Женскиии качува некоја температура после оргазам? Не е можно устата ми е страшно црвена и качувам температура. На почетокот мислев дека сум настинета но ова се случува секогаш....
Не дека е некоја висока и брзо се симува ќе се консултирам само мислев дали се има случувано и на некој друг..
Moj sovet e da ne letas so mislite bilo kade, tuku skoncentriraj se na seksualniot cin. Na toa kolku ti e ibavo, kako ubavo znae da te obraboti, kakvo e ubavo cuvstvoto pri penetracijata, kakvo e ubavo cuvstvoto koga ti pravi oralen. Znaci misli na ubavite raboti e posle toa ke odletas so mislite kako da si na sedmo nebo.
Се забрзува работата на срцето при мастурбација, секс, оргазам... При секс повеќе, затоа и повисока температура креваш. Не мислам дека е нешто драматично, ама консултирај се за секој случај. Ако ништо друго, бар ќе ти се тргне мислата.
Имам доживеано вагинален оргазам кога сум врз него и во мисионерска 2-3 пати. Во други пози неможам.Мора да ми го стимулира клиторисот па така инаку само со пенетрација неможам во други пози. Што мислите? Пример за доги имам пробано ама никако неможам ниту пак во лажичка.
Можам скоро секој пат да доживеам оргазам. Најубавиот оргазам го доживеав во доги ептен опуштена и унесена. Пробај малку повеќе да се истртиш со движење да осеќаш дека те допира..незнам како да објаснам а да не сум многу вулгарна битно без да го пипам клиторисот завршив . Ретко се дешава без да го стимулирам али се дешава. А лажичка ми е омилена со стимулирање на клиторис.
Mislam da teras kako ti odgovara, vazno e zadovolstvoto da go postignes. Ali mislam deka so obostrana sorabotka ke gi nadminete site precki i so zednicko trpenie vo site pozi ke dozivuvas zadovolstvo.