Знаете кога нешто ќе си научите ние стумичанките знаеме да кажеме "ка ќе му фаташ авало" ќе го најдеш клучот и после усовршуваш хаха. Да дека типот е добар но само едно добро советче од искуство.. почнавме од 4 стигаме и до 7 . Девојкии 7 оргазми за еден ден.. вечер ќе спијам како бебенце. Мускулите лом. Туку друго ми беше муабетот се е од главата не е толку мајсторот. Видов можам 4 зошто па да не и повеќе. Само онаа наша психичка и готови сте.
Не можам да доживеам оргазам..секој пат кога имам сеск ми текнува на нешто тажно и се расплакувам..совет?
Ех па и ти! Софија може 7 пати во денот, ти ниеднаш Шала на страна, не сме сите исти. Наместо да мислиш на тажни работи, мисли си на убави работи. Не е грев да помислиш и на некој друг
Хахаха хммм советт.. до вчера и јас не можев искрено. Мисли на работи што те возбудуваат едноставно не мора да биде поврзано со партнерот. Пак ќе кажам се е од главата. Само опушти се. Друг совет немам
Немам проблем.. ако го бива, ќе свршам без да мислам на ништо. Ако не го бива и треба на друго да мислам, нема повеќе секс со него и готово