So ogled na toa deka pri seksualen cin krajnata cel e dozivuvanje na orgazam, me interesira dali pri odnosot vi se ima sluceno orgazmot da go doziveete istovremeno?
Ми се има случено, ама не е оргазмот цел на сексот, самиот секс е цел на сексот. Ако е само за оргазмот, оди издркај се...
Vo 95% od odnosite svrsuvame dvajcata vo tekot na seksot, a istovremeno svrsuvanje se slucuva, ali ne tolku vo golem procent. Toa zavisi od poveke faktori.
Ubavo i pre ubavo e da ja napravis drugata osoba da svrsi, togas spored mene seksot kako dozivuvanje e kompleten.
Здраво! Ве молам за искрени одговори!Незнам до кој е проблемот дали до него или до мене.Се трудам но неможам да го достигнам врвот на задоволството.без да се стимулирам сама или тој. Имаме долга предигра,а сексот трае 15- 20 мин. Дали е можеби тоа прекратко? И колку е важно колкав му е пенисот за да се доживее оргазам .Неговиот е околу 15- 16 цм долг и во обем 13цм.Ви благодарам на сите за искрените совети.
Под 13цм мислиш периметар или да го барам мемено со типкана геометрија шо пресметува? 13/pi= околу 4 цм во дијаметар, со должина од 15-16цм и не е нешто мал, просечна големина е ова некаде (copyright WildMk ). Разговарај со него за проблемот.
Абе кој мери во дијаметар, сенкир сите сме математичари. Обем си мериш, со шнајдерско метро! јаснезнамшотие ???
Одпосле ми текна за методот на мерење, прво обем на ширина ме асоцираше. Дете страдалниче јас, немам мерено.
А зошто па да не мери обем на пенис со шнајдерско метро? тебе со што ти мерат обем на струк? Со шестар
Devojceto prasa za svrsuvanjeto vo seksualniot cin, kako "nebutno", a vie se fativte kolku mu e debel.