Според мене подобри производи имаат орифлем.Парфеми,балсам за усни,маскара,сапуни,гел за тело,крема..Го обожавам мирисот,но и од авон не се лоши купувам и по нешто и од таму
AVON буквално се е преубаво и се мириса прекрасно но знам по некогаш да купам и некое сијајче или моливече од oriflame
Ни едното ,ни другото...но кога веќе би морала да одберам -Авон. Зошто? За нијанса имааат поквалитетна козметика,мислам пед се на маскарите,пудрите и сјајчињата за уста.
Па кога баш би морала да бирам .. тогаш нека биде тоа Oriflame, затоа што повеќето производи ми се од таму. Инаку и Avon имаат доста добри производи.
A kako vam se dopadaju Oriflame kreme za telo? Koja vam najlepse mirise? Mislim na one parfemisane...
Пааа, јас би одбрала Oriflame. не сум користела многу прозиводи, како мала оние производите за деца што беа, карминчиња и детски сенки, несесерчиња... Сега чат-пат знам да ги порачам перлите, некој од парфемите (имаат многу убави и трајни парфеми) и нешто од кармините. Друго не. Авон не сум користела многу, но тоа што сум го пробала, не би го купила пак.
Од Avon порацувам се. Млеко за тело, шампони, гелови за туширање и мејк-ап, а Орифлејм не доаѓа во предвид.
и од двете имам користено и навистина сум задовона,ама сепак гласав за орифлејм зошто таму сум зачленета (поточно мајка ми) а од авон нарачувам преку пријатели