Во последно време неможам да доживеам..се труди ама буквално.Јас во текот на односот мислам дека можам да доживеам, и долго време течи работава тој ме чека јас да свршам, па после тој и ништо на крајот.И изфрустрирани не гугнавме збор лежевме така и ми вика ти со сила, ти без кеф, кажи дека не можиш а не можам и на крај ништо ни ти ни јас и плус ме лажиш.Секој ден имаме односи, ама анален до вагинален не сме стасале, некогаш симулација со прсти кај мене и ете неможам до оргазам во последно.. вика ме лажиш дека ти е убаво а неможиш.Што да правам?
Мене женско ми има кажувано дека не и е задоволство само да сврши туку и дека за време на сексот и треба стимулација. Нешто да биде возбудливо, добра предигра, пипкање на одредени места, зборчиња некои специфични, да ја пали, да ја вози и на крај добро да ја стимулира вагината со секс, ако не бидува нежно тогаш грубо. И тоа е задоволството во сексот, мораш да го познаваш своето тело добро. И пробај вагинален женско си. Анален секс кај хомосексуалците врши работа повеќе бидејќи им се стимулира простатата. Значи анален секс јас разбирам да е нешто по ретко и посебно не замена за вагината. Кажи му да пробува со убаво, а не да те обвинува зошто не можеш да свршиш, само компликации може да ти создаде тоа покасно.
Не да ме обвинува зошто неможам, туку демек го лажам се правам дека можам, викам можам а на крајот ништо него му паѓа и ништо.
А ти на гравче да не гледаш пред тоа дали ќе можеш или не Па го лажела, се нервирал дечкото. Битно он си сврши, нели? Многу си дозволуваат некако дечковците Па се лутел бе... Следен пат ти не му давај да сврши и на крај налути се.
Не ме разбра, знаете онаа кога мислиш дека ете сега ти иди чувството за свршување, и наеднаш го снемува.Тој не сврши, прво јас па тој.
Сфатив јас, ама ти никако не си крива за тоа и тој нема што да ти се лути. Ако не можеш да свршиш анално (што не би ме ни чудело, многу девојки не можат), има други начини. Ако еднаш "ти дошло" ќе дојде и друг пат.
Стигнете до вагинален секс па пиши ми што како. Вака анално ми е како да си го дркаш показалецот и да очекуваш да постигнеш Нирвана
Toa ke kazes dali si imala orgazm koga ke pravite vaginalen so analen ne ke moze da imas orgazm a simulacijata na vaginata kolku sto primetiv e odnadvor
Здраво, Имам 25год и во врска сум две години. Од секогаш имав проблем да доживеам оргазам, поретко но сепак можев да доживеам. Во последниов период повеќе од пола година воопшто не можам да доживеам, немам ниту желба, како да изгубив потреба за секс. Со партнерот немам проблеми, се е во ред, не знам во што е проблемот и како да го решам. Имав тежок период,фамилијарни проблеми, стресен период на работа скоро една година и ред други работи. Сега немам некои проблеми што би можеле да имаат влијание. Не разговарам ни со партнерот за овој проблем, се правам дека ми е се ок и дека ми е убаво бидејќи се осеќам дека нема да можам да го решам ова...
Покрај стресот и хормоните имаат голем удел во оваа работа претпоставувам немаш ни некоја голема желба за секс провери си ги..