Зошто чувствувам огромна болка? денес толку многу ме болеше дури до јајниците..премногу не можам долго да издржам..не ни чувстувам оргазам .... ве молам поможете
Штом имаш болки при пенетрација, како што велиш - до јајниците мислам дека си преладена или имаш некоја инфекција или воспаление.Доколку ти се повтори, оди на гинеколог.
koga pocnav da imam odnosi jajnicite me bolea odposle no so tek na vreme se sredi toa.ako si imala odnosi predhodno i ne ti bilo vaka togas mozno e da imas infekcija konsultiraj se so lekar
Здраво девојки!!! Темава ја читам веќе некое време и искрено им се восхитував на оние кои доживеале у вагинален оргазам. Јас го немав искусено тоа чувство, иако со дечко ми сме сексуално активни цела година. Доживував само клиторичен оргазам..... се до вчера вечерта кога КОНЕЧНО доживеав нешто сосема различно од претходно, кое буквално ми ја одзеде сета сила и направи да се чувствувам преубаво... доживеав вагинален оргазам .
ммммммммммм кеф јас еве 2 години сум активна,но никако неможам да доживеам вагинален дали пред да доживееш имаш чувство како да ти се моча? мене ко ќе ми дојди такво чувство одма менувам поза или прекинувам, неќам да одам до крај ,ми е страв да не се избрукам
Немој да си го прекинуваш најубавото ... нема да се избрукаш во никој случај, затоа што слично чувство имав и јас ама кога и покрај тоа продолживме чувството како да ти се мочка исчезна а веднаш потоа следеше експлозивното чувство на вагинален оргазам. Инаку го доживеав во мисионерска поза во која јас бев одоздола со малку поткренати нозе (или можеш со перниче под газот ) Среќно и ти посакувам што поскоро да го искусиш и ти тоа прекрасно задоволство !!!
најкефно е пробај и ке видиш,слично е чуството како да ти се мочка само што е поубаво пробај па ке ни кажеш, инаку и јас го доживеав во мисионерска поза со кренати нозе , ти посакувам срека за следниот пат
Секогаш кога ми доваѓа тоа чувство на мочање јас прекинувам , го отргнувам од себе партнерот и тој во тоа време свршува... и јас сеуште го немам доживеано најубавото чувство
Де ако може малце објаснување во врска со женскиот оргазам, кој е најлесниот начин да успееш девојка да ја донесеш до степен на оргазам. Совет од искусни не од мали деца.
хахахахаха леле ја ке си прекинев, ке си заминев у wc ке се измочкав убаво, и ке си продужев. хахахаха абре кој да знаел Ај со идниот
Да доживееш оргазам е едно пријатно чуство кое те задоволува и тебе а најмногу твоите потреби. На интернет има многу пози можете со твојот партнер со малку предигра да го започнете вашето „војување“ има добра поза која се вика марама каде што партнерот тебе те задоволува. Можеш да пробаш има различни начини ... Верувај ми тоа уство мораш да го доживееш, никој неможе доволно да ти го објасне
чуството? Огномети хахха. Неможе не постојат зборови да за да се опише тоа чуство. Тоа треба да се доживее дефинитивно. Јас секат доживувам оргазам освен ептен ако не ми е денот и не ни сакам секс туку ај ради реда и само тогаш не доживувам оргазам.
На темава врие од мажи душегрижници за туѓите оргазми, изгледа на вашите партнерки толку сте им пружиле повеќекратни оргазми, па сега уште ви останаа нечии виртуелни оргазми како интерес?!