1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Оргазам

Дискусија во 'Секс' започната од ev4e, 27 ноември 2009.

1. slatkichKa123

slatkichKa123 Истакнат член

Се зачлени на:
    6 март 2011
    Пораки:
    598
    Допаѓања:
    341
    Ах!

Конечно и јас го доживеав тој оргазам да се тресам од лепота.

Јес!

2. sesilija

sesilija Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    4.177
    Допаѓања:
    13.280
    Не е тоа желба за мочање, туку тоа е знак дека ќе доживееш squirt ;)
    Повеќе за тоа што ти се случува можеш да прочиташ во оваа тема http://forum.femina.mk/seks/squirt-prskas-li-t426/140.html

Девојко, опушти се, ти си посебна ;)

3. yawn

yawn Истакнат член

Се зачлени на:
    11 јуни 2010
    Пораки:
    697
    Допаѓања:
    700
    :$

Прикачени фајлови:

4. sanja-lazanja

sanja-lazanja Нов член

Се зачлени на:
    7 септември 2010
    Пораки:
    267
    Допаѓања:
    49
    Не ти се примочува туку, ти доѓа да свршиш бробај еднаш оди до крај што, има врска па и да се помочаш еднаш нема да пропадне светот.

5. donna.17

donna.17 Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    1.718
    Допаѓања:
    5.011

Не ти се примочува туку си на работ да доживееш SQUIRT. Немој во никој случај наредниот пат да прекинуваш , но немој ни squir-тот да го очекуваш како седумка на лото. Поздрав па пиши дали си прснала :D :D :D

Партнерот мене секој пат ми вика дека многу јако сум се влажнела и тоа го стимулирало да се потруди што поубаво да ме задоволи. Секогаш значи секогаш свршувам по 2-3 пати и до сеа неколку пати имам доживеано squirt. Преубаво ми е што немам проблем за доживеам оргазам.

6. srni4kaaa

srni4kaaa Истакнат член

Се зачлени на:
    14 август 2011
    Пораки:
    12
    Допаѓања:
    1
    лелее и јас сакам да го доживеам но незнам како дечко ми вели дека при јак секс терба истовремено и да се мастурбира и на крај да прскаш,на мене еднаш или двапати до сега ми има дојдено такво чувство исто како да ке се помочувам но се воздрзувам во моментите кога ми е најубаво но ете дури сега читам дека требало всушност да се ослободам...уфф ајде повеќе среќа наредниот пат позз

7. streli4ka

streli4ka Истакнат член

Се зачлени на:
    17 август 2011
    Пораки:
    4
    Допаѓања:
    1
    prekrasno custvo sto ne se opisuva so zborovi,treba samo da se dozivee

8. 2468

2468 Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    4.497
    Допаѓања:
    2.836
    E бреее, во последно време тапа сум. |(
    Не знам што е проблемот.
    Нит вака, нит така.... различни пози... ама ете.

Има врска нешто со ова кандида мандида? :?:
    Може дека ми е грдо од неа и не се чувствувам удобно и релаксирано, кој знае.

9. crazyinlove19

crazyinlove19 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    3.753
    Допаѓања:
    3.731
    Со сличен проблем мака мачам со месеци... Значи не можам и не можам. Тоа е. Веќе почнав да се откажувам, оргазам доживувам само со мастурбирање и толку.
    Исто и ние...сите можни пози ги пробавме, да не биде монотоно, но не оди.
    Неможам да разберам, зошто? Опуштена сум, се е во ред со тоа, убаво ми е со него, преубаво.
    Некој совет? :x :?:

10. kikikikirika

kikikikirika Популарен член

Се зачлени на:
    17 јуни 2011
    Пораки:
    2.028
    Допаѓања:
    4.534
    А да пробаш со мимоза? :D

ПОзнавам многу што им помогнала позава погоре ја опишав еве пак ке ја пастирал. Пробај ја ако не си ја пробала и хев а најс тајм
    Значи ти си одозгора тој ти пенетрирал се накосуваш малку како да сакаш да го бакнеш и нозете твои ги пушташ покрај неговите. Е сега нема да скокаш туку само ќе мешаш и ке се триеш од него. Ќе свршиш одма.

