Оргазам

Дискусија во 'Секс' започната од ev4e, 27 ноември 2009.

1. Zaboravena

Zaboravena Истакнат член

Се зачлени на:
    4 април 2011
    Пораки:
    32
    Допаѓања:
    70
    За вагинален оргазам, има една најефективна формула - малце модифицирана мисионерска поза: ти на грб, под половинчето јастуче и нозете високо на неговите рамена. Успева со сигурност.

На Trendafilka му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Theodora

Theodora Популарен член

Се зачлени на:
    19 јануари 2011
    Пораки:
    1.504
    Допаѓања:
    5.576
    Значи избегнувам колку што се може да судам некому што прави со своето тело и живот, НО на профилот ти пишува дека имаш САМО 15 години. И ти си експерт за оргазми и пози, извини ама, како тоа, бе девојче? Кога успеа да станеш?

Не ми е целта да те навредам, ама искрено се згрозувам, аман бе деца, возрасни ќе бидете со децении, детството е кратко и неповторливо. И скокај колку сакаш, да, дете си! Сега треба да се лапаш, па да се мислиш дали ќе му дадеш да те фати за цицка преку облека :!: и толку!

Мислам дека навистина треба категоријава да се ограничи со возрасна граница :x ...

На De-lovely, Filiposka, Nastjaaa4 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  3. spasovskaa

spasovskaa Активен член

Се зачлени на:
    17 јануари 2012
    Пораки:
    96
    Допаѓања:
    13
    Светот отишол во АУТ дефинитивно тоа е докажано во последно време децата веќе не се деца.. и тие некогаш ке имаат деца незнам само на што ке ги учат. :x :x :x :x

4. simonice

simonice Истакнат член

Се зачлени на:
    10 март 2012
    Пораки:
    251
    Допаѓања:
    99
    ЛЕЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ :fubar:

5. pinklady

pinklady Истакнат член

Се зачлени на:
    5 април 2010
    Пораки:
    109
    Допаѓања:
    25
    Imav sex so nov decko prvpat, ama ne go osetiv koga svrsi, ne pusti glas ne napravi nisto, samo se trgna ...
    Toa mnogu me iznenadi nekako , kako da ne sum go zadovolila kako sto treba, kakvo e vaseto mislenje za ova?

6. bitolski69

bitolski69 Истакнат член

Се зачлени на:
    24 април 2012
    Пораки:
    110
    Допаѓања:
    23
    Има и женски што така свршуваат

7. karak

karak Популарен член

Се зачлени на:
    11 април 2010
    Пораки:
    4.444
    Допаѓања:
    5.404
    Сакаш да кажеш сврши во тебе или .... ? А ако си ти задоволна што се замараш за другите а со тек на време ако ти е постојан ќе се навикнете и ќе си дознаеш што сака и што го пали

8. pinklady

pinklady Истакнат член

Се зачлени на:
    5 април 2010
    Пораки:
    109
    Допаѓања:
    25
    Да, сврши во мене , нормално во кондом, ама воопшто не го осетив , па ни пушти глас, онака на сред секс само се тргна и тоа беше тоа.. онака ко на пола ме остави... заради тоа малку ми беше несфатливо, обично бившиот викаше коа свршува и тоа многу, можеби заради тоа ми е чудно :)

9. a.c.k.a

a.c.k.a Популарен член

Се зачлени на:
    27 септември 2011
    Пораки:
    816
    Допаѓања:
    609
    тоа ти се вика мој Стојанче да си дојде за твојо ногу ме е гајле,он направил си ке ќефо па ногу го е гајле тебе убаво ти е било или не,само не ми е јасно дали после сексот разговаравте или тоа е што е

10. GreenEyedBabe

GreenEyedBabe Истакнат член

Се зачлени на:
    21 август 2010
    Пораки:
    149
    Допаѓања:
    23
    Се согласувам со Заборавена, јас секогаш свршувам со модифицираната мисионерска поза-нозете на неговите рамена. 8)

11. GreenEyedBabe

GreenEyedBabe Истакнат член

Се зачлени на:
    21 август 2010
    Пораки:
    149
    Допаѓања:
    23
    Тоа што ве тера на „мочкање“ е всушност the golden ticket за вагинален оргазам! Тоа се вика Squirt! Течност која не е урина. Ретко кој може тоа да го доживее, и со тоа ќе доживеете дерачки оргазам, само ставете си пешкирче за секој случај и не бидете будали не менувајте пози :)

12. vickyy90

vickyy90 Популарен член

Се зачлени на:
    27 ноември 2011
    Пораки:
    1.487
    Допаѓања:
    1.074
    JustBeYou...запамти си ги лагите кога веке си решила да лажеш ;) во темата Дали ве фатиле за време на секс пишуваш дека си немала секс досега,а овдека си експерт за секс :D :D :D преиспитај си се

13. pinklady

pinklady Истакнат член

Се зачлени на:
    5 април 2010
    Пораки:
    109
    Допаѓања:
    25
    Pa ne razgovaravme nisto, jas samo se trgnav , se oblekov i si otidov, insistirase da me isprati.. i tolku bese, mi rece sto si nekako kako isplasena, zasto kutis, jas kao dobra sum , se e ok...

