1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Оргазам

Дискусија во 'Секс' започната од ev4e, 27 ноември 2009.

1. martina-srcus

martina-srcus Нов член

Се зачлени на:
    18 август 2010
    Пораки:
    255
    Допаѓања:
    14
    da i probaj ke se uveris sama stegni go muskulot kako koga ti se moca i drzi 20-30 sekundi a potoa probaj so odreden riitam steganje i pustanje na muskulot i ke vidis inaku toa e vezba za zateganje na vaginalniot muskul koj mnogu moze da ti pomogne i vo vistinskiot seks zatoa sto na toj nacin ke naucic kako pred orgazam da gi stegnes malku muskulite na vaginata i togas fakticki trienjeto na negoviot penis ke bide pogolemo na dzidovite i so samoto toa uzivanjeto za dvajcata partneri ke bide pointenzivno

2. lavica24

lavica24 Истакнат член

Се зачлени на:
    19 август 2010
    Пораки:
    24
    Допаѓања:
    5
    Vaka sea...poso sum nova na forumov...gi iscitav site problemi i mislenja od prv do posleden...megutoa nigde ne naidov na mojot problem...veke nekolku meseci imame prekrasen seks so decko mi,sme imale kakvi se ne pozi, na krevet, na masa, na pod, na skali, na stolce itn itn...i sekogas e preubavo cuvstvoto koga vodime ljubov ili koga imame div brz seks...mene mi e preubavo pri samiot cin i bez razlika sto kazale mnogu moi drugarki mene mi e ubavo i cuvstvuvam pregolemo zadovolstvo duri i bez da svrsam...
    e sega na pocetokot koga pocnav da iam odnosi gi prasuvav mnogu od moite drugarki kakvo e cuvstvoto pri svrsuvanje, orgazam itn...site mi objasnija deka ima zabrzano kucanje na srceto, kontrakcii koi gi cuvstvuvate na muskulite, zgrcuvanje cuvstvo ko da lebdite itn...mojot problem e sto koga imam odnosi so decko mi vo odredeni pozi(na pr.poza lazica,rak,so nozete na negovi ramena itn..) cuvstvuvam ogroooomnoooo zadovolstvo i mi se pojavuva cuvstvo deka mi se odi vo wc...porano sekogas se stegav i mu vikav da prekine deka moram da mocam no koga ke prestanese so penetracija cuvstvoto go snemuvase...edna vecer dozvoliv da go doziveam vrvot...pri sekoe mrdanje negovo se poveke i poveke cuvstvuvav potreba da se izmocam...koga dozvoliv da izleze tecnosta od mene..negoviot penis bese celiot mokar...jas bev celata mokra...ispaniciv i otidov odma da gi iscistam carsafite...tecnosta bese prodzirna a sepak imase nekoj slab miris na urina...
    odkako prodolzivme na sekoi 2-3 minuti mi se slucuvase da se povtoruva istoto cuvstvo na mocanje i sekoj pat odnovo ispustav tecnost...DA...prekrasno mi bese...preubavo se cuvstvuvav...se bese pre pre pre...no nemase ni kontrakcii na muskuli ni nisto...
    sekoja drugarka so ja prasav nema doziveano vakvo nesto???neso da ne ne e u red so mene???
    mu se desilo na nekoj neso vakvo???
    daj neka ima use nekoj bar so mu se desilo vaka poso ke poludam...
    pri sekoj odnos mi se slucuva ova....
    help!!!

На PoisonGirl му/ѝ се допаѓа ова.
  3. Lolipop23

Lolipop23 Форумски идол

Се зачлени на:
    21 март 2010
    Пораки:
    5.514
    Допаѓања:
    27.300
    Лавице не се секирај, напротив треба да се радуваш.Со тебе е се во ред ... токму ти го доживуваш оној вистинскиот оргазам, тоа што го испушташ не е урина, еве овде можеш да прочиташ seks/squirt-prskas-li-t426/. Таков оргазам како што опишуваш е со стимулирање на Г точката. Блазе си ти... ретко која жена го има искусено. Тој не може ни да се споредува со клиторичниот.
    Така да уживај... нема место за паника.

4. lavica24

lavica24 Истакнат член

Се зачлени на:
    19 август 2010
    Пораки:
    24
    Допаѓања:
    5
    ozbilno?????jas mislev deka e problem...so ogled na toa sto nema koja drugarka ne ja prasav i koja mi rece deka ne i se desilo nesto takvo....i sekad sum go prekinuvala decko mi za da ne napravam lom i da go snema toa cuvstvo mislejki deka neso ne e u red..
    fala fala fala najmnogu fala:))))
    ne mozam da ti opisam kolku sum srekna so mi kaza deka ne e problem toa tuku deka naprotiv e pozitivno nesto:)))))falaaaaa:****

