Јас никако не можам да доживеам оргазам со пенетрација. Не знам, можеби да е затоа што немам големо искуство. Повеќе чувствувам притисок отколку задоволство. Само клиторичен можам, и ако има повеќе возбуда многу брзо достигнувам.
Треба да се опуштиш, предадеш, уживаш целосно и не мислиш на ништо друго... Повеќето од жените не доживуваат оргазам при пенетрација.. И мене ми требаа години да го постигнам тоа.. Ништо страшно..
Колку често доживувате повеќекратен оргазам...2-3, 3-4 последователно во низа или неколку оргазми во текот на една партија?
I pokraj toa sto imam moznost za seks vo sekoj moment. ..Samozadovoluvanjevo mi e mnogu jako.. Cesto go primenuvam i pokraj moeto godisno doba.
Dali orgazam e ona koga osekjas nenormalna vozbuda i pocnuva da ti vibrira teloto od polovinata pa se do nozete?
ЛУЃЕ НИКАКО ДА СВРШАМ,незнам што ми е,пробувам се освен анален секс.. он свршува 2 3 пати у една партија,што ми е мене....љубоморна сум зошто само он да си го има тоа чувство а јас не Има ли некој со ист проблем?
можно е да не си доволно опуштена...пробај во мисионерска поза така повеќе имаш триење, во споредба од другите пози...или пак слободно кажи му дека не можеш за време на однос да свршиш да пробате орално или пак со рака да те задоволи...со среќа
Da mu kazhav deka nemozham,jezda mene mi e sve ubavo i do pred nekoj den ne ni zameruvav za svrshuvanje zasto neznaev dali svrshuvam ama ne go osekjam toa.. mi kaza sekogas koga kje mi dojde mnogu adrenalin da mu kazhuvam za da moze nesto da prevzeme Osekjam grcenje povekje na racete otkolku na nozete ama bez svrshuvanje...
нема потреба да чека да осетиш повеќе адреналин...едноставно кажи му дека сакаш орално да те задоволи или пак можно е да не може да ти ја погоди г-точката... може да пробате тој да биде врз тебе, а ти самата да пробаш да се задоволиш за да откриете како ти е убаво
Svrshiiiiiv sinojka..... decko mi naprai se za da svrsham se zainati.. i se rasplakav kako bebe posle toa
пробајте лажичка поза настрани легнати..ти нему со грб свртена.Ем може да е во тебе ем истовремено да ти го стимулира клиторисот.
Тамам тргнав да ти пишам дека штом не знаеш дали си доживеала оргазам или не, тогаш не си доживеала, такво чувство не можеш да го промашиш, кликам нови мислења и ми излегува тоа. Ај аирлија, да ти се множат