Некој знае да продаде и расипани пиперки, сакам да кажам луѓе сме судиме според изглед/впечаток и зато ти се "паднале"
Што мислите? За тие што траат многу повеќе од понежниот пол. Дали тогаш ви е досадно, доволно сакате/можете повеќе???
Одговарајте сериозно бе и вие! Како ќе научи некој-нешто, ако цело време се дупчите со него? Зависи од моменталната ситуација. Имате усти и двата, ќе си зборните, шо ви е убаво, шо не ви е, што сакате, што не сакате. Многу е лесно кога отворено се разговара со партнерот.
Јас имав долга врска и ниеднаш не се потруди он да свршам. Штом заврши тој, завршуваше се. Не знам зашто мислев дека така треба, будала. После тоа имав друг партнер и пак истата приказна. Ама затоа не траеше повеќе од месец. Следниот ако не се потруди да свршам, го отпишувам од живите.
За машкото е секогаш полесно да дојде до оргазам, затоа постојат повеќе тактики за како тој да го одолжи својот а да го постигне врвот на партнерката. Тешко е да се најде партнер кој ќе се труди и ќе ја направи партнерката да се чуствува задоволно
Тој секогаш се труди јас прва да завршам, па потоа тој. И секогаш успева. Многу го ценам тоа од него. На крај двајцата сме задоволни и среќни.
И тука се согласувам, но барем според моето искуство подобро е да се постигне оргазам преку секс - отколку преку орален на пример, или на друг начин
Не е само времето во прашање, туку и техниката која ја практикува. Ако го бива, можеш и за 2-3 минути да свршиш.
Затоа си имам вибратор од најквалитетните, ако не сум задоволна од сексот, тука е Snow (така го имам крстено ) и секогаш доживувам оргазам со јаки екстазични грчења.
Пластичните завршуваат работа, вистинските не. Ќе дојде ден комплетно супституирани ќе бидат 'природниве ' секако за ништо не ги бидува, освен за уринирање.
Овој мојов е нереално ист на изглед ко просечен убав машки пенис, со многу јаки функции, прејак матерјал и кога го купував в Лондон прашав од кој модел муштериките се најзадоволни па скоро сите го издвоија тој модел. Не за џабе 10.000 ден го земав.
Како што е тргната работава со толкава себичност при секс и неукост изгледа сите ќе треба да штедат за еден ефикасен пластичен.
Нема баш... слично е. Само малку 'помеко' почнува вагиналниот... Барем за мене.. А и тро подолго ми трае, и само со вагинален можам да постигнам повеќекратни оргазми, пошто ту мач ми е да стимулирам сеуште клиторис после оргазам.
Па така е. И гледам дека на многу им е табу темата за помагала и слично. Девојки, не треба вие да се срамите што сакате да купите помагала, треба момците да се срамат што дозволиле да купите помагала. Од друга страна пак, нема подобар подарок од вибратор што може дечко да го поклони на девојка си или жена си. Тоа да знаете, барем ќе знаете дека сме сигурни дека со подарокот ве вараме само