1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Оргазам

Дискусија во 'Секс' започната од ev4e, 27 ноември 2009.

1. sercee

sercee Активен член

Се зачлени на:
    9 август 2012
    Пораки:
    70
    Допаѓања:
    25
    Deckomi e najbobarrr na cel svet...:D Nekoj pat i se zaebavame,na moja smetka(Jas sum zensko no so vnatresni maski brzi percepcii ) sala na strana...So deckomi sme 2 i pol godini zaedno, za vreme na seks deckomi nema sansi za davrsi dodeka ne dobijam i jas orgazam...Znaci prekrasno cuvstvoo wooow...Vo posleno mn cesto i zaedno zavrsvime too e uste pojako dodeka i dvajcata uzivame :D :D :D

На anebaby и kentaur4e им се допаѓа ова.
  2. Nezna28

Nezna28 Истакнат член

Се зачлени на:
    5 ноември 2013
    Пораки:
    170
    Допаѓања:
    215
    Заедничкото свршување е толку ретко како и судирот на 2 авиони во воздух.
    Веројатноста за такво нешто е мала бидејки оргазмот е краткотрајно доживување кое трае 5 секунди.
    Да, девојката може да одглуми дека доживува оргазам во исти момент кога и дечкото за да му направи филинг дека е он генијалец кој може да го постигне тоа, но во реалноста ова неможат да го постигнат ниту најголемите еб**и да го натемпитаат времетно на свршување и своето и на партнерот.
    Да, може да се погоди некогаш случајно, ама дека баш многу често сте свршувале заедно е малку преуваличување нели?
    Но оправдано ви е бидејки сте во тие години кога многу често мислите дека вашиот партнер е wooow, затоа што имате релативно мало сексуално искуство, и сте склони кон рибарски приказни дека рибата била толкава а не толкицка.

На WORRIED.BT му/ѝ се допаѓа ова.
  3. sercee

sercee Активен член

Се зачлени на:
    9 август 2012
    Пораки:
    70
    Допаѓања:
    25

Jas ti kazvam toa sto e skakas veruvaj sakas ne tvoja rabota..Najverovatno deckoti ne se ni potrudil za da pocustvuvash..Ne spomnav deka imam golemo iskustvo, no go dobivam od stranana deckomi,osveno toa deckomi znae sto treba da napravi za da mozam da stignam do celta,znae na koj nacin da da me donese do pogolema vozbuda pred zavrsuvane.I da toa e fakt deka mn tesko e maskoto da se kontrolira da ne svrsi,no ete deckomi uspeva i se kontrolira. :D Ne e toa deka sme vo tie godini bash na tie godini vriaat hormonite a ne na 40 godini dusho:) Osveno too so ima jas so tebe da debatiram,ti so ne znaesh zboruvash,se nadevam deckoti,m'zti ce se potrudi vo idninada da ti pokaze,dokaze,pomogne da naucish sto e orgazam.Good luck:*
    [mod-kirilica:3o1qyngz][/mod-kirilica:3o1qyngz]

На kentaur4e му/ѝ се допаѓа ова.
  4. anebaby

anebaby Истакнат член

Се зачлени на:
    5 март 2013
    Пораки:
    36
    Допаѓања:
    112
    Nezna28 напиша:
    Заедничкото свршување е толку ретко како и судирот на 2 авиони во воздух.
    Веројатноста за такво нешто е мала бидејки оргазмот е краткотрајно доживување кое трае 5 секунди.
    Да, девојката може да одглуми дека доживува оргазам во исти момент кога и дечкото за да му направи филинг дека е он генијалец кој може да го постигне тоа, но во реалноста ова неможат да го постигнат ниту најголемите еб**и да го натемпитаат времетно на свршување и своето и на партнерот.
    Да, може да се погоди некогаш случајно, ама дека баш многу често сте свршувале заедно е малку преуваличување нели?
    Но оправдано ви е бидејки сте во тие години кога многу често мислите дека вашиот партнер е wooow, затоа што имате релативно мало сексуално искуство, и сте склони кон рибарски приказни дека рибата била толкава а не толкицка.

Ако тебе ретко ти се случува не мора да значи дека не постои такво нешто...Можеби сеуште не си го нашла човекот што ке те дигне до небо (што би се рекло) :)
    Јас не сум во детски години имам 26 и тоа што го пишав навистина е така....Која е поентата на лажење со профили на фемина? позз и се надевам дека ке до доживуваш и ти тоа мноооогу често ;)

5. sunshinegirllll

sunshinegirllll Активен член

Се зачлени на:
    27 октомври 2013
    Пораки:
    24
    Допаѓања:
    0
    Imam doziveano orgazam preku klitorisot, no vaginalen seuste ne.. Me interesira, dali dozivuvanjeto orgazam ima vrska so toa dali se koristi kondom ili ne?
    Se moli nekoja devojka sto osetila orgazam pri dvata slucaevi da mi odgovori.. :)))

