За да постигнете оргазам повеке зависи од нас женските.Мислам дека најпрвин треба да не мислиме на ништо друго и да си ја најдеме соодветната поза.Нема ништо поубаво од оргазам.Прв пат кога го почувствував тоа задоволатво ми потече многу проѕирна течност па дури помислив дека се измочав.
еве на пример јас никогаш немозам да свршам ? како да го направам тоа ? како да осетам..? незнам какво е тоа чувство.. пробувам незнам како..
За да свршат жените им е потребно повеке време од мажите па затоа тој треба да биде пострплив, да се воздржува и да ти даде малку повеке време. Јас оргазам можам да доживеам најлесно кога јас сум врз него бидејки триењето е поприсутно и сама можам да си се местам како ми се сака. а за чувството незнам како да ти опишам, едноставно сама ке си приметиш, неможе а да не се примети. Нешто како да те чешка, повеке се излигавуваш кога свршуваш... Спојлер дури некогаш ми се јавува она чувство како кога ти се моча подолго време а се воздржуваш и кога ке се измочаш по подолго стискање
Ајде и јас да прашам...неколку пати после сексот имам некоја течност лигава ...дали тоа значи дека сум свршила или е само некоја вагинална течност?
ајде малку помош девојки.. значи дечко ми не свршува . Имаме секс веќе 5 месеци и никако да сврши , додека пак јас за разлика од него немам таков проблем . Која би можела да е причината за тоа и дали можам некако јас да издејствувам да дојде до тоа?
Јас мислам дека за време на секс треба да се опуштите и двајцата..да не мислите на ништо туку само препуштете му се на моментот..зошто стресот има честа појава врз тоа, и не му ја мислете на тоа кога ќе сврши тој или пак ти..само уживајте.. а пак ако продолжи така советувам да го ѕирне доктор.
Секако дека можеш, пред се со тоа што ќе внесеш некои новини во вашиот однос, на пр. Додека имате секс одвреме, навреме побарај му да прекине за да го излижеш и пак да го врати, потоа лижење на тестисите. исто така допирај се сама додека имате секс, тоа знае многу да ги возбуди мажите, или пак откако ќе свршиш ти земиму го во раце и дркај го сврвтен кон тојата уста, отвори ја устата така да тој има впечаток дека ќе ти сврши во уста, на тоа ниту еден нормален маж неможе да остане рамнодушен. Значи убаво од тебе што сакаш да му помогнеш и тој да ужива и биди малку „курва“ во 4 ѕида се е дозволено.
точно така се сложувам со напишаново ... и јас најлесно доживувам кога сум врз него и таа поза е најдобра за женски оргазам
Јас не сум многу искусна па сакав да ве прашам.... Некои од вас како предигра имаат орален секс и свршуваат, а по тоа нели откако ќе свршите, не сте напалени веќе, па сакав да знам како продолжувате да имате анален/вагинален секс кога веќе не сте напалени како пред тоа што сте биле?
Андреа, кај секој е различно. Мене дечко ми не ми дава да се одморам од оргазам, туку продолжува исто, со ситото темпо и имам уште оргазми. Ако се тргне кога врескам дека не можем веќе, ќе имам помалку оргазми. Пробајте секако, па ке видиш како ти е најубаво.
Не знам дали на точната тема ќе го поставам прашањево. Синоќа за прв пат имав секс и сега многу ми е тешко. Не затоа што не сум веќе невина туку затоа што беше тоа едно лошо искуство за мене. Дечково го познавам неколку месеци и со него се гледавме постојано, многу ни беше убаво заедно ама врска немавме. Решивме само така да се гледаме без да имаме нешто сериозно. Мене ми одговараше тоа, само забава без одговорности. Тој е добар дечко, знаеше дека сум невина и не инсистираше на секс. Јас синоќа малку се напив и сакав да имаме секс. Ама во текот на сексот ја снема онаа хемија и магија од порано. Порано само да ме допреше и веднаш се возбудував а синоќа тоа не беше така. Значи немаше никаква магија ни хрмија а и премногу беше болно. Едвај се скина хименот, а после тоа болката почна да исчезнува ама тој си беше готов за 1 минута. И така заврши сексот. Е сега најлошо од се е што ми рече дека се кае зашто ми ја одземал невиноста, тоа требало да биде некој што ме сака и е сериозен со мене. Јас не знам што да мислам, згрешив можеби, љубопитна бев. А и многу сум загрижена зашто на почетокот јас инсистирав да почнеме без кондом оти некако ми се чинеше дека од кондомот повеќе боли. Беше внатре во мене без кондом некое време па потоа стави кондом. Ова страшно ме загрижува. Јас и понатаму сакам да се гледам со него, не ме интересира дали ќе премине нашево во сериозна врска или не, додека ми е убаво со него сакам да бидам со него, за потака ќе видиме. Ама јас мислам дека сега веќе тој го изгуби интересот за мене, не сум му веќе привлечна како порано, не ме посакува како порано зашто веќе ме имаше. Тоа е тоа, сега не му се свиѓам веќе. Вие што мислите?
Ако го сакаш слободно кажи му дека сакаш да си со него.Крај краева и јас ја имав истата приказна во текот на сексот немаше никаква возбуда сватив дека не го сакав,неможев да се опуштам се скинав со некој што не го сакам.Го сторив тоа од љубопитност,не одеше па решив да ставам крај на таа врска. Ти сепак кажи му дека сакаш да продолжите да се гледате,види ја неговата реакција и одговор па потоа сама реши што понатака. Good Luck!
AKO E GLUP SEGA NEKA TI SE SKARA (SO TEBE MOZE DOPRVA DA IMA ON UBAVI MOMENTI , MAKAR I DA NE BIDNE NISTO SERIOZNO OD VAS )
Јас невиноста ја изгубив со сосема погрешна личност.Се каам како можев тоа да го направам и истото го чувствував како и ти.Сега имам дечко со кој се ме возбудува,буквално и најмал допир.
значи читам во предходниве страници некој имал по 5 оргаззми во текот на сексот ууууф јас неможам да доживеам никако се е ок мн сум напалена кога сум со него ама ете не можам да доживеам не се опуштам доволно
Агнес ако ти казам дека од 4 и пол години што имам секс совршено ми е последните 2 ке ти олесни?на секого му треба различно време за опуштање ништо страшно.ако имате и двајцата желба и трпение се ќе биде кога тогаш.и не мисли на оргазмот зошто дури тогаш никогаш нема да го доживееш.
Оргазам неможат да доживеат девојки кои се грижат пререрано за ситници Дали сум добра во сексот,дали го возбудувам,леле дебела сум којзнае колку сум грозна кога ме гледа гола и слични вакви глупави прашања Е кога ке се опуштите пред дечкото кога нема да се срамите каква сте пред него тогаш ке почнете да уживате во сексот Јас после 2 години прв пат доживеав оргазам кога конечно бев опуштена со него не се замарав за ништо а пред тоа се некои глупи мисли ми се вртеа во глава и никако да се опуштам ке се запалам се ми е ок убаво ми е и таман да бидне готово ми светнало нешто срам ми е од него зошто има светло сакам да биде скроз темница ццццццц ептен детско размислување сум имала хехехеехама Сега е се супер сега во еден однос може и по 2-3 пати да имам оргазам убавини али морам да кажам дека партнерот максимално ме возбудува и при самата мисла на него а не па да сум до него така да девојки баталете се и опуштете се уживајте