5. Moja

Moja Истакнат член

Се зачлени на:
    9 август 2010
    Пораки:
    81
    Допаѓања:
    17
    Хахахха јас го имам доживеано истото пред 6 години
    првата година на одмор со мојот сегашен дечко ама ми се слчуваше по десет пати да испуштам течност
    ама тогаш дневно имавме по пет шест пати односи :lol: , можеби некогаш и повеќе
    не се сеќавам кога последен пат ми се случило истото ама тоа чувство обично ми доаѓа исто како на тебе
    при поза нозете кај него на рамена :lol: :tmi:
    Поздрав не се секирај баш сме си нормални :rofl:

На zekzeki му/ѝ се допаѓа ова.
  6. Lolipop23

Lolipop23 Форумски идол

Се зачлени на:
    21 март 2010
    Пораки:
    5.514
    Допаѓања:
    27.300
    Не треба да ги слушаш другите што велат. Оргазмот не е некоја дефиниција или правило... секоја девојка си го доживува на различен начин. Битно е да ти е убаво и да си задоволна :)

7. lavica24

lavica24 Истакнат член

Се зачлени на:
    19 август 2010
    Пораки:
    24
    Допаѓања:
    5
    hahahah pa de da...mislam cuvstvoto doaga pri poveke pozi...ama so ogled na toa sto jas skoro pocnav da imam odnosi nemav nikakvo znaenje...i koga mi se sluci prviot pat ostanav sokirana...i da podolgo koga imam i poveke pati vo tekot na denot mi se slucuva ova...inace samo od ednas , ili nabrzina koa nemame vreme ne mi se slucuva...
    milo mi e so ne sum edinstvenata...i bas poveke ke uzivam...samo toj lom so se prai...carsavi,duseci peskiri..leleeee..stvarno mi e bezveze:worried:
    ali vredi za cuvstvoto...:))fala vi i na dvete:))
    i dobro e so se resiv da napravam profil i da go postavam prasanjevo...i sto vaka si pomagame...:))))

8. lavica24

lavica24 Истакнат член

Се зачлени на:
    19 август 2010
    Пораки:
    24
    Допаѓања:
    5
    :) pa dobro sea ke znam deka ne e nesto cudno i ke se obidam da uzivam uste poveke vo toa...i posledniot pat stavivme peskiri taka da...:)) se trudi i on da ne mi e nezgodno i me ohrabruva da odam do kraj sekojpat koga imame odnosi...
    a sto se odnesuva do toa dali koga sum vrz nego mozam da go doziveam...ne bas...poso iskreno ima ogromno vozbuduvanje koga sum vo taa poza...megutoa ne mozam da se ispravam celosno..tuku obicno sum navalena nakaj nego...koga sum celosno ispravena me boli mnogu...i retkost e da ne me boli vo taa polozba...
    obicno mi se slucuva toa da go doziveam vo pozite koi gi nabrojav..stranicno(lazica), rak, so nozete na negovite ramenja...i koga lezam na stomak a toj e vrz mene...toa e poza sto definitivno sekoj mora da ja isproba!!!...jezda nie pred nekoj den prvpat ja probavme ama cuvstvoto e...wow!!!
    inace znam deka ima neso takvo ko uriniranje za vreme na seks deka e fetis ili ne znam so...samo u mojov slucaj ne e toa urina...poso koga ke prestane so penetracija go snemuva cuvstvoto na potreba...i plus tecnosta e prodzirna...moze so mala nijansa na zolto...ama vo mnogu mali kolicini e taka da ne moze da se sporedi so urina...edinstveno sto potseka na urina e toa sto ima slab miris...no ne sekogas go ima toj miris...se razbira i jas deka imam pomisleno deka sum se izmocala zatoa i prasav dali na nekoj mu se ima sluceno toa...
    prviot pat koa se desi i bevme i dvajcata u bunilo pobaravme na net i na nekoi sajtovi imase nekoi informacii no seuste ne mi bese razjasneto...
    sega koga malce mise porazjasneti rabotite i koga so nekoj mozev da porazgovaram na ovaa tema mi olesni mnogu:) fala epten na site:)

9. martina-srcus

martina-srcus Нов член

Се зачлени на:
    18 август 2010
    Пораки:
    255
    Допаѓања:
    14
    ма супер лавице ти си навистина срекна особа сто можеш да уживаш на некој свој специфичен начин на џабе ти е никот лавица а и колку сто јас стекнав некој впечаток за тебе мислам дека си и срце како особа така да баш ми е драго што бог ти го подарил тоа задоволство токму тебе претпоставувамне случајно те одбрал тебе.
    :* :* :* :* :*

10. lavica24

lavica24 Истакнат член

Се зачлени на:
    19 август 2010
    Пораки:
    24
    Допаѓања:
    5
    fala fala martince:)u sekoj slucaj ne deka gospod mi ja dal taa sreka tuku smetam deka bilo koja devojka moze da go oseti toa...loso e sto nie devojkite sekogas se ogranicuvame i za vreme na odnosi se zamarame so nepotrebni raboti namesto da uzivame vo samiot cin..sekogas se prasuvame glupavi raboti od tipot...pa dali ke svrsam...pa kakvo e toa cuvstvo...pa koga ke svrsam...dali i na drugite im e taka i red drugi raboti...namesto toa treba poveke da se eksperimentira i da se isprobuva...i normalno da se bide trpeliv..samiot odnos kako cin da pretstavuva zadovolstvo a ne da go gledame kako patuvanje koe ke ne odnese do finalnata destinacija...
    so ogled sto ne sum bila bas najsrekna so ljubovta i so deckovci nikogas ne sum smetala deka ke svrsam ili deka ke cuvstvuvam takvo zadovolstvo...duri i koga se desi prviot pat mislev deka neso ne e u red so mene i dekatreba da napravam neso za da go snema toa...ama ete
    taka da...se nadevam deka site devojki koi imaat decko i koi sakaat nekogo i imaat odnosi ke go pocuvstvuvaat toa...drzam palci na site:)
    :*

11. martina-srcus

martina-srcus Нов член

Се зачлени на:
    18 август 2010
    Пораки:
    255
    Допаѓања:
    14
    прв пат некој/а да ме остави без текст апсолутно ова што го кажа е најиздржано мислење досега што сум го прочитала на форумов,
    многу се ретки не само на форумов туку и воопшто во животот паметни девојки како тебе кои правилно резонираат и навистина ке ми претставува посебна чест да читам што повеке твои милсења за различни теми.

12. marriem

marriem Истакнат член

Се зачлени на:
    25 август 2010
    Пораки:
    7
    Допаѓања:
    0
    Јас еве веќе неколку месеци имам секс со дечко ми но никогаш не сум доживеала оргазам при секс :( освен кога ме задоволува клиторисно. многу пати ми се десило да чувствувам потреба да се исмочам за време на секс па сакав да прашам дали тоа е некој знак дека може да се доживее оргазам? ајде ве молам за некој совет :)

13. lavica24

lavica24 Истакнат член

Се зачлени на:
    19 август 2010
    Пораки:
    24
    Допаѓања:
    5
    па мозе да се казе дека тоа ти е на некој начин знак...прибидејќи мене ми е секогаш чувствотот такво ...секогаш ми доага да се измочам..неколку пати се имам опуштено како што имав напишано горе и искочи течност од мене...тоест дозивеав оргазам...така да следниот пат не се стегај и дозволи чувството да отиде до крај... :) со среќа

14. bluberry

bluberry Истакнат член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    1.113
    Допаѓања:
    345
    да и мене ми се случи нешто слични,ми доаѓаше да мочам ,едно време испуштив течност ,но се прекинав бидејќи се засрамив :$

15. marriem

marriem Истакнат член

Се зачлени на:
    25 август 2010
    Пораки:
    7
    Допаѓања:
    0

И како се чувствуваше?Имаше многу течност? Јас никогаш не сум одела до крај секогаш кога ќе почувствувам потреба за мочање прекинувам...а сакам да го пробам и тоа :)

16. martina-srcus

martina-srcus Нов член

Се зачлени на:
    18 август 2010
    Пораки:
    255
    Допаѓања:
    14
    А зошто си го прекинуваш тоа прекрасно задоволство, следниот пат продолжи докрај па нека е и мочање не е ништо срамота.

17. plavusha

plavusha Истакнат член

Се зачлени на:
    5 август 2010
    Пораки:
    264
    Допаѓања:
    124
    Оргазам да или не?

чуството е ммм, не се опишува :) треба само да се доживее.

18. MadeinHeaven

MadeinHeaven Истакнат член

Се зачлени на:
    22 декември 2009
    Пораки:
    300
    Допаѓања:
    70
    Оргазам да или не?

чуството еее незнам ... феноменално не се опишува.... имав милиони нешта во себе незнам од глава до петици треперамс екој пат кога ќе дозивеам навистина тоа е врв на сексот прекрасно е чуството

19. renata76

renata76 Истакнат член

Се зачлени на:
    9 април 2010
    Пораки:
    222
    Допаѓања:
    34
    Оргазам да или не?

treba da se pazi samo sto zboruvas, oti na samoto zadovolstvo
    ti fakticki kako da letas!

20. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.464
    Оргазам да или не?

значи вака сега-
    тоа се вика SQUIRT имаш тема за ова :D и да и мене мнооогу често ми се случува, и од кога ке се испразниш скрос коа ке престанеш да прскаш доаѓа оргазамот... (ова е за надворешно, значи ти зборам коа прскам без пенетрирање, т.е со триење на клиторисот) и имам кажано ми се има случено и при пенетрација, но само 1 :( но, во последно време при пенетрација и јас осеќам како да сакам да мочам... и искрено чувството не ми се свиѓа и престанувам со секс... и после коа ке продолжам со секс, се изгубило чувството (коа сум глупа :D )ама не знам не можам да издржам, тапа ми е некако, не е како коа ми иде да прскам ссамо со триење на клит |(