1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Оргазам

Дискусија во 'Секс' започната од ev4e, 27 ноември 2009.

1. opusteno

opusteno Истакнат член

Се зачлени на:
    20 ноември 2010
    Пораки:
    73
    Допаѓања:
    47
    уште некој на листата незадоволни :D , keep up the good work

2. vice27

vice27 Активен член

Се зачлени на:
    22 декември 2012
    Пораки:
    72
    Допаѓања:
    32
    задоволен сум си јас, него смешни ми се некако овие твој сигурни пози, а вршиш ли медицински преглед кај девојките ако не успеваат и тие три пози?

3. EleMental

EleMental Популарен член

Се зачлени на:
    16 мај 2011
    Пораки:
    753
    Допаѓања:
    4.243
    Меѓу толку жени што споделуваат се и сешто на стотици теми, вие обраќате внимание што кажал некој типац :D.

4. opusteno

opusteno Истакнат член

Се зачлени на:
    20 ноември 2010
    Пораки:
    73
    Допаѓања:
    47
    Проблемот не е кај вас , проблемот е кај вашите партнери и би било добо малце да ги едуцирате, да прочитаат, да пробаат нешто ново. Вака или онака сите тука сме фиктивни личности и ова не е место некој некого да запознае него да научиме нешто или да се помогне. Очигледно некои што ме прозиваат овде се дојдени за тоа. Значи поентата е што јас сум во долга врска и мојот сексуален живот со мојата партнерка е одличен поради две работи:
    1. желба да се експериментира и да се проба нешто ново
    2. желба да се научи

5. Ariel

Ariel Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    8.099
    Допаѓања:
    137.795
    Јас не верувам ни во три сигурни пози, ни во долго време заедно.
    Верувам во хемија. И верувам дека ако не доживуваш оргазам, треба да го смениш партнерот.
    Разговорот е добра работа, може да подобри нешто, ама не многу.

Сурово, ама реално.

На Hipster, glosipgirl, anichka94 и 5 други им се допаѓа ова.
  6. Asuman-Asi

Asuman-Asi Активен член

Се зачлени на:
    11 февруари 2013
    Пораки:
    5
    Допаѓања:
    0
    Jas dobivam orgazam i mnogu mi e ubavo, najubavo chuvstvo :*

7. xoxo..gossip-girl

xoxo..gossip-girl Истакнат член

Се зачлени на:
    4 февруари 2013
    Пораки:
    472
    Допаѓања:
    642
    Скоро секогаш и се согласувам со Ариел дека ако не доживуваш оргазам, треба да го смениш партнерот.Апсолутно.

8. mlad-bitola

mlad-bitola Нов член

Се зачлени на:
    23 февруари 2013
    Пораки:
    80
    Допаѓања:
    6
    ne ste nashle dobar majstor za da vi go napravi toa ubavoto :) :D pozz devojki

На InnaPH му/ѝ се допаѓа ова.
  9. kire1980

kire1980 Активен член

Се зачлени на:
    7 февруари 2013
    Пораки:
    9
    Допаѓања:
    1
    vo vrska so orgazamot kaj mazite i zenite toj ne sekogas go ima,Zanci da razjasnime svrsuvanjeto ne spaga vo orgaza koga stanuva zbor kaj mazite.A sto se odnesuva kaj devojkite od moeto iskustvo nekoj imale nekoj ne a seto toa zavisi od licnosta prvo kolku si go poznava organizmot kolku e opustena i dali e zadovolna od momentalnata situacija.Ima slucaevi koga zenata saka nesto no im e sram ili neprijatno da kazat ili da napravat i sepak se odlucuvat za klasika.I za eden maz e prijatno da vidi kako partnerkata dobiva orgazam.Golem del od mazite gi ispolnuva toa.Spored mene najprvo za sekoja zena mora da si gi poznava erogenite zoni .Ako ve interesira nesto prasajte .poz

10. Cacuvche

Cacuvche Популарен член

Се зачлени на:
    8 март 2013
    Пораки:
    997
    Допаѓања:
    325
    ОргаЗАМ најубавото нешто

11. Sponzor

Sponzor Активен член

Се зачлени на:
    25 април 2012
    Пораки:
    53
    Допаѓања:
    10
    Има и поубаво, 2 оргазми или три ...