14. ElEoNoRa1

ElEoNoRa1 Активен член

Се зачлени на:
    27 мај 2012
    Пораки:
    9
    Допаѓања:
    8
    Сакам да ве прашам нешто.. Какво е чувството кога имаш оргазам на клиторис? До сега сум имала само вагинален, скоро секогаш кога имам секс со партнерот ПОУБАВО НЕМА.! А клиторисот неможам сама да го пипнам а не па партнерот.. Премногу ми е чувствителен но кога и да пробаме јас или партнерот неможам да издржам, премногу јако чувство што неможам да го издржам до крај...

15. Stefaani

Stefaani Истакнат член

Се зачлени на:
    5 мај 2012
    Пораки:
    333
    Допаѓања:
    286
    го знам тоа чувство :doh: и јас не можам да издржам ни на почеток а не па до крај :lol: чаре? :D
    иначе вагинален оргазам имам редовно, често се случува да се деси и пред тој да сврши. :wasntme:
    сношти како што немавме некое време односи мислам дека свршив ко ми го стави :lol:

16. Diamondkiss

Diamondkiss Истакнат член

Се зачлени на:
    26 август 2011
    Пораки:
    140
    Допаѓања:
    39
    Јас сум доживеала сто пати иако немам односи, се задоволувам сама, ипак 16 год глупо ми е да кажам дека се задоволувам некако незгодно ми е хаха ( не знам заш кога девојки на моја возраст више и бебиња раѓаат) И некако се радувам зашто сум слушнала дека некои жени неможат да доживеат, а среќа не сум една од нив. Мене оргазмот толку лесно ми доаѓа што се вика дури и кога правам некој перверзен муабет со машко јас просто се палам и супер е . не е ништо срамно мислам . Некако оразмот те опушта се чувстуваш хааај! аххаха

На Lolo5 му/ѝ се допаѓа ова.
  17. a.c.k.a

a.c.k.a Популарен член

Се зачлени на:
    27 септември 2011
    Пораки:
    816
    Допаѓања:
    609
    јас на 16 год почнав да излегувам не знаев што е тоа дечко да имаш а не па да ми текне да се самозадоволуваммшто значи напредна генерација сте,затоа се мажите на 17 год и рагате што за мене тоа не е нормално енос сега треба да мислите да се лапате а не љубов да водете има време за се позз

На ElEoNoRa1 му/ѝ се допаѓа ова.
  18. Spidy

Spidy Форумски идол

Се зачлени на:
    19 ноември 2009
    Пораки:
    5.756
    Допаѓања:
    14.223
    Не е баш се така црно и бело. Јас се самозадоволувам од мои 13-14 години, па сега на 22 не сум ни мажена, ни сум родила, и никогаш не сум била трудна. И сум моментално во долгогодишна врска (со мојот ПРВ) во која сум сосема сексуално задоволна затоа што со години сум запознаена со моето тело и точно како функционира. Што ми фали? :)

На Lolo5 и LadyIvvy им се допаѓа ова.
  19. Filiposka

Filiposka Истакнат член

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    384
    Допаѓања:
    261
    И јас мислам дека во тоа нема ништо страшно.....јас имам и повеќе години од тебе знаци тоа сум го правела многу порано :lol: ама пак затоа кога станав сексуално активна со (партнерот мислам) ;) многу работи ми беа појасни.....и мислам дека помага за да си го запознаеш прво сопственото тело а потоа и некој друг со него :)

На Lolo5 му/ѝ се допаѓа ова.
  20. a.c.k.a

a.c.k.a Популарен член

Се зачлени на:
    27 септември 2011
    Пораки:
    816
    Допаѓања:
    609
    значи на исти години сме :),или сте вие многу напредни или сум јас заостаната незнам во што е проблемот само го кажаб моето мислеље,а за тоа дека се самозадоволувате од 13-14 год според мене тоа не е нормаллно али секој има свое мислеље позз до вас