1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Оргазам

Дискусија во 'Секс' започната од ev4e, 27 ноември 2009.

1. drugarka

drugarka Популарен член

Се зачлени на:
    9 октомври 2011
    Пораки:
    1.427
    Допаѓања:
    4.989
    Се сум пробала, (уште малце и стој на раце да пробав) со претходните партнери, но никогаш не сум доживеала. А моментално немам со кого да пробувам. :)
    Ви завидувам .... :D

На reddevill и liberian.girl им се допаѓа ова.
  2. liberian.girl

liberian.girl Активен член

Се зачлени на:
    23 ноември 2011
    Пораки:
    6
    Допаѓања:
    2

Ајде ајде, само продолжи да работиш на случајот... трудот секогаш на крај се исплати и тоа какоооооо :D
    Не само стој на раце и на лустер ако треба ќе се обесиш, ама се исплати :D

3. reddevill

reddevill Истакнат член

Се зачлени на:
    28 септември 2011
    Пораки:
    90
    Допаѓања:
    21
    можно е да е и до него сепак јас останувам на своето мислење треба повеке работење на случајот за д а видис од каде иде проблемот

4. katalina

katalina Популарен член

Се зачлени на:
    14 октомври 2010
    Пораки:
    1.611
    Допаѓања:
    770
    на поцетокот и јас имав потескотии ама сега се среди и се си е таман :rofl: Совет за сите-само со разговор со партнерот ке успеете да го ресите ова проблемце! Не се уструцавајте...сами теско дека ке успееете а и не е тоа тоа.Цувството е сосем поинакво,верувајте! :)

5. mal-de4ak

mal-de4ak Активен член

Се зачлени на:
    5 декември 2011
    Пораки:
    17
    Допаѓања:
    3

не си го нашла вистинскиот партнер сеуште...мислам дека со добра и подолга предигра...во која тотално ќе те опушти и полуди партнерот ќе доживееш оргазам без проблем...:D

6. drugarka

drugarka Популарен член

Се зачлени на:
    9 октомври 2011
    Пораки:
    1.427
    Допаѓања:
    4.989
    Абе што мислиш јас не сум пробала, пишува тука и "стој на раце сум пробала". Јас не прашав за совет што да правам,и како да не знам што е важно а што не е, туку... уживам да, не викам не, но не сум доживеала оргазам, мислам дека нема ништо чудно во тоа.

За болдираното-така е тоа без проблем, немој да мислиш дека е тоа толку лесно, за некого може полесно, за некого е потешко, но секако не е барем првиот пат мачја каша.
    И да, зборувам за вагинален оргазам, не за клиторичен.

7. La.Reina.Del.Sur

La.Reina.Del.Sur Истакнат член

Се зачлени на:
    1 мај 2011
    Пораки:
    1.508
    Допаѓања:
    3.878
    Дефиниција:
    И ти да сакаш уште, она нејќе

:rofl: :rofl:

Кој ме разбра разбра...кој не, на душа му xD
    Брилијантниот ум на другарка ми :lol:

8. najubava2010

najubava2010 Популарен член

Се зачлени на:
    19 април 2010
    Пораки:
    1.619
    Допаѓања:
    4.653
    На оваа тема, ќе изјавам само едно нешто:

Петко царе, свака ти част :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow:

Мојата понизност Ваше Оргазмопредизвикувачко Височество.

После секс ваков потез правам, рака му љубам.
    Со тоа што ние сме едно 50тина години помлади.[​IMG]

Од мене толку, а од партнерите очекувајте поише ;) .

9. alison

alison Истакнат член

Се зачлени на:
    30 јануари 2011
    Пораки:
    118
    Допаѓања:
    8
    девојки здраво :) имам еден проблем па и не е баш некој проблем ама нвм.. кога имаме односи со дечкоми и после оргазам потоа мн тешко можеме да продолжиме со односот т.е. поточно јас.. мн ме боли и неможам да издржам.. сакам одма после тоа да се тргне зашто мн ме боли и после тоа по некое вр ако пак имаме односи мислам после некои сат два.. исто се случува мн ме боли и да не кажам не ми е убаво... дали е тоа некој голем проблем или е нормално се тоа што ми се случува.? помош... :$ :$

10. EleMental

EleMental Популарен член

Се зачлени на:
    16 мај 2011
    Пораки:
    753
    Допаѓања:
    4.243
    Не знам дали темава е стриктно за девојки да одговараат но да споделам нешто од мое искуство...

Има девојки кои можат да свршат повеќератно, со тоа што на некои им треба минутка пауза помеѓу, додека оние ептен хардкор не им требаат никакви паузи.
    Имало и случај сличен на тебе, после ватрометот недостапна станува, ама типот не мора да ти продолжи со пенетрација директ, нека те "загрее" повторно со мека оралка..во мојот случај успеа тоа, ти пробај..

