1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Оргазам

Дискусија во 'Секс' започната од ev4e, 27 ноември 2009.

1. mare16

mare16 Истакнат член

Се зачлени на:
    27 август 2010
    Пораки:
    12
    Допаѓања:
    2
    што зборувате вие девојки, :( јас досега не сум доживеала оргазам.секако сум пробала и со самозадоволуванје и ништо.а сега веке имам дете,па така да се откажав.мислам дека јас сум една од 20%од жените сто никогаш не доживеале оргазам :( :sweat: :sweat:

2. kikav

kikav Популарен член

Се зачлени на:
    28 февруари 2011
    Пораки:
    2.711
    Допаѓања:
    2.034
    шо има то врска со мажење секој кога има потреба си се задоволува не е битна возраста :D :D :D

3. moonlight-girl.55

moonlight-girl.55 Популарен член

Се зачлени на:
    27 јули 2010
    Пораки:
    1.542
    Допаѓања:
    3.097
    Кај мене, ни прв, ни втор, ни трет пат не бидна ова чудо. :D

Али од четвртиот пат навака, буднува, и тоа скоро секој пат. А и не сум ни нешто посебно искусна во сексов, едвај 2 месеца. :D

Првиот пат доживеав вагинален, кога јас бев одозгора, тоа е дефинитивно најлесниот начин за да се постигне. Сега, кога се уходивме колку-толку со дечкото, не ми е никаков проблем и во мисионерска.

4. Nenasitni

Nenasitni Истакнат член

Се зачлени на:
    10 август 2011
    Пораки:
    204
    Допаѓања:
    36
    женски помагајте! :)
    со партнерот скоро цела година имаме односи,се е супер.внимателен е не гледа сам за себе само,сака и на мене да ми е убаво и удобно.Го сакам,не се ни преоптоварувам нешто многу да свршам ама стварно сакам.И незнам што да пробме.Нжикаков до сега оргазам не сум доживеала а криво ми е дека ми е стварно убаво.. :| :| :| :| :|

5. bitolski69

bitolski69 Истакнат член

Се зачлени на:
    24 април 2012
    Пораки:
    110
    Допаѓања:
    23

Те читам и ти се чудам :worried : Па ти не си свесна што пропушташ?! Прво проблемот барај го кај твојот партнер што ти прузил таков "луксуз " а потоа и кај тебе што стоиш со скрстени раце (изгледа и нозе). Toa не смее така, не е ниту ноормално, ниту здраво !!!
    Поздрав

На mare16 му/ѝ се допаѓа ова.
  6. MalataNena

MalataNena Истакнат член

Се зачлени на:
    4 април 2011
    Пораки:
    219
    Допаѓања:
    181

Стимулација на клиторисот и јас имав ОГРОМЕН проблем па потоа почнавме со стимулација пред тоа добро се подготвуваме со орален секс и иде некако кога прв пат доживеав оргазам заедно со него бев лајк WOW многу бев среќна од тогаш заедно уживаме

lots of love <3

7. Katiija

Katiija Истакнат член

Се зачлени на:
    4 ноември 2010
    Пораки:
    106
    Допаѓања:
    10
    а јас сакам да прашам....имам доживеано многу пати орагазам но само 2-3 пати вагинален...а зошто секогаш при односот имам чувство дека ми се мочка а ми е убаво а кога ќе одам да се измочкам не ми се мочка?

8. anabel-a

anabel-a Популарен член

Се зачлени на:
    25 август 2011
    Пораки:
    3.333
    Допаѓања:
    15.498
    Најверојатно станува збор за ова: seks/squirt-prskas-li-t426/?hilit=%D0%BF%D1%80%D1%81%D0%BA%D0%B0%D1%88%20%D0%BB%D0%B8
    Eве цела тема имаш :).

9. Katiija

Katiija Истакнат член

Се зачлени на:
    4 ноември 2010
    Пораки:
    106
    Допаѓања:
    10
    и јас помислив да е до тоа но некако ми е срам си велам немој па навистина да се помочам :D но ќе мора да пробам да издржам до крај да почувствувам

10. mare16

mare16 Истакнат член

Се зачлени на:
    27 август 2010
    Пораки:
    12
    Допаѓања:
    2
    е стварно си во право,јас не се опуштам како што треба.6 години сме заедно а уште се срамам од него,ми е срам дури и кога ке ме види гола незнам не можам да се опуштам

11. moonlight-girl.55

moonlight-girl.55 Популарен член

Се зачлени на:
    27 јули 2010
    Пораки:
    1.542
    Допаѓања:
    3.097

За 6 години не ти поминал срамот? И јас сум многу срамежлива, али ова е стварно многу време.

