јас има производи што ги сакам и од двете фирми!!! но во последно време се повеке се навракам на орифлејм од авон како да се презаситив во претходниве 2г но искрено повеке сакам да си купам нешто од парфимерија секогаш има подобри производи некогаш се и поефтини!!!
Хм...и двете фирми имаат и добри,и катастрофални производи.Некогаш им се цените ХАЈ,некогаш им се таман. И од двете нарачувам,претежно проверувам дали тоа што го земам е добро,да не се зафркнам.
Веќе ни Авон ни Орифлејм не се тоа што беа ...Се повеќе ме разочаруваат со производите,не дека немаат нешто добро,но повеќето што ги имам земено ми се само залудно потрошени пари. Криво ми е што во Орифлејм веќе не ги произведува оние сјајчиња што беа проѕирни со плави и златни светки ептен беа добри
порано кога бев дистрибутер во Орифлејм, користев нивни производи (и сега се случува да тркнам од дистрибутивниот центар да си купам нешто ) а сега порачувам од Авон од колешка, се познаваме и се дружиме (како и да е , и двата каталози ги разлистувам он лајн, па некои производи кои ги имаат едните и другите (на пр.спа чорапчиња , спа ракавици, омекнувач на кутикулии др.производи) ги купувам од каде се поевтини
мислам дека нема да има мини каталог од офифлејм овај месец. Инаку, офифлејм се подобри дефинитивно. Авон ми се катастрфа сите приоизводи, ништо не ми се погодило досега, значи мизерија
јас се зачленив пред некој месец во авон и супер ми е. Сум разгледувала каталог на орифлејм и најискраено работите во авон ми се многу поефтини и подобри, така да повеќе сум за Авон.
Имам производи и од авон и од орифлејм, производите од авон се подобри и поскапи. Но доколку е за работа во авон и орифлејм повеќе се исплати работата во орифлејм.
Па мислам дека и орифлејм и авон имаат добри производи. Мајка ми е зачленета во орифлејм, па затоа од таму почесто нарачувам, ама и од авон преку другарка имам земено некои работи и супер ми се погодија.
орифлејм имаат добри производи, а во последно време и се подобруваат. но и во авон имадобри производи
Од Avon производите се поефтини ама од Oriflame се поквалитетни...јас зависи ако имам поќе пари порачвам од Oriflame а ако имам помалце од Avon и двете ги користам ама сепак покето производи што ги имам се од Орифлем