Ми кажаа зашто, зашо многу касно сум пратила копија од личната карта . Сеа да ве прашам дали ќе се среди ова ?
^ Не знам јас одма ко се зачленив, одма му дадов копија, зошто толку касно ти кажале? Па ваљда ќе се среди
Па океј ми се и Авон и Орифлејм, имам купувано од двете. Меѓутоа повеќе ми се допаѓаат производите од Авон и повеќе од таму си купувам.
Од Орифлеим производите ми пристигнувале многу поубаво спакувани, заштитени (секако зависи што нарачуваш), а од Авон ми стигале дури во валкана амбалажа, како да седале на некоја полица со години. Знаете како е кога плаќаш нешто поскапо, очекуваш да добиеш `нешто` кое вреди, а ви стигнува некое неугледно, валкано пластично кутивче???? И на него пишува потекло од Англија, произведено во Полска, на пакувањето пишува дека е за едно, а во каталогот дека е за друго....ама баш ужас. Знае некој зошто е така?
jas pak и пратив е маил на девојката од авон со слика од лицна карта.нема ли да ја злоупотребат? сто знам сите ми викат дека е цудно да прајкам лицна карта сто мислите??
е па добро ..усте одамно пробувам да се зацленам има мн добри производи но немозам никако..еве сега и пратив но ми вика едно друго дека требело..јас ја сликав лицната карта и пратив емаил...али вика мора фотокопј исто е тоа сепак и пратив податоците се тука нема да има проблем... леле и јас се замесав во ова на крај мозе и да небидне зацленувајнето и за габе пратив
Мораш да ја фотокопираш и да и ја пратиш. Мене заради тоа што задоцнив не ја пратив на време ми ја стопираа нарачката и после ми ја исклучија .
нема врска ти можеш да ја скенираш лч и да и ја пуштиш во меил, па таа ке си ја испечати, јас така правам со новите членства кои ми се од друг град ( зборувам за орифлеим ) ама исто е, на двете места треба фотокопија
Еве ви линк од најновата кампања на Орифлејм па кој сака да се зачлени слободно нека пише во лп. http://macedonia.oriflame.com/2012/C5/KampanjaK5.pdf
Авон дефинитивно. На производите од Орифлејм особено креони имам забележано алергиска реакција и печење на очите
Иако сум претставник на Авон, порачувам од двете, и двете имаат свои позитивни и негативни карактеристики