Ни едно истражување не може да ти помогне кога станува збор за секс, се зависи пред се од тебе и од партнерот. Исто не можеш да се споредуваш со други, секој си е приказна за себе.
Може ти немаш потреба да свршиш Како бе, сме немале потреба да свршиме? И не, не и не! Женските не свршуваат потешко од машките.
@saren_petel Тотално се согласувам со тебе. Сакав да кажам дека жените ги мрзи. Не е лесно да се КЛЕЦА , нели ???? @DAngel Реков во некои случаеви. Секој има право да сврши и треба. П.С: Постојат различни типови на луѓе. Сум имал женски што пред да свршам јас они свршавале по 3,4 пати , а сум имал и жени што треба јас да свршам 3,4 пати за они да свршат. Така да се тоа е една наука која треба секој индивидуално да ја проучува, ако му иде у прилог.
Ама не им е лесно и нив да мешаат, или пак некој од 90 или 100 кг. да ги потисне од горе или ги мава од позади. Не ги мрзи не се секирај нив. Секоја жена знае што сака.
Ако се удриме у некое лошо WC и тоа би требало да трае околу 3 минути , а тебе ти треба на пример 15 минути да свршиш, треба да продолжиме да се коваме во лошото WC уште 12 минути ? и мажот е тој што треба да и го даде тоа што го сака. Јасен муабет.
Ајде ПРИЈАТЕЛЕ и мене идговори ми дали според некој закон е свршувањето, бидејќи зборуваш за право. Не ми е јасно и мене.
Па кај повеќето жени и девојки е така,неможе секоја девојка да има вагинален оргазам,на некои девојки им теба прво клиторичен оргазам
Ако треба да заврши за 3 минути, ќе направиш партнерката да ти сврши за минута првиот пат, минута ипол вториот и таман, за 3 минути 2 пати свршила и решен проблем. Не е дека нема потреба да врши партнерката, едноставно, не си успеал да направиш да сврши, значи нешто не било во ред. А ако ти не свршиш во тие три минути, ќе заврши средбата?
Па кај повеќето жени и девојки е така,неможе секоја девојка да има вагинален оргазам,на некои девојки им теба прво клиторичен оргазам Како што не секоја девојка,жена може да има анален оргазам така и за вагиналниот неможе секоја
Аман де неопходна. Од себични машки, срамежливи женски а сакаат да се плескаат, и глупи истражувања затоа немате оргазми. Значи двајца што знаат што праат и не им е проблем да си праат сешто меѓусебе, немаат ниту проблем со ама баш никаков оргазам.
Како и да е неможе секоја да има анален оргазам и неможе секоја да има вагинален оргазам без предигра
Како и да е неможе секоја да има анален оргазам и неможе секоја да има вагинален оргазам без предигра Мислев без клиторисот да и го допре,да и го пипне,има девојки што имаат оргазам без секс туку имаат клиторичен оргазам