ako ti e premnogu ubavo mozes samo da svrsis pobrzo a drugo sto bi moglo da te spreci da ne mozes da prodolzis eventualno nekoj zemjotres da te izbenadi
И јас сакам да го доживеам оргазамот, ама не успева со тој со кого имав односи, јас имам еднаш видено некои пози со кои доаѓа до оргазам и колку што знам за тоа треба да е женската исправена , јас имам сама на себе правено мастурбирање и не ми дошло никогаш, а сакам да дојде, имам гледано и порничи такви каде што прска од вагината
Potpolnno se soglasuvam. Samo sorabotka so partnerot. I da ne dozvoluvate maskoto da se isprazni, a vie ne. Da mu ja vadite masta najmalku tri pati da vi ovozmozi da dozivite orgaza. Dali vaginalno, oralno ili analno, ili kombinirano da si barate. Vodete go vie vo seksualnata igra ako imate nekoja ideja,eksperimentirajte, ako ne znae toj.
Do LEDY18. Za da dozivis orgazam vo tvojot slucaj e potrebna opustenost. A ne kako sto vikas se zafakate za toa kurtonot go stavili ili ne go stavil. Vi treba iskustvo, spored ona sto go pisuvas. Prodolzete ali bez napnatost i neka tvojot decko se educirat na taa tema, ili pak ti napravi go toa.
Како мислиш женската да е исправена?? За да доживееш оргазам многу битно сексот да започне со предигра, аа откако ќе почне чинот да се сменат неколку пози. Мислам обврска на партнерот е да ги најде позите во кои женската половина ќе ја доведе до оргазам. Јас со последната особа со која подолго време имав сексуални односи, и најдов две пози кои и беа најубави за да стигне до тоа. Ее сеа, партнерот ако не те истражува, тогаш ништо од бизнисот.
Дали сам-сама, дали со двајца или тројца се губат исто калории. Ќе земеш нутри булет ќе измиксаш неколку состојки и ќе си ја вратиш силата и калориите.
дали истекува поголема количина на секрет при женски огразам? на отворот на вагината и околу имав многу секрет, не е ваљда од предсемената?имав незаштитен секс ама не сврши во мене по 10 минути надвор. да не се грижам ?
Devojko i pri trienjeto na klitorisor i g tockata ima i svoja tehnika. Ako decko to te drazni za klitoris ednolicno(isto) celo vreme itoa grubo ne mozes naravno da svrsis, bidejki i preteranoto i grubo draznenje ima kontra efekt. Zatoa treba drugi tehniki treba da upotrebi dokolku znae, a gi ima.