Јас лично ги користам производите на Орифлејм ( таму и сум зачленета ),но редовно порачувам шампон и силиконски капки за коса од Авон.
Здраво дечки. Значи јас сум координатор и можам да ви објаснам се што не ви е јасно околѕ работата на авон. Воедно барам претставници за да можат да си ја земат најновата понуда што веќе е во тек, а тоа е маскара и парфем за 25 ден. Ако има заинтересирани нека пишат поздрав
Еднаш имам порачано кармин и млеко за тело од Орифлејм. 1.Од карминот бев задоволна, ама сепак повеќе ми се допаѓаа произдводите од Авон. 2.Кога се намачкав со млекото ми се појави црвенило и ме чешаше Од тогаш само од едно место...најдоброто Авон, таму каде и што сум зачленета!
Ме интересира за зачленување во Oriflame. Дали има минимален износ на нарачка или определен во првите месеци? Ако не си задоволен после колку време можеш да се откажеш? И нешто од вас што мислите дека треба да знам.
Незнам дали има посебна тема за Орифлејм , па ќе прашам тука. Кое од овие две е поефикасно ? 1. Pure skin sos gel - за длабинско чистење на акни 2. Pure skin hide & treat - за прекривање и третирање на мозолчиња
Си порачувам и од орифлејм и од авон,ама кога би бирала би рекла дека авон се за нијанса подобри од орифлејм.
Ајде ке ве молам дали некој ја знае страната за порачување преку интернет.Бидејки сум како претставник па ова ке ми биде прва порацка дали некој ја знае страната за да ги порачам производите преку интернет? позз
сум слушнаала коментари како козметикава на авон(одредена не цела да не именувам што)за к*р не чини... повеќе на орифлем користам ама и на авон не е лоша на пример парфемите се љубов... спрејчињата за тело иако брзо испаруваат не се лоши... а на орифлем немам замерка никаква