1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Оргазам

Дискусија во 'Секс' започната од ev4e, 27 ноември 2009.

1. Queen777

Queen777 Нов член

Се зачлени на:
    11 февруари 2016
    Пораки:
    5
    Допаѓања:
    10
    Neznam kako nekoi devojki nemozat da doziveat orgazam, vo toj slucaj tie se od korist na partnerot. Sto e do mene mozam vo sekoj period od denot da doziveam orgazam. :)))

На Macadamia, Maca_<3, Vivid и 5 други им се допаѓа ова.
  2. Strumka22

Strumka22 Истакнат член

Се зачлени на:
    16 јули 2013
    Пораки:
    894
    Допаѓања:
    2.444
    Не е проблемот од приодот на денот туку во партнерот. Најчеста причина за неможноста за ејакулација кај жената е недоволната посветеност на парнерт, некој комплекс кој и ствара бариера да неможе да се опуши а исто така голем удел има тоа што некои девојќи недоволно сами го истражуваат сопственото тело дури ни сами незнаат што ќи пали. И она најтешката категорија а тоа е фригидноста, таквите жени што и да направи партнерот тие не можат да свршат илити ејакулираат.

На bubi75, galapce и Ицолгудбејбе им се допаѓа ова.
  3. SanjaStanic

SanjaStanic Активен член

Се зачлени на:
    13 февруари 2016
    Пораки:
    40
    Допаѓања:
    104
    Bidejki imam cesto sex, skoro sekoj pat dozivuvam orgazam . ubavo e chustvoto. Ama nekogas mora da odglumam :clap: .. Rabotata e vo toa da bides premnogu zapalena, i. Ako partnerot ne znae kako vodi ja ti igrata i dojdi do orgazam. A najvekje go sakam squirtanjeto.. :rofl:

На Palka му/ѝ се допаѓа ова.
  4. flavor

flavor Активен член

Се зачлени на:
    17 февруари 2016
    Пораки:
    125
    Допаѓања:
    235
    Mislam deka tie zheni sho imaat problem so orgazmot ili predolgo se so partnerot ili pak imaat psihichki problemi.
    Od druga strana pak onie sho mozhat po 8-10 orgazma da imaat vo tekot na denot nikad ne sum mozhel da gi definiram.

5. nadeto22

nadeto22 Нов член

Се зачлени на:
    25 февруари 2016
    Пораки:
    2
    Допаѓања:
    0
    znaci devojki nemozam da dobiam vaginalen orgazam nikako veke 3 mesec kako imame odnosi prv mi e imame zboreno trebalo vreme nemozel da gi pogodi nekoj neznam kako kaza za da dobijam neriviram se sekogas on dobiva ne jas

6. Queen777

Queen777 Нов член

Се зачлени на:
    11 февруари 2016
    Пораки:
    5
    Допаѓања:
    10
    Probaj poza kaj sto najmnogu ke go osekas ili so prsti taka kliotricen pa kraj kraeva nema vrska kakov e orgazam e orgazam mene sekakov mi e ubav i sekogas uzivam vo seksot. Se sto pravis treba so kef da pravis i ke uspees:*

На Palka и zigolo69 им се допаѓа ова.
  7. elenkata20

elenkata20 Истакнат член

Се зачлени на:
    26 февруари 2016
    Пораки:
    196
    Допаѓања:
    241

8. elenkata20

elenkata20 Истакнат член

Се зачлени на:
    26 февруари 2016
    Пораки:
    196
    Допаѓања:
    241
    опушти сее уживкајј

На aleks blond му/ѝ се допаѓа ова.
  9. aleks blond

aleks blond Активен член

Се зачлени на:
    27 февруари 2016
    Пораки:
    73
    Допаѓања:
    53
    svee do majstorijata za devojka da dozivuva orgazam sve zavisi do partnerot zatoa sto partnerot e najvazen vo toj proces ako toj misli samo na sebe nisto od taja rabota :)

10. Dust

Dust Game Over

Се зачлени на:
    27 септември 2011
    Пораки:
    11.720
    Допаѓања:
    172.706
    Затоа ли сега се фалиш дека девојка ти е влажна?! Да се покажеш како добар мајстор и да те потапшаат по рамо феминкиве..па може некоја ќе падне на техниката хахахаххаха

На Palka и stevemila им се допаѓа ова.
  11. Vori

Vori Активен член

Се зачлени на:
    2 март 2016
    Пораки:
    54
    Допаѓања:
    56
    Кога е влажно е лизгаво и треба да се внимава да не се падне.:D