На 2468 и crazyinlove19 им се допаѓа ова.
  11. anastasijaki

anastasijaki Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2011
    Пораки:
    5.213
    Допаѓања:
    47.894
    ех и јас го доживеав големото О на одмор :D при орален :$ при вагинален некако слабоо :(

12. Meggy

Meggy Истакнат член

Се зачлени на:
    13 јануари 2010
    Пораки:
    238
    Допаѓања:
    387
    Конечно по 1 година, 1 месец и 23 дена сексуално искуство го доживеав и првиот оргазам :evil: :muscle:
    кој ми се чинеше дека чим не успеав до сега,никогаш нема да успеам да го доживеам :?:

На Magnolija му/ѝ се допаѓа ова.
  13. Sun.shine

Sun.shine Истакнат член

Се зачлени на:
    21 април 2011
    Пораки:
    223
    Допаѓања:
    116
    Честито девојки, да ви се множат Оргазмите :D

На Meggy му/ѝ се допаѓа ова.
  14. WildCherry

WildCherry Истакнат член

Се зачлени на:
    20 август 2011
    Пораки:
    1.193
    Допаѓања:
    1.172
    И ја долго време мака мачев со таа кандида, ама зависи доколку имаш односи за време на кандида (што е страшно немогуќе) или одкако си ја излечила тешко за оргазам и многу зависи на каков начин си ја тргнала ... Така да не се разочарувај без гајле ....

Смири се, уживај, фантазирај и делувај ;)

15. sara18

sara18 Истакнат член

Се зачлени на:
    6 јануари 2010
    Пораки:
    20
    Допаѓања:
    3
    Стварно??? Мене повеќе пати ми се има случено за време на секс да го имам истото чувство,дека ми се моча и јас исто како sesilija се откажувам :worried:. Сакам да доживеам оргазам имам само 2-3 пати доживеано за време на секс при 3 години секс и стварно незнам, дали е до него или до мене? Исто и со бившиот, само што со него ни еднаш немам свршено, а со сегашниов бар имам колку толку доживеано 2-3 пати. И сега се прашувам дали е до нив или до мене???

16. zandra

zandra Истакнат член

Се зачлени на:
    27 август 2011
    Пораки:
    13
    Допаѓања:
    12
    Оргазам е ..... тотална опуштеност, целосна предаденост, никакви сомнежи , искрена љубов, сладок секс ... не може да биде поубаво, не може да се случи а да не се забележи :)

На barca89 и lady-17 им се допаѓа ова.
  17. sanja-lazanja

sanja-lazanja Нов член

Се зачлени на:
    7 септември 2010
    Пораки:
    267
    Допаѓања:
    49
    Па сара најверојатно е до него ако за три години успеал да ти овозможи само 3 оргазма заслужува замена

18. Meggy

Meggy Истакнат член

Се зачлени на:
    13 јануари 2010
    Пораки:
    238
    Допаѓања:
    387
    Извини Сања, ама мислам дека не си во право, посебно со советот дека дечко и заслужува да го откачи поради тоа :x . Штом таа не знае дали е до него или до неа, ние уште помалце знаеме каква им е состојбата, па не им сме в кревет. Јас мислам дека можи и до неа да е, посебно поради тоа што и со бившиот не успевала да има оргазми. Можеби не успева никогаш доволно да се опушти, си знам по мене :sweat:

На eli25 му/ѝ се допаѓа ова.
  19. sanja-lazanja

sanja-lazanja Нов член

Се зачлени на:
    7 септември 2010
    Пораки:
    267
    Допаѓања:
    49
    Добро Маги не се карај одма, и не се секирај занеа она си знае дали е до неа или не тоа повеке на шала го реков не како совет, што има јас да и кажувам со кого ке се е... тоа е нејзина работа

20. mims-89

mims-89 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 мај 2010
    Пораки:
    6.488
    Допаѓања:
    24.073
    Оо Боже, фалеше само уште да кажеш дека треба да се помилиме за вечерва да доживееме оргазам.
    Каква врска има љубовта со оргазмот?
    Значи сакам аргументиран одговор, не бајки од типот епа ако го сакаш ќе свршиш ако не нема.

На Phyramide, thelittle17 и Theodora им се допаѓа ова.