побарај го координаторот од твојот град (може и да се повеќе) или ако имаш некој што го познаваш што веќе е член во авон и ќе те упатат
Avon.. и мајка ми е претставник таму а и подобри се производите.. скоро од се имам земено и презадоволна сум.. шампоните многу ми се погодија.. мислам се освен производите за мозолчиња ни за лек н епомагат..
мене друго се произвоите ми беа ок супер али тоа за мозолчиња ни ми помогна ич.. е сеа може кај секого различно делуват..
Имам користено производи на двете фирми ама јас ги сакам повеќе на Орифлејм,можи се поскапи но се поквалитетни,тоа е моето мислење.Се разбира порано беа подобри од сега ама сепак се супер.
Орифлејм според мене се најдобри имам порачано сијај од Авон и ми се лепеше устата и си реков Авон више никад за џабе пари дадов!
девојки ај кој е зачленет во авон нека ми каже како да обновам членство? мајками беше претставник но луѓето не се толерираа со плаќањето и се откажа пред половина година сега ја убедвам да обнови членство да се занимаваме пак
Треба да и кажи на координаторот што ја зачленил дека сака да продолжи повторно секако веќе таа го има нејзиниот матичен бр.
Околу 90% од козметиката која ја користам е купена од Авон и морам да кажам дека сум презадоволна. Цените се пристапни, а квалитетот е одличен.
имам 3 крема за тело од Орифлеим и искрено прекраснии се,имам и млеко за тело и мн сум задоволна ,а АВОН многу го мразам и веке ништо не нарачувам од таму а и се копираат од Орифлеим
Препаративната козмерика (кремови, лосиони, тоници) им е катастрофа. Безброј пари имам фрлено на пилинзи и креми за лице од орифлејм и авон од кои што сум добила иритации Сепак, ако бираме од лошото подобро, јас сум за орифлејм, авон ми се катастрофа во СЕ буквално
ни тоа ни тоа, порано ми беа ок авон ( орифлејм од прва ме разочараа ) но сега се одкажувам и од авон, кога нема да стигнат производите никогаш не можеш нијансата на лак сјај кармин пудра да си ја одбереш, накитот после две носења ја мења бојата така да се откажав и од двете но ако морам да одбирам меѓу две "зла" го одбирам помалото -авон сепак во споредба со орифлеим се подобри