6. enriketa1

enriketa1 Активен член

Се зачлени на:
    16 февруари 2014
    Пораки:
    16
    Допаѓања:
    1
    јас апсолутно се согласувам со тебе ако сега немоземе да добиеме заеднички оргазам не верувам дека на 60 ке можеме,јас со мојот сум 4 години заедно не сме свршувале секогаш заедо ,но во последнава година уфф и тоа како и секогаш на4инот е едноставен,мегутоа зборувам за клиторичен оргазам јас правам сто правам со раката тој со неговата кај мене :lol: :lol: ипред да доживеам оргазам тој се разбира ме приметува оти повеке сум занесена јас хахаха и дозволуува тогас и тој да доживее,мегутоа за вагинален ,да ми се има случено неколку пати (не толку често како овој другиов :$ ) малку ми е потежок бидејки ми треба повеке време но секогаш ме приметува партнерот (а верувам и сите) и така да и тој си дозволива како сто кажа sercee контролата си го прави своето :D ,а не верувам дека до толку може некој да се преправа да глуми оргазам ко се гледа се 4уствува не е исто да го изглумиш и да го по4уствуваш ]:)

7. skinnylove

skinnylove Истакнат член

Се зачлени на:
    2 ноември 2013
    Пораки:
    209
    Допаѓања:
    463
    Исто! Значи скрос исто! Ја незнам веќе. Од што неможам да свршам мислам дека полека полека го замразувам сексот. Немам веќе желба за секс. 2 ипол месеци сум сексуално активна и неможам да свршам... и толку.

8. the.one

the.one Популарен член

Се зачлени на:
    19 март 2011
    Пораки:
    564
    Допаѓања:
    797
    ^ А јас 7, и пак само на орален свршувам, и тоа тешко. Мислев да се откажам едно време, ама ако не бива - не бива, сепак во сексот уживам и без тоа. :)

9. bobbycwalk

bobbycwalk Активен член

Се зачлени на:
    29 септември 2013
    Пораки:
    7
    Допаѓања:
    1
    Со девојка ми сме во врска веќе месец и 20 дена .. и ми даде..но незнам како да ја донесам до оргазам ...секад ја прашувам дали и е убаво а она вика дека нормално и е...имаме секс по 2-3 партии и тоа на doggy style...поентата ми беше ..дали неможе да добие оргазам ради тоа што мие 13,9cm?
    фала однапред. :)

10. Bozica1980

Bozica1980 Форумски идол

Се зачлени на:
    24 август 2010
    Пораки:
    7.042
    Допаѓања:
    257.660
    Tie 0,9sm I matat pamet, da bese na okruglo 14 podrugo ke bese.

На WORRIED.BT, AhThatFemaleProblems, Marossa и 3 други им се допаѓа ова.
  11. bobbycwalk

bobbycwalk Активен член

Се зачлени на:
    29 септември 2013
    Пораки:
    7
    Допаѓања:
    1
    дознав вчера дека 15cm го измерив :$ така даа...онака тропнав 13,9 претходната година беше толку.. така да мислам дека не е до тоа ваљда незнам као да ја погодам G-точката..

На Bozica1980 му/ѝ се допаѓа ова.
  12. marry007

marry007 Нов член

Се зачлени на:
    19 март 2014
    Пораки:
    2
    Допаѓања:
    0
    Девојки сакам да ве прашам што е разликата помеѓу самото сршување и оргазмот кога знаете што точно сте доживеале, освен чувствата како изгледа тоа ? Јас имам односи векје година дена. Ги исчитав вашите коментари и уствари чувството на мочкање е огразам дали истото е и кога свршувате јас секогаш кога го имам тоа чувство го прекинувам а незнам зошто... :$ ... а во тек на однос ми е преубаво уживам и на крај кога ке добијам прашање дали сршив јас немам одговор бидејки незнам дали се случило тоа... :$ :$

13. LyckliG

LyckliG Истакнат член

Се зачлени на:
    2 ноември 2010
    Пораки:
    81
    Допаѓања:
    34
    Не е точно. Минимум еднаш месечно ни се случува симултан оргазам. :)

На Abeja му/ѝ се допаѓа ова.
  14. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.821
    11 години?! Сериозно?! :o

15. marc

marc Истакнат член

Се зачлени на:
    25 јануари 2013
    Пораки:
    172
    Допаѓања:
    8
    се плашам многу, за време на секс не чувствувам ништо, кога ми става прсти осеќам, убаво ми е, но кога е во мене не го осеќам она чувствуто што треба да го осеќам и се плашам, дали имам проблем јас? се плашам дека не сум нормална ко сите девојки. ПОМОШ, дали е за лекар работава или за нешо друго или пак нема чаре?

16. marc

marc Истакнат член

Се зачлени на:
    25 јануари 2013
    Пораки:
    172
    Допаѓања:
    8
    ве молам некој да ми каже нешто, веќе се плашам од оваа ситуација дека сум неспособна, дека сексуалниот живот ќе ми е нула

17. Abeja

Abeja Популарен член

Се зачлени на:
    24 март 2011
    Пораки:
    4.379
    Допаѓања:
    17.576
    За на психијатар е работава а можеби причината е недостаток на квалитетен сон, затоа оди легни си.
    Можеби и нема чаре, а можеби и има-расолница.

18. marc

marc Истакнат член

Се зачлени на:
    25 јануари 2013
    Пораки:
    172
    Допаѓања:
    8
    побарав искрена помош само, ве молам

19. Abeja

Abeja Популарен член

Се зачлени на: