Не можеш да тврдиш дека имале мали. Друг е проблемот. За да се доживи оргазам, особено во ваков случај каде особата при самозадоволување доживува оргазам во прашање е другата страна. Потоа обостраната соработка при односот и наравно искуството и техниката кои ги поседува машкото се пресудни во доживувањето на оргазмот.
Исто така не дека знам многу на темата, партнерот може да се изнервира ако стигнете блиску а прекинете.. Си треба искрена комуникација понекад, кој колку може.
Па ако си блиску и успориш би рекол да не навлагам у детаљи. Инаку малку е агресивно со големи букви на форуми итд. Capslock помага.
Здраво феминки Значи со дечко ми сме год и нешто и односи и се но дојде ли до крајот се убаво јас неможам ве молам пишете ми до што е или да посетам лекар но ми е срам.
Не ти треба лекар. Околу 70% од жените не доживуваат оргазам за време на секс. Најголем дел има психата. Треба да си скроз опуштена, да не е некаде каде има можност некој да ве прекине, и многу битно, да се внесете двајцата во сексот... како да не постои ништо друго околу. Плус, треба да си најдете како ви е најдобро, поза, темпо... Милиметри се во прашање. 'Мал му е' е најглупавиот муабет. Точно е дека повеќе чувствуваме поголеми (до некоја граница, ако е преголем, боли, па џабе му се сантиметрите), но Г-точката е на само 6-7 см од отворот на вагината.
Zapoznaj go tvoeto telo preku samozadovoluvanje. Taka najubavo ke pocnes da dozivuvas orgazam so tvojot partner. nema nisto sramno!!
Не знаела дали доживеала оргазам...па не е можно да не осетиш ко доживуваш оргазам...ако дечкото добро те изработи има да ти се тресат нозете да не можеш да ги контролираш
Можно е да не знае. Вагиналниот оргазам е различен од клиторисниот. Кај вас е една верзија... кај нас .. мал милион
Во ред е тоа се ама малце вон темата,што значи мал милион и дали постои голем милион никад не сум го сфаќал ова
Ни јас не сум доживеала вагинален, до сега. Клиторичен да, но за другиов не помага ништо, ниту испитување на ерогени зони, ниту менување пози, најверојатно имам некоја мутација на Г точката . Губам воопшто желба за секс, безмислено ми е кога едноставно чекам тој да заврши и толку.