12. kiki.sunshine

kiki.sunshine Активен член

Се зачлени на:
    5 јануари 2013
    Пораки:
    71
    Допаѓања:
    30
    Ќе излажам ако кажам дека не сакам да го имам, ама и без оргазмот сексот ми претставува задоволство.
    Вагинален оргазам не сум доживела, сакам, не дека не, сме пробувале и во различни пози, и на различни места, и на различен начин, со дечково сум 3 години и не ми е срам ниту непријатно да кажам што сакам, и како сакам.. ама ете.. не сме стигнале сеуште до тоа.. што можеби нема ни да дојдам до тој вагинален оргазам никогаш, ама тоа не значи дека не сум задоволна во сексот, и дека неможам да уживам.
    А ако дојде и тоа плус, уффф.. :)))

13. Paris38

Paris38 Истакнат член

Се зачлени на:
    26 февруари 2013
    Пораки:
    100
    Допаѓања:
    72

абе немој така песимистички можеби нема ни да дојдам до тој вагинален оргазам никогаш, ке дојде само треба повеке да се потрудеш и опуштено да не мислеш на тоа дали ке го дојде или не туку само да уживаш и да се возбдуваш и партнерот да се потруди многу повеке околу тебе ;)

14. Zaljubena11

Zaljubena11 Активен член

Се зачлени на:
    7 јануари 2013
    Пораки:
    82
    Допаѓања:
    10
    дали може да се скинеш со триење на клиторисот и така да доживееш оргазам ? а ако претходно не си имал односи и никогаш не си фатил натаму ? :D

15. Angel.girl

Angel.girl Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2011
    Пораки:
    669
    Допаѓања:
    667
    Зошо си се смееш на прашањето? Смешно ли ти е? Не неможеш да се скинеш на тој начин шо си го опишала погоре. Слободно бркај си работа ;)

16. Zaljubena11

Zaljubena11 Активен член

Се зачлени на:
    7 јануари 2013
    Пораки:
    82
    Допаѓања:
    10
    уффф многу ти благодарам инаку не ми е смешто сега ми е подобро што си дознав :) :*

17. canary

canary Истакнат член

Се зачлени на:
    23 февруари 2013
    Пораки:
    133
    Допаѓања:
    60
    Иуа :inlove:
    Досега јас сум почувствувала само клиторисен оргазам. Најдобро ова можам да го постигнам кога сум над дечко ми, но само кога имаме и двајцата гаќи на нас и само да се движам напред-назад. Иначе ми е многу осетливо и дури и непријатно се осеќам :^) Значи- со триење го осеќам како и сите, ваљда :D
    А за вагинален оргазам не знам зошто но не сум опуштена додека трае самиот сексуален чин некако ми е ново чувство и чудно кога ќе го осетам дека притиска на Г-точката и не знам што ми се случува ми доаѓа како за мочкање и само му кажувам да престане :$ Ама и не ми е пријатно некако што знам |(
    Дали вие сте се чувствувале вака и дали би можеле да ми кажете што да направам за да се опуштам и како да го достигнам вагиналниот оргазам, некој совет што би можела да му го пренесам на дечко ми? :angel:

18. Darya

Darya Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јуни 2012
    Пораки:
    71
    Допаѓања:
    51
    па тоа е тоа чувство (како за мочкање) што треба да ти дојде :) ... не требало да го прекинеш your boyfriend was doing it right :lol:

19. canary

canary Истакнат член

Се зачлени на:
    23 февруари 2013
    Пораки:
    133
    Допаѓања:
    60
    Фала, Darya. Ај вечер да видам баш што ќе бидне :lol:

20. UUUUU

UUUUU Истакнат член

Се зачлени на:
    21 март 2013
    Пораки:
    30
    Допаѓања:
    3
    Срцки,значи кога свршуваш тоа е всушност оргазам? И кога имате секс со кондом и ти и тој можете да добиете така? Прв пат имав односи пред една недела и не ми беше нешто посебно како што го кажуваат дури кога маструбирам ми е мнооогу по јако по убаво ..Совет помош мислење ? Фала ви :*