Здраво форумџии Имам еден проблем или не баш проблем, but I need some advise Од неодамна имам дечко со чиј сексуален однос ми е преубав и премногу уживам, но... Само едно едно фали, не можам да свршам. Се прашувам дали е од тоа што сум психички напната или... И уште едно, сакам дс ми пружи орално зсдоволство а од друга страна ми е како "шубе" не знам како да го наречам.... знам дека првата и најбитна работа е опуштањето, ајде баш да слушнам и ваше мислење
Јас мислам појќе и е од срамежливост па не може целосно да му се отвори кон оваа тема, само мое мислење.
Zdravo ☺️ Nova sum vo seks svetot, pa me interesiraat nekolku raboti : - kako izgleda zenski orgazam - koga zenskoto dozivuva squit - posle kolku odnosi po prviot veke ne se krvari? Blagodaram ❤️
Имам односи 5 месеци и не можам да завршам само со однос. До мене е ? Сексот дефинитивно не ми ги исполни очекувањата
Црнчи над мене. Ама колку и да се труди џабе. Треба да се опуштам поќе? Или едноставно имам слушнато дека има жени шо не можат да доживеат вагинален оргазам и то е то.
Седнете и зборувајте за работи што ги сакате у кревет, пози ова она. Малку поопуштена биди и со правилни совети ќе дојдеш до целта.
Проблемот е шо ни сама не знам шо ме бендисва поќе. Се исто ми е секоја поза ми е океј ама никогаш не сум добила чувство дека то е то шо го сакам. Стварно не знам. Не размислувам на ништо друго за време на однос поопуштена никогаш не сум била и пак ништо.
probaj so stimulacija na klitorisot i promeni poza probaj ti da si bodicot na igrata odozgora toj neka stavi pernice pod gazot kaj mene ova uspea Pozdrav
Речи му да те излиже таму, знаеш. Да ужива додека лиже. Папилите на јазикот како што може да ја зголемат сензитивноста на површината на клиторисот а со тоа и внатрешниот ѕид, ништо друго не може.
@WonderWoman98 да те "утешам" мене ми требаше повеќе време дур сфатам што уствари ќе ме доведе до оргазам при пенетрација, секако ми беше убаво, ама никако доволно убаво за да стигнеме таму. Обидете се прво орално да те задоволи, менувајте пози и сама ќе сфатиш со тек на време што најмногу ти прија. Не се откажувај, тек 5 месеци имаш односи, експериментирајте и се' ќе биде во ред.
Нека "црнчи" над тебе ама женскиот оргазам ти е работа на психа. Со добар секс и опуштеност, оргазмот е во тебе, само треба да го пронајдеш а тоа не зависи толку од физичкото задоволство, туку психички, внатрешно пронајди го и исфрли го. Еве пробај со поза врз него, тој во седечка положба, кога мислиш дека си подготвена, затвори ги очите, стегни го со нозете, и не мисли на ништо туку барај и ќе го најдеш. И не го форсирај многу да мењате триста пози и да испробувате научна фантастика, оргазмот е дофатлив само мора еднаш да се пронајде патот до него. Особено па двајцата ако го доживеете истовремено, мераци.
Здраво -женскиот оргазам е различен за секоја жена може да се доживее со стимулација на клиторисот ПРОБАЈТЕ!!!: 1.Со вашите прсти и дланка или со мал вибратор можете да си поможите самата за да имате клитоларен оргазам. 2.Кога клиторисот ќе биде влажен тријте се лево-десно или горе-долу. 3.Кога што се подобрува чувтвото почнете појако и побрзо да се триете. -оргазмот може да биде вагинален 1.За да биде вагинален оргазам треба да користите прсти или секс играчки 2.Бидејки задоволството доаѓа од ѕидовите на вагината треба да експериментирате со нејзината ширина пробајте го ова со ставање на екстра прст Squirt е познато како женска ејакулаторна течност која жената ја исфрла за време или после оргазам на некои женисекогаш му се случува кога ќе ја стумулираат G точката но некои жени никогаш не доживуваат squirt. Крварењето зависи до организмот
Мислам дека треба да ја смените позата и ти да црнчиш(скокаш) над него па така побргу ќе дојдеш до она вистинското чувство
Мислам дека треба малку повеќе да се посветите на сексот а не само стави/прими и толку Имате игри, фантазии, зборење на увце, свеќички, винце, предизвици и уште многу работи