што зборувате вие девојки, јас досега не сум доживеала оргазам.секако сум пробала и со самозадоволуванје и ништо.а сега веке имам дете,па така да се откажав.мислам дека јас сум една од 20%од жените сто никогаш не доживеале оргазам
Кај мене, ни прв, ни втор, ни трет пат не бидна ова чудо. Али од четвртиот пат навака, буднува, и тоа скоро секој пат. А и не сум ни нешто посебно искусна во сексов, едвај 2 месеца. Првиот пат доживеав вагинален, кога јас бев одозгора, тоа е дефинитивно најлесниот начин за да се постигне. Сега, кога се уходивме колку-толку со дечкото, не ми е никаков проблем и во мисионерска.
женски помагајте! со партнерот скоро цела година имаме односи,се е супер.внимателен е не гледа сам за себе само,сака и на мене да ми е убаво и удобно.Го сакам,не се ни преоптоварувам нешто многу да свршам ама стварно сакам.И незнам што да пробме.Нжикаков до сега оргазам не сум доживеала а криво ми е дека ми е стварно убаво..
Те читам и ти се чудам :worried : Па ти не си свесна што пропушташ?! Прво проблемот барај го кај твојот партнер што ти прузил таков "луксуз " а потоа и кај тебе што стоиш со скрстени раце (изгледа и нозе). Toa не смее така, не е ниту ноормално, ниту здраво !!! Поздрав
Стимулација на клиторисот и јас имав ОГРОМЕН проблем па потоа почнавме со стимулација пред тоа добро се подготвуваме со орален секс и иде некако кога прв пат доживеав оргазам заедно со него бев лајк WOW многу бев среќна од тогаш заедно уживаме lots of love <3
а јас сакам да прашам....имам доживеано многу пати орагазам но само 2-3 пати вагинален...а зошто секогаш при односот имам чувство дека ми се мочка а ми е убаво а кога ќе одам да се измочкам не ми се мочка?
Најверојатно станува збор за ова: seks/squirt-prskas-li-t426/?hilit=%D0%BF%D1%80%D1%81%D0%BA%D0%B0%D1%88%20%D0%BB%D0%B8 Eве цела тема имаш .
и јас помислив да е до тоа но некако ми е срам си велам немој па навистина да се помочам но ќе мора да пробам да издржам до крај да почувствувам
е стварно си во право,јас не се опуштам како што треба.6 години сме заедно а уште се срамам од него,ми е срам дури и кога ке ме види гола незнам не можам да се опуштам
За 6 години не ти поминал срамот? И јас сум многу срамежлива, али ова е стварно многу време. Пробај да се опуштиш. Нема зошто да се срамиш од него, штом толку време е со тебе му се допаѓаш и ти и посебно твоето тело. Само покачи ја малце самодовербата и ќе биде во ред. Ние жените се секираме за целулит, стрии, демек дебели сме, али верувај дека во кревет тоа машките не го забележуваат, а посебно на дечко ти сигурно не му е ич битно колку што ти се замараш. Ај поопуштено само
Како најлесно да сврши девојками ? Епа вака со неа сум веќе 2 години во врска но до сеагашниот секс нема она свршено можеби за некого звучи чудно Неколку прашања до женските: Како да знам дека девојками дека сврши? и на кој лесен начин можат женските да свршат? Се надевам дека ке можете да ми ги одговорите Поздрав
Нема добар одговор на твоите прашања, секоја девојка е различна. Можеби ке вика кога ќе сврши, може само ќе застенка тивко, може да не пушти звук, само некоја опасна фацка да направи ... И тоа што би упалило за мене или некоја друга, може нема ништо да ти помогне со твојата девојка. Ако стварно сакаш да и удоволиш, прашај ја нејзе. Најчиста работа. Само што ќе почнете со le sexy time, речи и дека она е битна, дека сакаш она да ужива и ќе направиш се како што она сака. Речи и да те води, да ти каже што сака и како и е убаво. После неколку пати и сам ќе научиш што треба да правиш.
точно е дека сите девојки свршува различно но обидисе да здржиш малку подолго време со твојата ерекција и да и посветиш повеќе внимание неа бидејќи факт е дека нас девојките ни треба повеќе време пробај ти да седиш,а таа да биди на тебе исто така седната стегни ја до тебе и забрзајте го темпото се надевам дека ќе има ефект мислам дека ова е најлесен начин
zz .Sakam da se samozadovoluvam no neznam bash kako ide toa imam 15 god Ako mozete da mi kazete kade treba da se fakjam i dajde nekoja slika od vagina za da znam na koj del da se fakjam |
не треба да се фаќаш треба да се тријаш легни на стомак стависија раката кај вагината и тријај се горе доле
нема зошто да се чуствуваш лошо се зависи од моментот и на предигрите,можеш некоја романтична вечеричка со црвено винце малку романтика и се ке биде како што треба ,само концентрација треба значи колку повише го мислеш оргазмот за време на сексот толку повеќе ти бега..опушти се и не мисли на ништо тогаш само уживај позз