Има ли некоја зачленета во Орифлејм, сакам да ја прашам за една мала информација. Нека ми пише една ЛП.
Порано користев Орифлејм, задоволна сум од козметиката, но некако стивнаа многу помалку производи имаат за разлика од Авон каде што има поголем избор.
Здраво.. ме интересира дали некоја од вас го има користено гелот Magic tan за самопотемнуванје од авон ? http://avonshop.co.uk/shop/Assets/image ... 119427.jpg дали го имате нанесувано на лице и дали се прават флеки.?
Oriflame дефинитивно! Подобри производи имаатоѓАвон..а парфемите им се преубаво посебно од Џордани! ОД АВОН имав млеко за тело и одма добив алергија!
Порачувам и од орифлејм и од авон, има убави работи. Сега во последно време повеќе од орифлејм парфеми порачувам
Користам производи и од Орифлејм и од Авон, но ќе гласам за Авон бидејќи од сите досега порачани производи неможам да се пожалам или пак можеби ги порачувам подобрите производи . Од Орифлејм сум разочарана од кремовите за тело дефинитивно.Имам нарачано досега околу 5-6 кремови од кои задоволна сум само од еден а тоа е Wonderfull, останатите мирисаат грдо,дури ми идат и нагони за повраќање, а еден крем пак се направи како каша во рок од 3 месеци, со датата на производство е се во ред а кремот се направи срање.И тоалетните води не му се нешто посебно и не се којзнае колку трајни..
Авон дефинитивно,од орифлејм немам порачано долго време,ме разочара Џордани парфемот,тоа не беше парфем туку чај од камилица