На krEM4Eto му/ѝ се допаѓа ова.
  12. Dust

Dust Game Over

Се зачлени на:
    27 септември 2011
    Пораки:
    11.720
    Допаѓања:
    172.706
    Ако паднеш ќе станеш. Или после паѓање, готов си:rofl:

13. Freya123

Freya123 Истакнат член

Се зачлени на:
    28 ноември 2012
    Пораки:
    422
    Допаѓања:
    234
    И повторно јас со истиот проблем. Ова веќе иритира. Дечки, имам супер врска и супер дечко кој се грижи за мене, ме сака, ме привлекува, ми се допаѓа и како личност и физички. Но, едноставно не знам од која причина јас не можам да доживеам оргазам, а во последно време ниту пак уживам во сексот. Не верувам во тоа дека само мал број на жени можат да доживеат оргазам. Сигурна сум дека многу жени можат но од Х причина не можат да се опуштат. За мене не знам зошто, стварно. Немаме сериозни проблеми, убаво ни е... и кога ќе дојде тој дел, ништо! Што и да пробаме, мојата желба се губи многу брзо и следно нешто што знам зјапам во ѕид и чекам што побрзо да завршиме. Не сакам да е вака :/ Совет?

14. Prijatelot

Prijatelot Истакнат член

Се зачлени на:
    2 февруари 2015
    Пораки:
    2.321
    Допаѓања:
    2.779
    Морате да откачите малку .. најдете некој стимул, пијте текила на пример пред да имате секс... нека ти ја лиже повеќе, нека бара Г точка ,,, морате да откачите и ти мораш да се опуштиш.
    Евентуално ако и тоа не помага пробајте со масажа пред секс , прочитајте нешто околу Тантра Секс, морате да најдете заеднички сексуален јазик со што би се споиле физички. ментално и духовно.
    Сите жени можат да имаат оргазам само на различни начини...
    Некои на пример не можат да се задоволат стрикно преку вагинален/ анален / клиторис - стимул туку преку садо - мазо или BDSM така да види ти во која група припаѓаш.
    Јас мислам дека првобитно е до машкото ... машкото треба да направи да имаш оргазам и мора да најде начин. Дали ќе ти ја јаде Г точката со уста или ќе ти бае над клиторис или глава тоа е негов проблем и е се во зависност колку он се пали на тебе... На пример со повеќето девојки со кој сум имал секс и ме палеле и имало место и простор за добар секс , сите имале по повеќе оргазми.... Не е за курчење работава ама сериозно мислам делот ОРГАЗАМ е до мајсторот пошто он треба да те опушти, дали со муабет дали со масажа или со правење ништо - негов проблем , битно е ти да свршиш како човек и да не се жалиш на форум...
    Напалете се и утепајте се од е%‘ње!!!!!

На Lolo5, bubi75, Lana del Rey и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  15. Freya123

Freya123 Истакнат член

Се зачлени на:
    28 ноември 2012
    Пораки:
    422
    Допаѓања:
    234

Хаха фала ти за искрениот совет! :)

На Prijatelot му/ѝ се допаѓа ова.
  16. Petar80

Petar80 Форумски идол

Се зачлени на:
    3 јуни 2015
    Пораки:
    1.579
    Допаѓања:
    45.078
  17. you.da.one

you.da.one Истакнат член

Се зачлени на:
    12 март 2013
    Пораки:
    34
    Допаѓања:
    6
    далидали и ние жените при оргазам свршуваме и (испуштаме) течности?

18. Marick14

Marick14 Истакнат член

Се зачлени на:
    6 март 2013
    Пораки:
    3.679
    Допаѓања:
    2.932
    Да, испуштате. :nod:
    Сепак господ и по тоа не направил исти. ]:)

На you.da.one и SummerGirl им се допаѓа ова.
  19. simevski

simevski Нов член

Се зачлени на:
    3 април 2016
    Пораки:
    9
    Допаѓања:
    13
    мајсторијата е во машкото за да доживеете оргазам при секс... најдете некој кој е искусен и добро упатен е дури тогаш ке сватите какво е чувството ... :)

На bubi75 и buttercup5 им се допаѓа ова.
  20. Junior991

Junior991 Активен член

Се зачлени на:
    13 април 2016
    Пораки:
    6
    Допаѓања:
    4

Tartufi ke baras nesto slicno e na pecurki malku se preskapi ama deluvaat garant