеќе за тоа што ти се случува можеш да прочиташ во оваа тема http://forum.femina.mk/seks/squirt-prskas-li-t426/140.html Девојко, опушти се, ти си посебна
Не ти се примочува туку, ти доѓа да свршиш бробај еднаш оди до крај што, има врска па и да се помочаш еднаш нема да пропадне светот.
Не ти се примочува туку си на работ да доживееш SQUIRT. Немој во никој случај наредниот пат да прекинуваш , но немој ни squir-тот да го очекуваш како седумка на лото. Поздрав па пиши дали си прснала Партнерот мене секој пат ми вика дека многу јако сум се влажнела и тоа го стимулирало да се потруди што поубаво да ме задоволи. Секогаш значи секогаш свршувам по 2-3 пати и до сеа неколку пати имам доживеано squirt. Преубаво ми е што немам проблем за доживеам оргазам.
лелее и јас сакам да го доживеам но незнам како дечко ми вели дека при јак секс терба истовремено и да се мастурбира и на крај да прскаш,на мене еднаш или двапати до сега ми има дојдено такво чувство исто како да ке се помочувам но се воздрзувам во моментите кога ми е најубаво но ете дури сега читам дека требало всушност да се ослободам...уфф ајде повеќе среќа наредниот пат позз
E бреее, во последно време тапа сум. Не знам што е проблемот. Нит вака, нит така.... различни пози... ама ете. Има врска нешто со ова кандида мандида? Може дека ми е грдо од неа и не се чувствувам удобно и релаксирано, кој знае.
Со сличен проблем мака мачам со месеци... Значи не можам и не можам. Тоа е. Веќе почнав да се откажувам, оргазам доживувам само со мастурбирање и толку. Исто и ние...сите можни пози ги пробавме, да не биде монотоно, но не оди. Неможам да разберам, зошто? Опуштена сум, се е во ред со тоа, убаво ми е со него, преубаво. Некој совет?
А да пробаш со мимоза? ПОзнавам многу што им помогнала позава погоре ја опишав еве пак ке ја пастирал. Пробај ја ако не си ја пробала и хев а најс тајм Значи ти си одозгора тој ти пенетрирал се накосуваш малку како да сакаш да го бакнеш и нозете твои ги пушташ покрај неговите. Е сега нема да скокаш туку само ќе мешаш и ке се триеш од него. Ќе свршиш одма.
Конечно по 1 година, 1 месец и 23 дена сексуално искуство го доживеав и првиот оргазам :evil: Спојлер кој ми се чинеше дека чим не успеав до сега,никогаш нема да успеам да го доживеам
И ја долго време мака мачев со таа кандида, ама зависи доколку имаш односи за време на кандида (што е страшно немогуќе) или одкако си ја излечила тешко за оргазам и многу зависи на каков начин си ја тргнала ... Така да не се разочарувај без гајле .... Смири се, уживај, фантазирај и делувај
Стварно??? Мене повеќе пати ми се има случено за време на секс да го имам истото чувство,дека ми се моча и јас исто како sesilija се откажувам . Сакам да доживеам оргазам имам само 2-3 пати доживеано за време на секс при 3 години секс и стварно незнам, дали е до него или до мене? Исто и со бившиот, само што со него ни еднаш немам свршено, а со сегашниов бар имам колку толку доживеано 2-3 пати. И сега се прашувам дали е до нив или до мене???
Оргазам е ..... тотална опуштеност, целосна предаденост, никакви сомнежи , искрена љубов, сладок секс ... не може да биде поубаво, не може да се случи а да не се забележи
Па сара најверојатно е до него ако за три години успеал да ти овозможи само 3 оргазма заслужува замена
Извини Сања, ама мислам дека не си во право, посебно со советот дека дечко и заслужува да го откачи поради тоа . Штом таа не знае дали е до него или до неа, ние уште помалце знаеме каква им е состојбата, па не им сме в кревет. Јас мислам дека можи и до неа да е, посебно поради тоа што и со бившиот не успевала да има оргазми. Можеби не успева никогаш доволно да се опушти, си знам по мене
Добро Маги не се карај одма, и не се секирај занеа она си знае дали е до неа или не тоа повеке на шала го реков не како совет, што има јас да и кажувам со кого ке се е... тоа е нејзина работа
Оо Боже, фалеше само уште да кажеш дека треба да се помилиме за вечерва да доживееме оргазам. Каква врска има љубовта со оргазмот? Значи сакам аргументиран одговор, не бајки од типот епа ако го сакаш ќе свршиш ако не нема.