1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Оргазам

Дискусија во 'Секс' започната од ev4e, 27 ноември 2009.

1. Zaboravena

Zaboravena Истакнат член

Се зачлени на:
    4 април 2011
    Пораки:
    32
    Допаѓања:
    70
    За вагинален оргазам, има една најефективна формула - малце модифицирана мисионерска поза: ти на грб, под половинчето јастуче и нозете високо на неговите рамена. Успева со сигурност.

На Trendafilka му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Theodora

Theodora Популарен член

Се зачлени на:
    19 јануари 2011
    Пораки:
    1.504
    Допаѓања:
    5.576
    Значи избегнувам колку што се може да судам некому што прави со своето тело и живот, НО на профилот ти пишува дека имаш САМО 15 години. И ти си експерт за оргазми и пози, извини ама, како тоа, бе девојче? Кога успеа да станеш?

Не ми е целта да те навредам, ама искрено се згрозувам, аман бе деца, возрасни ќе бидете со децении, детството е кратко и неповторливо. И скокај колку сакаш, да, дете си! Сега треба да се лапаш, па да се мислиш дали ќе му дадеш да те фати за цицка преку облека :!: и толку!

Мислам дека навистина треба категоријава да се ограничи со возрасна граница :x ...

На De-lovely, Filiposka, Nastjaaa4 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  3. spasovskaa

spasovskaa Активен член

Се зачлени на:
    17 јануари 2012
    Пораки:
    96
    Допаѓања:
    13
    Светот отишол во АУТ дефинитивно тоа е докажано во последно време децата веќе не се деца.. и тие некогаш ке имаат деца незнам само на што ке ги учат. :x :x :x :x

4. simonice

simonice Истакнат член

Се зачлени на:
    10 март 2012
    Пораки:
    251
    Допаѓања:
    99
    ЛЕЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ :fubar:

5. pinklady

pinklady Истакнат член

Се зачлени на:
    5 април 2010
    Пораки:
    109
    Допаѓања:
    25
    Imav sex so nov decko prvpat, ama ne go osetiv koga svrsi, ne pusti glas ne napravi nisto, samo se trgna ...
    Toa mnogu me iznenadi nekako , kako da ne sum go zadovolila kako sto treba, kakvo e vaseto mislenje za ova?

6. bitolski69

bitolski69 Истакнат член

Се зачлени на:
    24 април 2012
    Пораки:
    110
    Допаѓања:
    23
    Има и женски што така свршуваат

7. karak

karak Популарен член

Се зачлени на:
    11 април 2010
    Пораки:
    4.429
    Допаѓања:
    5.389
    Сакаш да кажеш сврши во тебе или .... ? А ако си ти задоволна што се замараш за другите а со тек на време ако ти е постојан ќе се навикнете и ќе си дознаеш што сака и што го пали

8. pinklady

pinklady Истакнат член

Се зачлени на:
    5 април 2010
    Пораки:
    109
    Допаѓања:
    25
    Да, сврши во мене , нормално во кондом, ама воопшто не го осетив , па ни пушти глас, онака на сред секс само се тргна и тоа беше тоа.. онака ко на пола ме остави... заради тоа малку ми беше несфатливо, обично бившиот викаше коа свршува и тоа многу, можеби заради тоа ми е чудно :)

9. a.c.k.a

a.c.k.a Популарен член

Се зачлени на:
    27 септември 2011
    Пораки:
    816
    Допаѓања:
    608
    тоа ти се вика мој Стојанче да си дојде за твојо ногу ме е гајле,он направил си ке ќефо па ногу го е гајле тебе убаво ти е било или не,само не ми е јасно дали после сексот разговаравте или тоа е што е

10. GreenEyedBabe

GreenEyedBabe Истакнат член

Се зачлени на:
    21 август 2010
    Пораки:
    149
    Допаѓања:
    23
    Се согласувам со Заборавена, јас секогаш свршувам со модифицираната мисионерска поза-нозете на неговите рамена. 8)

11. GreenEyedBabe

GreenEyedBabe Истакнат член

Се зачлени на:
    21 август 2010
    Пораки:
    149
    Допаѓања:
    23
    Тоа што ве тера на „мочкање“ е всушност the golden ticket за вагинален оргазам! Тоа се вика Squirt! Течност која не е урина. Ретко кој може тоа да го доживее, и со тоа ќе доживеете дерачки оргазам, само ставете си пешкирче за секој случај и не бидете будали не менувајте пози :)

12. vickyy90

vickyy90 Популарен член

Се зачлени на:
    27 ноември 2011
    Пораки:
    1.487
    Допаѓања:
    1.073
    JustBeYou...запамти си ги лагите кога веке си решила да лажеш ;) во темата Дали ве фатиле за време на секс пишуваш дека си немала секс досега,а овдека си експерт за секс :D :D :D преиспитај си се

13. pinklady

pinklady Истакнат член

Се зачлени на:
    5 април 2010
    Пораки:
    109
    Допаѓања:
    25
    Pa ne razgovaravme nisto, jas samo se trgnav , se oblekov i si otidov, insistirase da me isprati.. i tolku bese, mi rece sto si nekako kako isplasena, zasto kutis, jas kao dobra sum , se e ok...