Пробај да се опуштиш. Нема зошто да се срамиш од него, штом толку време е со тебе му се допаѓаш и ти и посебно твоето тело. :D
    Само покачи ја малце самодовербата и ќе биде во ред. Ние жените се секираме за целулит, стрии, демек дебели сме, али верувај дека во кревет тоа машките не го забележуваат, а посебно на дечко ти сигурно не му е ич битно колку што ти се замараш. Ај поопуштено само :)

На mare16 му/ѝ се допаѓа ова.
  12. Querly

Querly Активен член

Се зачлени на:
    20 јуни 2012
    Пораки:
    1
    Допаѓања:
    0
    Како најлесно да сврши девојками ?

Епа вака со неа сум веќе 2 години во врска но до сеагашниот секс нема она свршено :( можеби за некого звучи чудно
    Неколку прашања до женските:
    Како да знам дека девојками дека сврши?
    и на кој лесен начин можат женските да свршат?

Се надевам дека ке можете да ми ги одговорите :)

Поздрав

13. Spidy

Spidy Форумски идол

Се зачлени на:
    19 ноември 2009
    Пораки:
    5.230
    Допаѓања:
    13.020

Нема добар одговор на твоите прашања, секоја девојка е различна. Можеби ке вика кога ќе сврши, може само ќе застенка тивко, може да не пушти звук, само некоја опасна фацка да направи :lol: ...
    И тоа што би упалило за мене или некоја друга, може нема ништо да ти помогне со твојата девојка.
    Ако стварно сакаш да и удоволиш, прашај ја нејзе. Најчиста работа. Само што ќе почнете со le sexy time, речи и дека она е битна, дека сакаш она да ужива и ќе направиш се како што она сака. Речи и да те води, да ти каже што сака и како и е убаво. После неколку пати и сам ќе научиш што треба да правиш. ;)

14. sweet25

sweet25 Истакнат член

Се зачлени на:
    18 април 2011
    Пораки:
    669
    Допаѓања:
    318
    Кога ќе почнете да се палите кажи и да ти покаже како се гали кога е сама, тогаш сигурно свршува :D

15. Fatalna666

Fatalna666 Активен член

Се зачлени на:
    20 јуни 2012
    Пораки:
    7
    Допаѓања:
    2
    точно е дека сите девојки свршува различно но обидисе да здржиш малку подолго време со твојата ерекција и да и посветиш повеќе внимание неа бидејќи факт е дека нас девојките ни треба повеќе време пробај ти да седиш,а таа да биди на тебе исто така седната стегни ја до тебе и забрзајте го темпото се надевам дека ќе има ефект :D мислам дека ова е најлесен начин

16. jovana97

jovana97 Активен член

Се зачлени на:
    22 јуни 2012
    Пораки:
    5
    Допаѓања:
    0
    zz .Sakam da se samozadovoluvam no neznam bash kako ide toa imam 15 god :| Ako mozete da mi kazete kade treba da se fakjam :) i dajde nekoja slika od vagina za da znam na koj del da se fakjam
    |

17. starbucks

starbucks Популарен член

Се зачлени на:
    12 април 2011
    Пораки:
    3.064
    Допаѓања:
    6.664
    Господе прибери си ја вересијата. :fubar:

На EleMental, male, joana18 и 3 други им се допаѓа ова.
  18. anichka94

anichka94 Популарен член

Се зачлени на:
    18 мај 2012
    Пораки:
    1.822
    Допаѓања:
    7.045
    бадеми,лешници,ореви...јаткасти работи ја зголемуваат желбата за секс и го креваат женското либидо :)

19. anichka94

anichka94 Популарен член

Се зачлени на:
    18 мај 2012
    Пораки:
    1.822
    Допаѓања:
    7.045
    не треба да се фаќаш треба да се тријаш
    легни на стомак стависија раката кај вагината и тријај се горе доле

20. a.c.k.a

a.c.k.a Популарен член

Се зачлени на:
    27 септември 2011
    Пораки:
    816
    Допаѓања:
    608
    нема зошто да се чуствуваш лошо се зависи од моментот и на предигрите,можеш некоја романтична вечеричка со црвено винце малку романтика и се ке биде како што треба :),само концентрација треба значи колку повише го мислеш оргазмот за време на сексот толку повеќе ти бега..опушти се и не мисли на ништо тогаш само уживај :inlove: позз