Доколку има некој кој сака да се зачлени во орифлејм нека ми пише на е-маил oriflame.simona@hotmail.com бидејќи има многу убави подароци алка со 35 блескави кристали swarowski elements во елегантна боја на злато исто така и часовник со 12 кристали swarowski elements висококвалитетен SEIKO механизам. И многу други вредни награди. Пред се морам да ви кажам дека заработката е голема бар според мене јас сум задоволна веќе 4год како што сум таму па доколку има заинтересирани пишете ме на емаил ваше име и презиме како и тел број па ке ве контактираме.
Авон. Претставник сум веќе 2 години и задоволна сум. Редовно има подароци и има заработка, сега секако треба малку да се растрчаш да даваш катлози и да убедуваш на некој начин. Се зачленив и во Орифлејм, ама по народот кој ми порачува не се многу заинтересирани за нивните производи, па не порачуваат многу. Како и да е, правев 3-4 пати порачка, и ако во една порачка имам 15 производи порачано, само 5-6 ги има на залиха. Сега секако луѓето сакат да порачаат за да им стаса во точно определен рок. И во Авон може да касне некој производ, ама многу, многу ретко, плус одма во наредната порачка го испорачуваат, што не е случај и во Орифлејм.
Убавото во орифлем што сега ќе патувам во Египед, и бидејќи имам нови консултанти кои прават нарачка и секој месец на траксакциона сметка добивам пари во зависност колку нарачки имам јас и останатите во авон тоа го нема или пак никој не стигнал до тој степен
Треба да имаш минимална порачка од 1500ден. или пак доколку сакаш да го добиеш парфемот за 25ден. тогаш треба да имаш порачка од 2500ден. Со порачки под 1500ден. се доплаќа + мислам дека 120-130ден.
Дефинитивно АВОН. Инаку ви нудам и работа во Авон, односно Авон Ви нуди: -Флексибилно работно време и заработувачка од секоја лична порачка, -Бесплатни обуки низ цела Македонија, -Дополнителни бонуси и награди. Овој парфем може да биде Ваш за 25 ден : Повеќе инфо во инбокс или на емаил: despina_mk@yahoo.com
Нарачувам и од Авон и од Орифлејм. Само што во Авон има пониски цени и тоа ако фатиш попуст некад на некои производи и тоа доста се ефтини . А за квалитет мислам дека и двете компании се тука негде .
порано бев за орифламе .. но сега сум за Авон ... и во двете сум зачлената но со авон правам растур... повеќе од него ми нарачуваат ... е сега сакам да прашам дали има некоја која е лидер од вас тука ... пошо сакам да станам и јас лидер па сакам некој да ме информира подетално, ако има нека пише лп
Авон дефинитивно... зачленета сум и искрено презадоволна од производите. Инаку во оваа Кампања има дури и до 50% попуст, ако некоја од вас е заинтересирана слободно нека ме контактира во лп! Имајте убав деннн!
Авон ...за двете иам работено. Препаратите за коса им се супер,посебно маските и серумите,пудрите...имаат супер кармини и сјајеви,лаковите исто...парфемите...ма се
Јас сум од орифлем титула менаџет 18% уште малце директор мислам дека полесно се станува лидер во орифлем ама тоа си е само мое мислење бидејќи бев и во авон некако ова повеќе ми иде од рака сепак зависи кај сите различно доколку те интересира за орифлем слободно пиши. И секако останатите кои би сакале нека ми се обратат лп
Имам користено производи од Авон, ама некако повеќе ми одговараат од Орифлејм. Има повеќе попусти во Авон, ама од производите што ги користев не бев многу задоволна. Може погрешно сум избрала незнам со оглед на тоа што многумина се задоволни, веројатно има квалитет.
Devojki videte ja novata kampanja na oriflame za novi clenovi. dokolku ima zainteresirani pisete mi na katence_0705@yahoo.com