Po moe mislenje deckoti treba da si ja znae rabotata kako sto treba a ne da si gleda samo nego damu e ubavo a za tebe ....
Можам да доживеам само клиторичен, а не и вагинален оргазам. Доживувам оргазам јас кога сум одозгоре па се тријам од него или он кога со прсти ми го стимулира клиторисот. Со дечко ми одиме 8 месеци, ме пали, чим почне да ме допира горам цела, буквално мокра сум, доживувам клиторичен оргазам и по неколку пати ама вагинален не. Еве и сама пробувам, кога го стимулирам криторисот убаво ми е, се палам, доживувам оргазам, а прсти коа ќе си ставам внатре едноставно не чувствувам задоволство.
Штом доживуваш оргазам ич да не се секираш, само продолжи да се дразниш онаму каде што ти е најубаво. Не си само ти Токму така, оргазмот кај жените и потенцијата кај мажите доаѓа од главата, поточно психата. Ако не е во ред со психата тогаш тешло да се доживи најубавото во сексот-свршувањето.
a sto ako e obratno da receme tie sto imaat stalno erekcija i tie zeni mnogu sto svrsuvaat i tie imaat nekoj problem so psixata?
e togas super ako e taka ajde devojki kade ste ajde nekoj komentar i od vas da slusnene bas e interesna tenava
Da doziveesh orgazam , pa i exploziven so prskanje najmnogu zavisi kolku te privlekuva lichnosta . Koga ke go vidish da pochustvuvash strast , energija , hemija da ima i zelba odma da te opfati za polovina , da te grabne . I sekako dechkoto da znae da raboti
dobro kazano ali od sve e najvazno e deckoto da znae da raboti kolku da te privkekuva ako ne znae da raboti prooaga sve vo voda nema prskanje
Kako mislis so eksploziven so prskanje. Prskanje so sperma od strana na partnerot ili pak prskanje od tvoja trana?
Дали сметате дека доживување на преубав ,експлозивен оргазам е спој помеѓу фантазијата за секс што ни се случува во главата и техниката што ке ја примениме при сексуалниот чин?
Zdravoo na site,maloletna sum i pred nekoe vreme izgubiv nevinost,nikako nemozem da doziveam orgazam,dali i kaj vas bese taka?koja moze da e pricinata?imam slusnato ako ne si dovolno opusten no kaj mene definitivno ne e toa
Биди малку трпелива. Дај си време на себе си за да си го запознаеш телото, да знаеш што ти се допаѓа, што би те задоволило и слично. Исто така треба малку време да стекнеш самодоверба, да бидеш и сигурна во себе бидејќи тоа ти е сеуште нешто ново. И ке си се научите со партнерот подобро со тек на време итн. Само трпение
Одамна ме интересира нешто и никако да ве прашам. Па еве сега хаха. Пред неколку години, секогаш ќе ми остане во сеќавање, најсилниот оргазам што го имав почувствувано. Сама, во домашна атмосфера, опуштеност на ниво, со многу бавни движења на клиторисот. Телото го опуштив, очите ми беа затворени и како да лебдам се осеќав. Како ми се зголемуваше чувството, пак со истиот ритам продолжував. Иии на крајј толку силно, долгоо чувство на оргазам. Го постигнав тоа чувство неколку пати, но сега кога пробувам не можам. Целото тело ми се стресе. Никогаш во животот не сум почувствувала таков оргазам. 10 пати со поголем интензитет и времетраење од обичниот. Уфффф Дали некој од вас има исто искуство??