За вагинален оргазам, има една најефективна формула - малце модифицирана мисионерска поза: ти на грб, под половинчето јастуче и нозете високо на неговите рамена. Успева со сигурност.
Значи избегнувам колку што се може да судам некому што прави со своето тело и живот, НО на профилот ти пишува дека имаш САМО 15 години. И ти си експерт за оргазми и пози, извини ама, како тоа, бе девојче? Кога успеа да станеш? Не ми е целта да те навредам, ама искрено се згрозувам, аман бе деца, возрасни ќе бидете со децении, детството е кратко и неповторливо. И скокај колку сакаш, да, дете си! Сега треба да се лапаш, па да се мислиш дали ќе му дадеш да те фати за цицка преку облека и толку! Мислам дека навистина треба категоријава да се ограничи со возрасна граница ...
Светот отишол во АУТ дефинитивно тоа е докажано во последно време децата веќе не се деца.. и тие некогаш ке имаат деца незнам само на што ке ги учат.
Imav sex so nov decko prvpat, ama ne go osetiv koga svrsi, ne pusti glas ne napravi nisto, samo se trgna ... Toa mnogu me iznenadi nekako , kako da ne sum go zadovolila kako sto treba, kakvo e vaseto mislenje za ova?
Сакаш да кажеш сврши во тебе или .... ? А ако си ти задоволна што се замараш за другите а со тек на време ако ти е постојан ќе се навикнете и ќе си дознаеш што сака и што го пали
Да, сврши во мене , нормално во кондом, ама воопшто не го осетив , па ни пушти глас, онака на сред секс само се тргна и тоа беше тоа.. онака ко на пола ме остави... заради тоа малку ми беше несфатливо, обично бившиот викаше коа свршува и тоа многу, можеби заради тоа ми е чудно
тоа ти се вика мој Стојанче да си дојде за твојо ногу ме е гајле,он направил си ке ќефо па ногу го е гајле тебе убаво ти е било или не,само не ми е јасно дали после сексот разговаравте или тоа е што е
Се согласувам со Заборавена, јас секогаш свршувам со модифицираната мисионерска поза-нозете на неговите рамена.
Тоа што ве тера на „мочкање“ е всушност the golden ticket за вагинален оргазам! Тоа се вика Squirt! Течност која не е урина. Ретко кој може тоа да го доживее, и со тоа ќе доживеете дерачки оргазам, само ставете си пешкирче за секој случај и не бидете будали не менувајте пози
JustBeYou...запамти си ги лагите кога веке си решила да лажеш во темата Дали ве фатиле за време на секс пишуваш дека си немала секс досега,а овдека си експерт за секс преиспитај си се
Pa ne razgovaravme nisto, jas samo se trgnav , se oblekov i si otidov, insistirase da me isprati.. i tolku bese, mi rece sto si nekako kako isplasena, zasto kutis, jas kao dobra sum , se e ok...
Сакам да ве прашам нешто.. Какво е чувството кога имаш оргазам на клиторис? До сега сум имала само вагинален, скоро секогаш кога имам секс со партнерот ПОУБАВО НЕМА.! А клиторисот неможам сама да го пипнам а не па партнерот.. Премногу ми е чувствителен но кога и да пробаме јас или партнерот неможам да издржам, премногу јако чувство што неможам да го издржам до крај...
го знам тоа чувство и јас не можам да издржам ни на почеток а не па до крај чаре? иначе вагинален оргазам имам редовно, често се случува да се деси и пред тој да сврши. сношти како што немавме некое време односи мислам дека свршив ко ми го стави
Јас сум доживеала сто пати иако немам односи, се задоволувам сама, ипак 16 год глупо ми е да кажам дека се задоволувам некако незгодно ми е хаха ( не знам заш кога девојки на моја возраст више и бебиња раѓаат) И некако се радувам зашто сум слушнала дека некои жени неможат да доживеат, а среќа не сум една од нив. Мене оргазмот толку лесно ми доаѓа што се вика дури и кога правам некој перверзен муабет со машко јас просто се палам и супер е . не е ништо срамно мислам . Некако оразмот те опушта се чувстуваш хааај! аххаха
јас на 16 год почнав да излегувам не знаев што е тоа дечко да имаш а не па да ми текне да се самозадоволуваммшто значи напредна генерација сте,затоа се мажите на 17 год и рагате што за мене тоа не е нормално енос сега треба да мислите да се лапате а не љубов да водете има време за се позз
Не е баш се така црно и бело. Јас се самозадоволувам од мои 13-14 години, па сега на 22 не сум ни мажена, ни сум родила, и никогаш не сум била трудна. И сум моментално во долгогодишна врска (со мојот ПРВ) во која сум сосема сексуално задоволна затоа што со години сум запознаена со моето тело и точно како функционира. Што ми фали?
И јас мислам дека во тоа нема ништо страшно.....јас имам и повеќе години од тебе знаци тоа сум го правела многу порано ама пак затоа кога станав сексуално активна со (партнерот мислам) многу работи ми беа појасни.....и мислам дека помага за да си го запознаеш прво сопственото тело а потоа и некој друг со него
значи на исти години сме ,или сте вие многу напредни или сум јас заостаната незнам во што е проблемот само го кажаб моето мислеље,а за тоа дека се самозадоволувате од 13-14 год според мене тоа не е нормаллно али секој има свое мислеље позз до вас