Се сум пробала, (уште малце и стој на раце да пробав) со претходните партнери, но никогаш не сум доживеала. А моментално немам со кого да пробувам. Ви завидувам ....
Ајде ајде, само продолжи да работиш на случајот... трудот секогаш на крај се исплати и тоа какоооооо Не само стој на раце и на лустер ако треба ќе се обесиш, ама се исплати
можно е да е и до него сепак јас останувам на своето мислење треба повеке работење на случајот за д а видис од каде иде проблемот
на поцетокот и јас имав потескотии ама сега се среди и се си е таман Совет за сите-само со разговор со партнерот ке успеете да го ресите ова проблемце! Не се уструцавајте...сами теско дека ке успееете а и не е тоа тоа.Цувството е сосем поинакво,верувајте!
не си го нашла вистинскиот партнер сеуште...мислам дека со добра и подолга предигра...во која тотално ќе те опушти и полуди партнерот ќе доживееш оргазам без проблем...
Абе што мислиш јас не сум пробала, пишува тука и "стој на раце сум пробала". Јас не прашав за совет што да правам,и како да не знам што е важно а што не е, туку... уживам да, не викам не, но не сум доживеала оргазам, мислам дека нема ништо чудно во тоа. За болдираното-така е тоа без проблем, немој да мислиш дека е тоа толку лесно, за некого може полесно, за некого е потешко, но секако не е барем првиот пат мачја каша. И да, зборувам за вагинален оргазам, не за клиторичен.
Дефиниција: И ти да сакаш уште, она нејќе Спојлер Кој ме разбра разбра...кој не, на душа му xD Брилијантниот ум на другарка ми
На оваа тема, ќе изјавам само едно нешто: Петко царе, свака ти част Мојата понизност Ваше Оргазмопредизвикувачко Височество. Спојлер После секс ваков потез правам, рака му љубам. Со тоа што ние сме едно 50тина години помлади. Од мене толку, а од партнерите очекувајте поише .
девојки здраво имам еден проблем па и не е баш некој проблем ама нвм.. кога имаме односи со дечкоми и после оргазам потоа мн тешко можеме да продолжиме со односот т.е. поточно јас.. мн ме боли и неможам да издржам.. сакам одма после тоа да се тргне зашто мн ме боли и после тоа по некое вр ако пак имаме односи мислам после некои сат два.. исто се случува мн ме боли и да не кажам не ми е убаво... дали е тоа некој голем проблем или е нормално се тоа што ми се случува.? помош...
Не знам дали темава е стриктно за девојки да одговараат но да споделам нешто од мое искуство... Има девојки кои можат да свршат повеќератно, со тоа што на некои им треба минутка пауза помеѓу, додека оние ептен хардкор не им требаат никакви паузи. Имало и случај сличен на тебе, после ватрометот недостапна станува, ама типот не мора да ти продолжи со пенетрација директ, нека те "загрее" повторно со мека оралка..во мојот случај успеа тоа, ти пробај.. И НЕ, there's nothing wrong with ya...
Јас имав многу болно кинење на хименот, веќе 2-3 месеци тоа правиме, кога се среќаваме, и никогаш не се одлучив да ја издржам болката нацело. И сега, после толку време пробување, биде, и имав оргазам при првиот вагинален секс... Уште летам во облаците кога ќе помислам, пресно ми е. Се се сведува на довербата и љубовта према дечкото, just sayin.
Неможам Имаме правено муабет, никогаш не сум глумела се искрено сум му кажала можеби малку грубо од моја страна, имаме пробано и доста работи али неможам За време на сексот ми е убаво али не е тоа тоа, он ми е прв може да е и до тоа, а и доста долго време ни трае сексот и таман на момент ќе ми дојде некое чувство како да ќе доживеам али онака секундарно е тоа и одеднаш ќе го снема! А на него му е прекрасно, секој пат после сексот е пресреќен, презадоволен .. Незнам што да правам веќе, страв ме фаќа! Со самозадоволување е многу полесно, поубаво.. али сепак нејќам така сакам додека имам секс со него да го доживеам тоа..
пробај првин на си го осознаеш сама телото она што те возбудува и пали и да успееш да си ја најдеш твојата г-точка, е тогаш ќе биде полесно ќе знаеш кој насоки да му ги дадеш на партнерот.
Пробај ти биди одозгора, ти да ја водиш ситуацијата а он нека ти ги стави рацете позади Јас така успевам секој пат... нормално е да неможеш во секоја поза да доживееш оргазам, јас на пример стоечки само еднаш во животов сум имала оргазам. После тоа- нејќе и нејќе и се откажав, само си уживам.
Пробај да го стимулираш клиторисот со раката додека е тој во тебе, сама си знаеш какви движења да правиш и што ти треба.
samozadovoluvanjeto e prirodna stvar i ima mnogu pricini da svrsite lesno i brzo ako saka nekoj kemu pomognam na prasanjata sekako drugarski poz od mene
Задоволување...?!? Здраво на сите пред се морам да кажам дека сум нова на сајтов но се надевам дека ке добијам одговор на моето прашање...Имам односи со мојот дечко активно една година, се е ок и двајцата знаеме што сакаме и пробуваме да се задоволиме меѓусебно често но за жал тој е едниствениот кој е задоволен значи сме пробале секаква поза но јас никогаш не сум свршила тој тоа го знае и многу често ме прашува дали нешто не е во ред со него.Искрено многу ми е тешко бидејќи не можам да го достигнам врвот а со тоа дечко ми мисли дека нешто не е во ред со него најпрво неможев да се опуштам но сега мојата опуштенст е на највисоко ниво ама ништо....прашање до поискусните...Зошто не можам да свршам во кој да ја барам грешката во него или во себе....??? И ако посетам гинеколог што да прашам бидејќи ми е доста нелагодно....фала однапред на сите одговори