Две години сме заедно и досега сум немала проблем при свршување,но почнав со терапија за анксиозност АНТИДЕПРЕСИВИ и мислам дека од нив почна таа промена кај мене.Некој да не има искуство вакво ?
Moze i radi ova ne ima nedovolno obrazovani na temava ..poso se zaebaate so nas koa ke prasame za vas glupo prasanje..ni site vie so znaete SE ne ste znaele od sekad ste prasale ste procitale ubavo prasav neznam zaso tolku me ispozaebavavte
za zal ima takvi koj zloupotrebuvat nekoi raboti jas mislam oti e isto i svrsuvanje i orgazam razlikata e sto svrsuvanje e na makedonski jazik a orgazam e na sexualen jazik ili angiski
Девојко, проблемот е во тоа што никот ти е СЕКСИ СИЊОРИТА 96, а не знаеш што е оргазам, а што свршување ...
Добро утро, 3 години сум со моето дечко и односите ни се одлични но јас никако да доживувам оргазам..значи сме пробале секако секој можен начин но јас никако да стигнам до тука ....ве молам некој совет некако веке си мислам да немам некој проблем во мене
Дo сегa имaш дoживеaнo некoгaш? Прoбaј првo сaмa експериментирaј сo свoетo телo,пoсле зaеднo пoтрудете се(пoзи,предигри,времетеaење нa сексoт)се игрa улoгa.
Не досега ни еднаш немам доживеано оргазм за време на сексот иначе да сама ко се самозадоволувам можам многу брзо да свршам...сме пробале значи све буквално све ама никако јас до тука
Штом велиш дека свршуваш кога се самозадоволуваш не е ништо страшно што значи дека може и за време на секс да свршиш ама треба да се опуштиш, испијте по една чаша винце,или незнам најди начин како тебе ти е убаво и опуштисе. На почеток и јас ист проблем имав.
Девојки зошто не можам да свршам значи правиме напори зо дечко ми.. дојде ми да свршам и почнам да чувствувам болка и неможам, зошто е тоа така