Не знам за вас јас сум очајна.. Читам дека имате и повеќе оргазми и се, а јас едвај клиторисен и тоа ако јас го правам. Верувајте се сме испробале.. почест секс, подолг секс, романтики, секс под дејство на алкохол.. Сум се опуштала и се тоа. Ама не. Предобар е сексот, препрепредобар ама никако да стигне до тоа... И се мачиме веќе година дена и глупо ми е и мене, а и нему пошо мисли дека не праи нешто добро. Некои сто пози сме смениле, абе предобро ми било ама го нема тој совршен крај.. При орален, долг орален.. ми доаѓало и да се измочам и се, сум се препотувала, предобро ми било ама каде е тој златен оргазам, никако да ми дојде.. Прашање уште едно - дали имаат врска годините со ова? Имам 18. И друга работа офф топик - дали јас сум единствената која има болки кога е одозгора? Ако не се навалам над него нема шанси да направам ништо. Како да ме боде во стомак
Годините немаат врска. Има жени кои едноставно не можат да доживеат вагинален оргазам, нажалост и јас сум меѓу нив. И пред да кажете, треба со некој кој знае како, не е вистина. Сум била со ИСКУСЕН маж и пак не успеав. За опуштеност не знам, но јас повеќе од ова не можам и не знам како да се опуштам. Јас сум немала такви болки, но може голем му е и затоа имаш
не си душо едиствена и јас кога сум над него само доживувам клиторицен оргазам ама ете со надеж дека со тек на време ќе се опустам
Значи јас сум гениј секој пат дожувувам оргазам(иначе без тоа не си одам бе човече ) Мора се да е израмнето т.с. =
Според мене најважно е да сте скрос, ама скрос опуштени. Главата и мислите искулирани, да се исклучите од сите нервози и обврски, да не сте згрчени и стегнати, да уживате, и најважно да не го очекувате оргазмот. Заборавете на тој момент и ќе се случи. Телото го чувствува расположението и реагира на истото.
И јас сеуште го немам тој оргазам доживеано.А супер ми е со него. Знам дека еднаш бев многу блиску до тој оргазам и дечко ми бидејки ќе свршеше го извади. Уф..се надевам ќе биде некој ден. Најважно е да се биде опуштен и да не се размислува дали и како ќе свршам. Едноставно сам ќе си дојде.
Ко ќе се подиспрајш ко ќе го осетиш бодежот речи му да те ниша напред назад, да се триете, и мене ми е така, не ми е болно и ко ќе ме ниша одма свршвам
Како се разликува едниот од другиот оргазам? Јас не сум сигурна дали имам доживеано вагинален или не, незнам по што се разликуваат.
vaka lugje jas imam odnosi so mojot decko ideme godina ipol i preubavo mi e .. no mnogu brzo svrsuvam i cesto dali de toa dobro iloi loso so da pravam?
Барем според мене, клиторалниот е „површен“ - краткотраен и некако брзо минува. Вагиналниот ако си го доживеала ќе знаеш, верувај. Поинтензивен е и не знам како на друг начин да ти го опишам, најблиску до тоа ми е „лебдење во бестежински простор“.
Баш напротив,нема ништо лошо. Ти си го завршиш твоето дури можеш и да доживееш оргазам повеќе пати додека да сврши тој.Лошо е тој ако свршува многу бргу па не ти дозволи на тебе да уживаш.
dali vi se slucuva posle seks da ve boli stomak mene pocesto a mislam deka od orgazam ako nekoj ima slicno iskustvo neka kazi
Направи ехо преглед на бешиката. Јас имав талог од песок на ѕидовите. Докторот ме советуваше да го третирам со време, бидејќи една од непријатностите кои може да се добијат е болка при однос во долниот дел од стомакот. Болката може да е исто резултат од премногу груб секс, на неподготвена територија Меѓутоа оргазам да е причинителот...не верувам.
Имам слушнато дека болки во долниот дел на стомакот можат да се појават и кај машките и кај женските од многу долга предигра,т.е пренапаленост.
Со бившиот можев само да сонувам за оргазам, типот не знаеше ни да ме навлажни си гледаше тој да си заврши работа и да си легне да си одспие, кружеа муабети дека ме изневерувал, не се однесуваше добро со мене, од тоа негово однесување не ми се ни сакаше секс, дури помислив може да сум лезбејка што не се палам , го баталив и си го најдов најпрекрасниот човек на планетата. Сврушувам по 3 пати во една вечер, башка дебеличок е(демек оној бившиот фудбалер беше, згоден) ама си ја знае работата и ме задоволува максимум, не свршува пред да свршам јас, а сум влажна како река. Зборот ми беше не е само сексот, барем за мене ми требаше емоционална стабилност и верност во човекот за да доживеам оргазам, и да ги осетам благодетите од сексот
Јас го имам најпрекрасниот дечко на цел свет Никогаш не свршил прв...секогаш ме чека мене а понекогаш и заедно...преубаво е чувството 6 години сеуште секогаш ама баш секогаш да те чека....мн си го сакам