zdravo jas od moe iskustvo mozam da ti kazam deka se slucuva ponekogas pogolemo vlaznenje,a za svrsuvanjeto toa e malku slozena rabota mnogu faktori mozat da se vo prasanje moze da e problemot do tebe ili do partnerot toa najdobro sami mozete da si go resite ovde iskreno nikoj nemozit da vi pomognet pozdrav
Па незнам девојче кај секој различно е. Воопшто во врска до сега што си имала секс не си свршила? Па ја после толку време од четири месеци пауза не да свршам... Провај некои техники мењај пози и најбитно е да не мислиш на тоа ај да свршиш ај..самото ќе си дојде опушти се само и уживај.
Љуѓе веќе сум 3години во врска и сеуште немам дожиеано вагинален оргазам, ве молам за совет некој што да направам?
Aj pomosh malce. Prethodnata vecer imavme odnos i ne sum sigurna dali svrsiv ili ne?? Toj vide neshto kako sperma bela tecnost. No ne svrsi .. Shto moze da e? (Seksot bese so kondom)
Isto e bre devojce . Aman be dajte educirajte se malku okolu ovaa tema , ne tuku sirete noze samo , pa posle lele sto se sluci ! http://forum.femina.mk/threads/Што-...енувањето-Прочитајте-и-информирајте-се.23425/ Procitajte ja barem ednas temava !
Dali nekoj znae kaj maskite dali ima vrska kolicinata na sperma vo zavisnost kolku dena nemal seks ili nema vrska toa so kolicinata na sperma ?
Има врска. Доколку неколку дена немал секс, пример една недела, поголема е количината и е по бела. А доколку имал спермата е во помала количина и не е до топлку бела, туку изгледа по бледа, како ретка...
Prvo se zbuniv neso zzatoa i si prasav da se osiguram vtoro ne vrwkjaj odma kao siram odma noze ni me znaes ni me poznavas treto informirana sum dovolno ic da ne me mislis i dali sum i dali siram noze
Ако читаш поубаво наменето беше за сите кои не едуцирани шират нозе , не е мој проблем ако ти се пронајде во реченицата . Ако беше доволно информирана немаше такви прашања да поставуваш . И верувај ама ич не те мислам , кој што прави за себе си прави . И линкот е за подобро да се информираш за во иднина да не си ја лупаш главата во ѕид !
Kolku poveke nemal sex tolku poveke se sobira sperma, ama kolku ke svrshi toa zavisi od intezitetot na vozbudenosta. Pointenziven orgazam pogolema kolicina pri svrshuvanje.
Дечки помош!! Неможам никако да свршам колку и да ни се длабоки односите дали е до него или мене? Помош што треба да направам или пак он што треба да направи? Сепак не ми е згодно да прашувам за мене,него не му смета тоа ама мене ми смета.ПОМОШ!!!
Може да е и до тебе и до него. Ако гледа тој само себеси да си се задоволи затоа неможеш да свршиш бидејќи ти треба повеќе време, а може и да не си доволно возбудена. Инаку ова само сега е вака или сеуште немаш доживеано оргазам ?