И НЕ, there's nothing wrong with ya...

11. HermioneM

HermioneM Истакнат член

Се зачлени на:
    12 мај 2011
    Пораки:
    45
    Допаѓања:
    25
    Јас имав многу болно кинење на хименот, веќе 2-3 месеци тоа правиме, кога се среќаваме, и никогаш не се одлучив да ја издржам болката нацело. И сега, после толку време пробување, биде, и имав оргазам при првиот вагинален секс...
    Уште летам во облаците кога ќе помислам, пресно ми е. Се се сведува на довербата и љубовта према дечкото, just sayin.

12. suGarBaby

suGarBaby Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јануари 2010
    Пораки:
    178
    Допаѓања:
    113
    Неможам :sweat:
    Имаме правено муабет, никогаш не сум глумела се искрено сум му кажала можеби малку грубо од моја страна, имаме пробано и доста работи али неможам ;(
    За време на сексот ми е убаво али не е тоа тоа, он ми е прв може да е и до тоа, а и доста долго време ни трае сексот и таман на момент ќе ми дојде некое чувство како да ќе доживеам али онака секундарно е тоа и одеднаш ќе го снема! :(
    А на него му е прекрасно, секој пат после сексот е пресреќен, презадоволен ..
    Незнам што да правам веќе, страв ме фаќа!
    Со самозадоволување е многу полесно, поубаво.. али сепак нејќам така сакам додека имам секс со него да го доживеам тоа.. :)

13. karak

karak Популарен член

Се зачлени на:
    11 април 2010
    Пораки:
    4.429
    Допаѓања:
    5.389
    пробај првин на си го осознаеш сама телото она што те возбудува и пали и да успееш да си ја најдеш твојата г-точка, е тогаш ќе биде полесно ќе знаеш кој насоки да му ги дадеш на партнерот.

14. Dazzle

Dazzle Истакнат член

Се зачлени на:
    3 јануари 2012
    Пораки:
    308
    Допаѓања:
    1.030

Пробај ти биди одозгора, ти да ја водиш ситуацијата а он нека ти ги стави рацете позади ;)
    Јас така успевам секој пат... нормално е да неможеш во секоја поза да доживееш оргазам, јас на пример стоечки само еднаш во животов сум имала оргазам. После тоа- нејќе и нејќе и се откажав, само си уживам.

15. HermioneM

HermioneM Истакнат член

Се зачлени на:
    12 мај 2011
    Пораки:
    45
    Допаѓања:
    25
    Пробај да го стимулираш клиторисот со раката додека е тој во тебе, сама си знаеш какви движења да правиш и што ти треба.

16. ginecolog2

ginecolog2 Активен член

Се зачлени на:
    17 јануари 2012
    Пораки:
    3
    Допаѓања:
    0
    samozadovoluvanjeto e prirodna stvar i ima mnogu pricini da svrsite lesno i brzo ako saka nekoj kemu pomognam na prasanjata sekako drugarski poz od mene

17. DiPi

DiPi Истакнат член

Се зачлени на:
    6 јули 2011
    Пораки:
    249
    Допаѓања:
    29
    Иста ли е всушност течноста кога ке се навлажниш и кога ке свршиш?

18. black-angel

black-angel Praefectus Vigilum Член на тимот

Се зачлени на:
    14 декември 2009
    Пораки:
    2.647
    Допаѓања:
    4.548
    Мислам дека да

На DiPi му/ѝ се допаѓа ова.
  19. Bubamarce13

Bubamarce13 Истакнат член

Се зачлени на:
    28 јануари 2012
    Пораки:
    1
    Допаѓања:
    1
    Задоволување...?!?

Здраво на сите :) пред се морам да кажам дека сум нова на сајтов но се надевам дека ке добијам одговор на моето прашање...Имам односи со мојот дечко активно една година, се е ок и двајцата знаеме што сакаме и пробуваме да се задоволиме меѓусебно често но за жал тој е едниствениот кој е задоволен значи сме пробале секаква поза но јас никогаш не сум свршила тој тоа го знае и многу често ме прашува дали нешто не е во ред со него.Искрено многу ми е тешко бидејќи не можам да го достигнам врвот а со тоа дечко ми мисли дека нешто не е во ред со него најпрво неможев да се опуштам но сега мојата опуштенст е на највисоко ниво ама ништо....прашање до поискусните...Зошто не можам да свршам во кој да ја барам грешката во него или во себе....??? И ако посетам гинеколог што да прашам бидејќи ми е доста нелагодно....фала однапред на сите одговори :)

На meche му/ѝ се допаѓа ова.
  20. meche

meche Активен член

Се зачлени на:
    30 ноември 2011
    Пораки:
    19
    Допаѓања:
    6
    Треба прво да си го запознаеш добро твоето тело,да дојдеш до знаење што те пали што те возбудува :)