14. ElEoNoRa1

ElEoNoRa1 Активен член

Се зачлени на:
    27 мај 2012
    Пораки:
    9
    Допаѓања:
    8
    Сакам да ве прашам нешто.. Какво е чувството кога имаш оргазам на клиторис? До сега сум имала само вагинален, скоро секогаш кога имам секс со партнерот ПОУБАВО НЕМА.! А клиторисот неможам сама да го пипнам а не па партнерот.. Премногу ми е чувствителен но кога и да пробаме јас или партнерот неможам да издржам, премногу јако чувство што неможам да го издржам до крај...

15. Stefaani

Stefaani Истакнат член

Се зачлени на:
    5 мај 2012
    Пораки:
    333
    Допаѓања:
    286
    го знам тоа чувство :doh: и јас не можам да издржам ни на почеток а не па до крај :lol: чаре? :D
    иначе вагинален оргазам имам редовно, често се случува да се деси и пред тој да сврши. :wasntme:
    сношти како што немавме некое време односи мислам дека свршив ко ми го стави :lol:

16. Diamondkiss

Diamondkiss Истакнат член

Се зачлени на:
    26 август 2011
    Пораки:
    140
    Допаѓања:
    39
    Јас сум доживеала сто пати иако немам односи, се задоволувам сама, ипак 16 год глупо ми е да кажам дека се задоволувам некако незгодно ми е хаха ( не знам заш кога девојки на моја возраст више и бебиња раѓаат) И некако се радувам зашто сум слушнала дека некои жени неможат да доживеат, а среќа не сум една од нив. Мене оргазмот толку лесно ми доаѓа што се вика дури и кога правам некој перверзен муабет со машко јас просто се палам и супер е . не е ништо срамно мислам . Некако оразмот те опушта се чувстуваш хааај! аххаха

На Lolo5 му/ѝ се допаѓа ова.
  17. a.c.k.a

a.c.k.a Популарен член

Се зачлени на:
    27 септември 2011
    Пораки:
    816
    Допаѓања:
    608
    јас на 16 год почнав да излегувам не знаев што е тоа дечко да имаш а не па да ми текне да се самозадоволуваммшто значи напредна генерација сте,затоа се мажите на 17 год и рагате што за мене тоа не е нормално енос сега треба да мислите да се лапате а не љубов да водете има време за се позз

На ElEoNoRa1 му/ѝ се допаѓа ова.
  18. Spidy

Spidy Форумски идол

Се зачлени на:
    19 ноември 2009
    Пораки:
    5.230
    Допаѓања:
    13.020
    Не е баш се така црно и бело. Јас се самозадоволувам од мои 13-14 години, па сега на 22 не сум ни мажена, ни сум родила, и никогаш не сум била трудна. И сум моментално во долгогодишна врска (со мојот ПРВ) во која сум сосема сексуално задоволна затоа што со години сум запознаена со моето тело и точно како функционира. Што ми фали? :)

На Lolo5 и LadyIvvy им се допаѓа ова.
  19. Filiposka

Filiposka Истакнат член

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    384
    Допаѓања:
    261
    И јас мислам дека во тоа нема ништо страшно.....јас имам и повеќе години од тебе знаци тоа сум го правела многу порано :lol: ама пак затоа кога станав сексуално активна со (партнерот мислам) ;) многу работи ми беа појасни.....и мислам дека помага за да си го запознаеш прво сопственото тело а потоа и некој друг со него :)

На Lolo5 му/ѝ се допаѓа ова.
  20. a.c.k.a

a.c.k.a Популарен член

Се зачлени на:
    27 септември 2011
    Пораки:
    816
    Допаѓања:
    608
    значи на исти години сме :),или сте вие многу напредни или сум јас заостаната незнам во што е проблемот само го кажаб моето мислеље,а за тоа дека се самозадоволувате од 13-14 год според мене тоа не е нормаллно али секој има свое мислеље позз до вас