Место да тролаш, кажи ти еве, како маж, што би направил доколку девојка ти не доживува оргазам при секс? м?
Искрено, пред да стапам во сексуални односи, од толку прочитани коментари и искуства очекував да е нешто wow. Но, ништо посебно. Повеќе уживам во клиторична стимулација, колку е тоа во ред незнам.
Па мастурбирајте заедно, не мора да имате секс. Не знам што очекуваше, искрено, дали огномети... Ако сакам да му глумам на некој, искрено можам 100 години и појма да нема. Ама претпочитам да му плеснам в сурат дека не свршувам и да му покажам како и што да прави. Дека... јас така, желна сум да го едуцирам светот де...
Зошто да не е во ред со клиторична стимулација дали од твоја страна, или од страна на партнерот, да доживиш оргазам. Во ред е и ви едниот(вагиналноит) и во другиот(клиторичноит) доколку доживиш навистина задоволство, доколку не е глума.
Само со експериментирање може да се доживе и вагинален оргазам и кај оние особи кои полесно доживуваат клиторичен. Наравмо доколку има целосна посветеност од страна на машкото кон партнерката во сексуалниот чин, а не само испразни се и чао ѓаци и тргни се на страна. Наравно крајот го краси делото, кога нозете и се тресат на партнерката без разлика како свршила. Е тогаш да се радуваш на себе.
Lugje partnerot saka da dojde kaj mene vecerva sto mislite kakva romanticna atmosfera moze da mi pomogne za da ni go napravi zadovoluvanjeto fenomenalno ve molam za pomos?
Vaginalen orgazam najubavo se dozivuva koga si ti odozgora i trae mnogu poveke od klitoricniot.. ne gubi zelba samo bidi poveke odozgora
A sto mislis maskite ne znaat da stimuliraat klitoris, duri nekoi po ubavo ja pravat stimulacijata na klitorisot od mn. zenski, dali toa go pravat oralno ili so prsti(racno).